Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Patike -kvalitet - iskustva sa postavom

Sad bas slikam neke patike da prodam jer mi stoje bzv. i primecujem trend da je na skoro svakom paru iznutra iscepana postava pozadi iznad peta. Razumem trenje i sve, ali neke od tih patika su nosene svega par puta, imam milion pari patika i stalno ih menjam, nije da sam im iznosila dusu ili bilo sta. Cisto da pitam jel se to i vama desava ili sam ja problem? 😅
2025 02 28
Ja sam htela da stavim na profil jedne nike patike. I isti problem imam. Očuvane su spolja, bele i dalje. Jedino iznutra iscepana postava iznad pete. Nike definitivno ima sve lošiji kvalitet u odnosu na cenu. I kalupi su im sve čudniji, obuću drugih brendova nosim 39 broj a nike revolution npr su mi male 41… A moje stopalo je tanko i nije tako veliko uopšte. Čudan kalup.
2025 02 28
I ja sam primetila u mom slučaju isto. Do svoje 40-te nisam imala ni jedne kojima se unutrasnjost pete ogulula,ili pocepala, ma ni blizu, a u zadnje vreme skoro pa svaki par, a razni bendovi su u pitanju. Isto ih često menjam, i budu nisene max dva, tri meseca... Da li je do stopala, drugačijeg gazenja, trenja, ili pak najnižeg mogućeg kvaliteta, kao i u svim ostalim segmentima zivota....? Relno, bice da je ovo drugo.
2025 02 28
Dobro je, nisam jedina 😅 Pomislila sam da ne umem da hodam. Bice da je kvalitet, sad bas gledam jedne Puma patike na profilu (Cali Dream, ne ove poslednje sto sam postavila), ne reklamiram se zaista, nego pogledajte na sta to lici. Nije iscepano ali se vidi pozadi kako je krenula postava da se ceba, a nisam ih ni nosila (probane su po kuci malo da vidim jel mi odgovaraju).
2025 02 28
Da, dešava mi se isto u poslednje vreme. I mislila sam da je do mene. 🤣
2025 02 28
Da, sa Nike dunk low mi se desilo. Ne znam da li je do kvaliteta ili zato sto su mi malo vece pa mi noga pliva u njima. Pisala sam na drugoj temi, a vidim da je Noubliezjamais primetila za kalup da je cudan. Ja nosim 37, ali ove Dunk low sam morala da uzmem u broju 38. Nike nema 37 vec ima 37,5 koji je opet cudnih dimenzija kad se gleda u CM. U jednoj boji sam ih probala i 37,5 su mi bile okej, ali su jedne imale nesto napred, mozda sav ili nesto drugo sto ih je cinilo za mene neudobnim, jer mi nije cilj da stetim stopalima vec da bude sto udobnije. I zato sam uzela 38 iako su mi vece, racunala sam nosicu deblje carape, ali ni to nije pomoglo, i dalje mi stopalo pliva i bas tu iznad pete se iscepalo. Nije do hoda jer sa New Balance nisam imala tih problema. I skoro sam opet htela da uzmem Dunk low u drugoj nijansi. 37,5 neudobne, a da cekam da se "razgazi" i maltretiram stopalo do tada necu. Razmisljam se da li da uzmem u 38 i da mi noga opet pliva a iznad pete da se pocepa unutranjost. Kupila sam i Cortez pa cu da javim kako su se one pokazale sto se unutranjosti tice.
2025 02 28
Ista stvar...na profilu imam Replay patike sa kutijom,original,isto je posle nekog vremena pukla postava kod pete,odnela kod obucara da sredi i opet isto...sto se tice brojeva,ja nosim 40/41,bitno je da je gaziste 26cm...ovo sad je katastrofa sa kvalitetom i velicinama..veze sa vezom nema..
2025 03 01
> Esprit21: > Da, sa Nike dunk low mi se desilo. Ne znam da li je do kvaliteta ili zato sto su mi malo vece pa mi noga pliva u njima. Pisala sam na drugoj temi, a vidim da je Noubliezjamais primetila za kalup da je cudan. Ja nosim 37, ali ove Dunk low sam morala da uzmem u broju 38. Nike nema 37 vec ima 37,5 koji je opet cudnih dimenzija kad se gleda u CM. U jednoj boji sam ih probala i 37,5 su mi bile okej, ali su jedne imale nesto napred, mozda sav ili nesto drugo sto ih je cinilo za mene neudobnim, jer mi nije cilj da stetim stopalima vec da bude sto udobnije. I zato sam uzela 38 iako su mi vece, racunala sam nosicu deblje carape, ali ni to nije pomoglo, i dalje mi stopalo pliva i bas tu iznad pete se iscepalo. Nije do hoda jer sa New Balance nisam imala tih problema. > I skoro sam opet htela da uzmem Dunk low u drugoj nijansi. 37,5 neudobne, a da cekam da se "razgazi" i maltretiram stopalo do tada necu. Razmisljam se da li da uzmem u 38 i da mi noga opet pliva a iznad pete da se pocepa unutranjost. > Kupila sam i Cortez pa cu da javim kako su se one pokazale sto se unutranjosti tice. Ne verujem da je isključivo do "plivanja" noge u patici jer mi sigurno nije sva moguća obuća koju nosim velika. Stvarno ni sama ne znam koliko imam patika, i za koje god da se uhvatim ili je iscepano ili je krenulo da se cepa 🤣 Za sada sa NB9060 nemam taj problem, a njih sam dosta često i nosila, moguće zato što koštaju 200 eur a ove druge u proseku oko 100, pa su se možda malo potrudili da ih naprave kako treba 😅 Ne znam stvarno, mislim dešavalo mi se to i ranije, ali u skorije vreme primećujem da je konstantno i vrlo brzo, tj na vrlo malo nošenoj obući. Ono pre je bilo kad je obuća iznošena, što je razumljivo.
2025 03 01
Ista situacija, Steve Maddn patike 2x nosene isto postava na ulosku se odlepila isto na peti. Patike spolja besperkorne, preudobne, bukvalno kao po pamuku da hodas. Ali obzirom da je za sve sve losiji i losiji kvalitet cak i na ti delovima su krenuli bas da fusare…
2025 03 01
Update: I one NewBalance 9060 koje sam pominjala su iscepane pozadi, spolja su kao nove čak je i djon maltene netaknut.
2025 03 08