Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Svima u omiljenim a nikako da se proda

Ne znam da li ovde treba da pokrecem ovu temu tako da ako sam u pogresnom delu foruma pisite mi gde da je premestim ,:( Sve u svemu htela sam da vidim da li ima jos clanica koje dele moje iskustvo-imam nekoliko predmeta jedan od njih objavljen jos u januaru prosle godine koji je 17clanica u omiljenim i nikako da ode a to nije jedini slucaj da mi popularan predmet stoji,pa se pitam da li muserije misle da ti proizvodi nisu dostupni pa ih zato ne kupuju(posto sam cula da neke clanice ostavljaju popularne objave cak i kada se predmeti prodaju kako bi privukle musterije) ili je nesto drugo?Prosto me vec ubi radoznalost pa reko ovde da pitam ima li nas jos sa istim iskustvom :')
2025 02 27
Iskreno mislim da se clanicama dopada predmet i zato ga dodaju u omiljene,pa ako budu u mogucnosti i kada im zatreba kupe ga. 🤷‍♀️ Ja licno ne obracam paznju jer uglavnom prodam ono sto nije dodato u omiljenim ili eventualno jedna dve clanice su dodale
2025 02 27
Imam istu situaciju, predmeti sa 20, 18, 16 clanica koje ih prate, koji cak i nisu skupi, pa opet stoje. Posto su u mom slucaju u pitanju stvari za toplije vreme, pretpostavljam da ce poceti da se javljaju kad krene lepse vreme ili kad im svima kolektivno dune da im taj predmet treba. Npr. Zara teksas odelo mi je stajalo na profilu i FB-u 4-5 dana maltene bez zainteresovanih i onda je eksplodiralo za vikend kada sam dobila preko 10 poruka od razlicitih clanica i ljudi zainteresovanih za kupovinu. Mozda za neke stvari clanice misle da ce naci negde povoljnije ili nisu sigurne ili prosto im taj predmet nije preko potreban, svidja im se, ali realno mogu i bez njega, takodje se slazem sa clanicom koja je napisala, vrlo cesto predmet kupi osoba koja ga nije ni stavila u omiljeno. Iako jako retko ovde kupim nesto, iz ugla kupca, ja npr. ne drzim mnogo komada u omiljenima, uglavnom predmeti za koje nisam sigurna ili nisu 100% ono sto trazim, ali moze da udje u uzi izbor itd. Ono sto bas zelim, odmah saljem poruku da zelim da kupim, da me neko ne bi pretekao ,:)
2025 02 27
Imam jedne kozne cizme koje trenutno imaju 17 Omiljenih, u nekim trenutcima su imale i preko 20, duze vreme vec stoje. Cena im je otisla sa pocetnih 5000 na 2000, i ajde sto nikako da ih prodam, ali me bukvalno jednom nedeljno neko pita "Jel su dostupne?" ja odgovorim da jesu i tu se zavrsava sva komunikacija 😅
2025 02 27
Bogme,ja da mi je nesto iz omiljenih sa 5000 otislo na 2000... dosla bi peske po to i jos bih te poljubila!
2025 02 28
> Her_Fashion: > Imam jedne kozne cizme koje trenutno imaju 17 Omiljenih, u nekim trenutcima su imale i preko 20, duze vreme vec stoje. Cena im je otisla sa pocetnih 5000 na 2000, i ajde sto nikako da ih prodam, ali me bukvalno jednom nedeljno neko pita "Jel su dostupne?" ja odgovorim da jesu i tu se zavrsava sva komunikacija 😅 Isto mi se desava😂ali da msm da su ove clanice u pravu kada kazu da se ljudima nesto mozda svidha ali ne znaci da im je preko potrebno pa zato ne uzimaju
2025 02 28
Oznacavaju jer su zainteresovane za razmenu, ne nuzno za kupovinu. Takodje, ne znam da li se neko seca foruma od pre, ali postojale su udruzene clanice koje su stavljale u omiljene, artikle koji su predmet sprdnje iliti kič. Svojevremeno je bila najomiljenija jedna vencanica (nadam se da se jos neko seca). Imala je preko 60 "srca". Moguce da je jos na sajtu... Ne mora nuzno znaciti da je nesto lepo. A druga kategorija su clanice koje trenutno nisu zainteresovane za kupovinu, nije neophodan ili poseduju isti predmet, te prate za koliko ce se novca prodati, zele da ga ponovo kupe itd Kupac se uglavnom javlja bez oznacavanja predmeta omiljenim.
2025 02 28
Da budem iskrena, ja imam trenutno 9 stranica omiljenih, a u medjuvremenu sam kupila dosta toga što mi uopšte nije bilo u Omiljenima. Slažem se da tu završi dosta toga "Svidja mi se ali mi nije preko potrebno". Mada ja nekad idem sistematski sa "Šta bih mogla da kupim" i otvorim Omiljene pa biram 😅
2025 02 28
> lovesilver: > Bogme,ja da mi je nesto iz omiljenih sa 5000 otislo na 2000... dosla bi peske po to i jos bih te poljubila! 😅 Mislim da se ljudi plaše kad vide te cene, ne valja ni kad je skupo ni kad je jeftino. Ja sam dosta toga snizila i preko 50% jer nemam više gde sa stvarima. Ali problem je kad smanjim cene onda se valjda pitaju "A što je tako jeftino, mora da nešto ne valja ". Isto kao kad pitaju za popust i ti kažeš može, pa se onda misle "A što daje popust ". Obrni okreni, ja sam zatrpana sa stvarima i niko ništa ne kupuje 😅
2025 02 28
I meni ide sporo vec duze vreme a na primer prosle godine u ovo vreme svaki dan neka prodaja ,:(
2025 02 28
> garderobica555: > Iskreno mislim da se clanicama dopada predmet i zato ga dodaju u omiljene,pa ako budu u mogucnosti i kada im zatreba kupe ga. 🤷‍♀️ Ja licno ne obracam paznju jer uglavnom prodam ono sto nije dodato u omiljenim ili eventualno jedna dve clanice su dodale bas tako, u omiljene predmete stavim kada mi se nesto svidi i zelim da kupim kada budem u mogucnosti ili cak stavim jer mi se nesto svidi kod te iste clanice
2025 02 28
> Her_Fashion: > > lovesilver: > > Bogme,ja da mi je nesto iz omiljenih sa 5000 otislo na 2000... dosla bi peske po to i jos bih te poljubila! > 😅 Mislim da se ljudi plaše kad vide te cene, ne valja ni kad je skupo ni kad je jeftino. Ja sam dosta toga snizila i preko 50% jer nemam više gde sa stvarima. Ali problem je kad smanjim cene onda se valjda pitaju "A što je tako jeftino, mora da nešto ne valja ". Isto kao kad pitaju za popust i ti kažeš može, pa se onda misle "A što daje popust ". > Obrni okreni, ja sam zatrpana sa stvarima i niko ništa ne kupuje 😅 Evo ako snizis nesto preko 50%,javi,ja necu da,se bunim sto je prejeftino!
2025 03 01
Jakne je snizila, ima top jakne i top politiku za kupovinu(ali nemoj da kazes da sam ti rekla)
2025 03 01
@LoveSilver Snizila sam zaista dosta toga 50%, nešto i preko, nešto nisam uopšte, nešto 20-30%, zavisi od predmeta. Imala sam sigurno 20ak stvari koje sam snizila na 500din (nove suknje, haljine, bluze itd.) I danas sam ih spakovala za reciklažu jer stvarno više nemam gde. Ako nešto ikad zatreba, a bude skupo, raspoložena sam za dogovor, samo pitajte (ne znam jel smo na Vi ili na Ti, kako god što se mene tiče) 😊 PS. Zapamtila sam da volite narandžastu, ovih dana ću jednu baš lepu haljinu da postavim 😅
2025 03 01
Koja bi da ucestvuje u osmomartovskom darivanju zena iz socijalno ugrozenih porodica u Backom Petrovcu i pripadajucim mestima, nek bude slobodna da prosledi na adresu crvenog krsta KULPINSKA 13, 21470, Bački Petrovac Za NG smo na nivou mama iz opstine pravili deciji paketice, sada su organizovali osmomartovsko darivanje za zene iz socijalno ugrozenih porodica, tako sto dodju i odaberu same iz ponudjenog doniranog. TaKo da eto, koja bi da ucini neko dobro delo, neka bude slobodna da iskoristi ove podatke. Moze i neka otvorena kozmetika, tipa ne odgovara ti miris, nijansa... Moze neka garderoba, obuca...
2025 03 01
1 2