Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sajt sam RAZMESTA predmete??

Nije jeftina reklama. Juce sam postavila nove predmete koje DANAS vidim na nalogu na drugoj, trecoj strani. Ulazila sam u svoj nalog i isla na copy opisa da bih kacila stvari na druge sajtove. Znaci, BEZ edita, nego otvorim predmet kao neka od vas kad bi otvorila da pogleda i kopiram. Sta se desava??? Sad sam sama otisla na edit tih predmeta koje je sajt sam premestio, i vratili su se na prvu stranu na mom nalogu. Ovo mi se ne dopada, samostalno prebacivanje najnovije postavljenih predmeta, pogotovo sto imam i clanove koje pratim i imaju 10, 20 strana garderobe, kako da vidimo onda najnovije na necijem nalogu, bez da ulazimo u celokupno najnovije na sajtu?
2025 02 24
dižem temu i divim se vašem entuzijazmu, poštovana. :)
2025 02 24
Ja nisam primetila da se to dešava, ali ne bi me čudilo uopšte 🤣
2025 02 24
Juce sam prvo ubacila ova sadasnja dva predmeta koja sam isla na edit da bih ih vratila na prvu stranu. Nasla sam ih jutros na drugoj i trecoj. Prvo sam pomislila da sam aktivirala vip i sortirala medju jakne i kapute. Takodje, i redosled ostalih juce dodatih predmeta mi nije po redu dodavanja, npr haljinu sam poslednju postavila na nalog, znaci trrbala bi biti TRECA u gornjem redu. Ne znam da li ima veze starost ostalih predmeta sa naloga, mozda sada sam sajt nekako drugacije slaze, gledala sam i da li ima ta opcija dodata, nema. Kacila sam identicnim redom i na jedan drugi sajt, jutros udjem ovde i ne kapiram kako se to istumbalo. Takodje i u istoriji pretrazivaca ima redosled kacenja, skroz mi nije jasno sta se ovde desava.
2025 02 24
> EsBeBe: > dižem temu i divim se vašem entuzijazmu, poštovana. :) izgleda sam zauvek optimista za krpice da mogu da budu funkcionalne.
2025 02 24
Evo, sad vidim dublje na prvoj strani Zara man lone, samostalno izmestene, istumbane. Koji djavo jbt??? Sta je sledece, da fotke od npr haljine odu na objavu jakne?
2025 02 24
Meni se nista od toga ne desava, otvorila sam random predmete, cak sam isla i na "edit" ali nisam sacuvala i sve je normalno. Mozda te je neko hakovao pa ti tumba predmete iz dosade 🤣
2025 02 24
Ma, kakvi hakovana. Ne znam, probaj da ubacis predmete iznova. Zaista se ne salim
2025 02 24
Ma znam, šalila sam se. Evo dodala sam upravo teddy kaput, sve je normalno, ne znam šta da ti kažem 🤷‍♀️ PS. Reklamiram se besramno 🤣🤣
2025 02 24
Sacekaj, polako. Meni su se po redosledu postavljanja skroz obrnuli. Okaci jos pa da vidimo sutra.
2025 02 24
Hocu, imam jos nekoliko koje sam slikala, javljam ishod.
2025 02 24
pisem ti u inb, da ne bude da pisem ovde.
2025 02 24
Opet su nesto radili na sajtu.. opet ne rade obevestanja na mejlu...😮‍💨
2025 02 25
> lovesilver: > Opet su nesto radili na sajtu.. opet ne rade obevestanja na mejlu...😮‍💨 E ovo za obavestenja na emailu je i kod mene
2025 02 25
Meni je danas doslo samo jedno obavestenje za poruke, a trebalo je vise prema primljenim. Samo od tebe imam tri.
2025 02 25
1 2