Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Gubitak kompasa...

> Meni to liči na iskompleksiranu neku osobu, koja ne zna šta hoće i misli da ima sva prava. To su one što probaju svu garderobu u Zari i ostave je u svlačionici po podu i izađu. > E to Vam je to… U pravu si Miss , slažem se potpuno
2025 03 01
> Her_Fashion: > Koga mrzi da cita, jedan tldr. > Zena nije bila nekulturna uopste, niti je to trajalo danima, neka pitanja su bila sasvim korektna jer zaista nisam napisala bilo kakve mere u opisu. Ali nakon ponude da se jakna salje na probu, insistira na merama itd, da bi dosli do toga da hoce ipak jaknu na probu, pa ne znam stvarno. > U par navrata sam iskreno pomislila da me namerno, izvinite na izrazu ali ne postoji bolji "zajebava" i da uopste nikad nije ni imala nameru da kupi jaknu. Verovatno da gresim, zena zaista ima veliki broj pozitivnih, ali mene je ovaj kraj konverzacije u najmanju ruku, izludeo. Her draga,sve sam procitala. Ti si meni potpuno nesvesno ubila svaku zelju da ikad ista prodam na ovom sajtu. 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫
2025 03 01
> lovesilver: > > Her_Fashion: > > Koga mrzi da cita, jedan tldr. > > Zena nije bila nekulturna uopste, niti je to trajalo danima, neka pitanja su bila sasvim korektna jer zaista nisam napisala bilo kakve mere u opisu. Ali nakon ponude da se jakna salje na probu, insistira na merama itd, da bi dosli do toga da hoce ipak jaknu na probu, pa ne znam stvarno. > > U par navrata sam iskreno pomislila da me namerno, izvinite na izrazu ali ne postoji bolji "zajebava" i da uopste nikad nije ni imala nameru da kupi jaknu. Verovatno da gresim, zena zaista ima veliki broj pozitivnih, ali mene je ovaj kraj konverzacije u najmanju ruku, izludeo. > Her draga,sve sam procitala. Ti si meni potpuno nesvesno ubila svaku zelju da ikad ista prodam na ovom sajtu. 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫 😅😅 Nije tako strasno, na 50ak ovakvih naidje jedna prodaja, ponekad
2025 03 01
> MissDiva: > Plakaću, nije mi dobro… 🤣🤣🤣 > Šećer i vodu, molim! Eeeeee ovu prepisku sam cekala. Carski :D
2025 03 02
> Her_Fashion: > Donekle sam i objavila ovo da vidim reakcije, jer sam se iskreno zapitala da li je ovo normalan proces "kupovine" a da sam ja ustvari nenormalna i dramatična😂 > @Esprit Ja stalno govorim "Neću više" i opet na kraju merim i slikam 😅 Sve znam, i ja sam tako 😅 ali poslednje dve sto su mi trazile da slikam ovo i ono, merim su mi ubile zelju da bilo kome vise slikam ili merim. Jedna je postavljala pitanja i tek nakon sto sam odgovorila na svako je pitala za cenu. Sad zamisli scenu gde ides da trazis neku stvar, kopas i vadis je, meris, slikas, odgovaras na pitanja i tek onda se neko seti da bi hteo neku svoju cenu umesto da to bude prvo sto ces pitati.. A druga mi je postavljala pitanja na svakih par dana u nedogled. I taman kad bih pomislila da je to to i da sledi ono odgovara ili ne, eto ti narednog pitanja. Da je nisam iznervirana prekinula verovatno bi bilo jos par nedelja tako. Pa idi.. ne zivim od ovoga, ne moram ni prodati, poklonicu. I tako sam bas dosta stvari poklanjala. Bas se poslednjih par meseci nagovaram da se nakanim da slikam nesto i stavim za prodaju i poklone, ali me i dalje mrzi. Uvek imam u glavi da se se opet javljati takvi "kupci" i to mi ubije zelju da bilo sta stavljam.
2025 03 02
Imam update, javila se ponovo. 😂🤣🤣🤣 “Da li ćete pridati sako ili ne?” Izvređa me žena, na pravdi Boga i opet hoće da kupi! E to je kupac! 😁😁😁
2025 03 02
> MissDiva: > Imam update, javila se ponovo. 😂🤣🤣🤣 > “Da li ćete pridati sako ili ne?” > Izvređa me žena, na pravdi Boga i opet hoće da kupi! E to je kupac! 😁😁😁 Mene tako neko kad izbaci iz takta pa ne bih prodala da nude zlatne poluge na kraju. Onoj jednoj što se cenkala za muške patike sa sve dozom snihoshodljivosti nisam na kraju prodala ni po punoj ceni, još mi stoje i sad su snižene maks ali radije bih ih bacila u smeće.
2025 03 02
@Esprit21 Meni je skoro jedna tražila dodatne slike I video za Micheal Kors torbu, ja joj poslala 20 slika i video od 3 minuta, svaki milimetar torbe snimljen. I ona mi na to kaže "Lepa je.. cena?" 😂
2025 03 02
Meni zahtevi ljudi više nisu normalni. Negde primećujem da je cilj da se što više pita, da bi se time predmet zauzeo, dok one par dana razmisle da li bi ga kupile ili ne... Najčešće ispare ili još gore, traže dlaku u jajetu da bi rekle da im ne odgovara. Ja se jako trudim da se lepo vidi stanje, opišem i kroj i kad stignem i premerim. To baš uzima puno vremena, da bi neko i pored toga tražio da snimam još i videa?!? Evo sad ću, u 5 kad završim sa obavezama da radim još jedan posao...
2025 03 02
ima ih milijardu takvih ali one sto me teraju da rovarim pa slikam pa merim pa ne kazu ni hvala ponavljam joj sto puta ne moras da kupis al reci hvala dobijem nervni slom, sad cu i ja vala takvima ne da smanjujem cenu nego duplo ponuda samo za njih specijalni kod odliiicnaaa ideja:)
2025 03 03
Evo dala ženi popust, od 500 din za neku kupovinu, pa bolje da nisam... Ona je ladno izračunala do u dinar koliko će njoj izaći poštarina i provizija za uplatu, pa kao mnogo joj je, daj alternativne opcije samo da ona to nekako smanji. :,'( :') Pa ženo praktično sam ti platila poštarinu, šta sad hoćeš od mene. Kao da sam webshop i sad ja njoj moram naći rešenje i da joj bude dostavljeno u četvrtak + da je ne košta ništa. Kako meni to nije palo na pamet da uradim nekom drugom? Jeste poskupela poštarina, ali stvarno nije toliko da podrazumeva moj levi bubreg prilikom svakog slanja.
2025 03 03
Ja sam počela da im "matchujem energiju" u odgovorima 😅 Kupac: Da li je prodata? pre 11 sati Her_Fashion Nije. pre 8 minuta
2025 03 03
A ne ne... Nije jos, samo na Vas je cekala da je kupite trep trep :D
2025 03 03
Žena koja ima negativnu za nepodizanje paketa, me pitala da joj pošaljem pošiljku sa otkupom - sa sve “ne morate da brinete, pa nisam prevarant”. 🤣🤣🤣
2025 03 04
21. februar (petak) Članica mi na Krpicama šalje upit za lično preuzimanje jedne suknje i ostavlja broj telefona Istog dana joj odgovaram (na Krpicama ali pošaljem i na Viber, radi brže komunikacije) gde je moguće lično preuzimanje (iako na profilu piše), kao i da je vreme u koje ću biti na adresi danas do 14:30 i nakon 21:30, u subotu i nedelju nakon 17h Kaže odgovara joj nedelja posle 17h i ponovo me pita za adresu i cenu i imam li još nešto od stvari XL Šaljem slike (haljina, majice, suknje). Kažem svaka stvar po 200 din.. Ona pita koliko je sve zajedno. Saberem i napišem joj. 22. februar (subota) Pita me da li može da uzme suknju za koju je prvo pitala i haljinu a majice za par dana i ponovo pita da li je haljina XL kao i od kog je materijala. Predlaže u tom trenutku da dođe što nije izvodljivo jer sam već drugi plan napravila. Iako smo se prvobitno dogovorile za nedelju ona ponovo pita „a sutra?“ Ponovim – nakon 17h. Pita kako radim od nedelje i da li ću biti slobodna prepodne, odgovaram da neću jer sam prva smena. Predlaže u utorak posle 19h da dođe po stvari, složim se.
2025 03 10