Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Gubitak kompasa...

23. februar (nedelja) Ponudim da joj sačuvam sve stvari koje želi pa da, kad bude u prilici da kupi sve, tada dođe, da ne bi dolazila iz više puta, odbija, kaže ok joj je da u utorak dođe samo po suknju. 24. februar (ponedeljak) Šalje mi na Krpicama upit za drugu suknju, pita da li može i ona za 200, kao i korset i daje 2 nova broja telefona, „na jedan da je pozovem ili na drugi da napišem poruku“. 25. februar (utorak) Odgovorim na Krpicama i WhatsApp-u (jer navodno baguje joj Viber) da sve što je po 200-300 može za 200, i da računam da se vidimo danas posle 17h kako smo se i dogovorile, samo da mi kaže šta na kraju uzima a šta čuvam i do kog datuma? –“Draga ja bi i onu haljinu belu one dve majce i suknju onu crnu, jel sve po 200? Sad mi nece ni viber ni whatsapp”, tu se čujemo telefonom gde ponovo odlaže dolazak za četvrtak.
2025 03 10
26. februar (sreda) – bez kontakta 27. februar (četvrtak) Molim da mi kaže da li dolazi danas, nije problem ako je odustala od kupovine, samo da znam da ne čuvam stvari bespotrebno i ponovo pitam šta tačno uzima jer se iz dana u dan menja priča. Kaže “uzimam crnu suknju”. Pitam “danas?” Odgovara “može i sutra posle 19h” 28. februar (petak) Ja uz izvinjenje odlažem viđanje jer sam morala ostati obe smene na poslu i nudim da joj suknju pošaljem besplatno, kao poklon, da ne komplikujemo više oko ličnog, već sve predugo traje
2025 03 10
prvi mart (subota) Pita da li može da dođe u nedelju (dakle već šesto pomeranje), samo da javim vreme, ona bi ipak i belu haljinu i crnu suknju i neke 2 majice i po treći put pita da li je sve po 200, ali kako se zbog ličnih obaveza nisam bavila sporednim stvarima a i svakim ponavljanjem istih pitanja iznova sve manje strpljenja za saradnju imam, nisam ni otvarala poruke preko vikenda i 3 mart (ponedeljak) Odgovaram da sam bila prezauzeta (što i jesam) i da ako želi može doći bilo koji dan ove nedelje posle 18:30, OSIM SREDE ali da mi precizira koji jer ja zaista ne mogu dežurati kod kuće i pošaljem slike stvari koje sam odvojila da mi potvrdi da li njih uzima 4 mart (utorak) bez kontakta
2025 03 10
5. mart (sreda) Pita može li danas da preuzme (jedini dan kad sam rekla da mi ne odgovara). Odgovaram da sam na poslu a odmah nakon toga na rođendanu, nudim četvrtak, kaže – može ali ipak mi isti taj dan šalje da li sam kod kuće da dođe da uzme. Ponavljam (sad već treći put) da mi danas ne odgovara, -“Jaoo da, hajmo onda drugi dan” 6,7,8. mart (četvrtak, petak, subota) – bez kontakta
2025 03 10
9. mart (nedelja) Pita kada može da preuzme suknju i majice (sad odjednom ipak bez haljine) sa sve emotikonom koji koluta očima (kao, NJOJ je puna kapa :D ) na šta odgovorim kako sam je čekala u četvrtak, kako se od tada nije javljala niti pojavljivala, ja da nekoga jurim za 800 din sigurno neću, i kako dok sa njom jednom postignem dogovor odradih 4-5 saradnji a ovoj se i dalje ne nazire kraj i zaista sve već postaje mučno, na šta ona meni kaže kako me juri non stop, ja ne čitam poruke, zezam se i da će doći kad ja kažem, govorim da dođe sutra (danas) u 18:30 -ok. PONOVO me pita za adresu, pita znam li koje stvari uzima i da li je sve zajedno 600, govorim da je 800, ponovim slike, ponovim adresu, izvinjava se jer joj se sve pomešalo pošto se dopisuje na više strana i dodaje AKO BUDE JOŠ NEŠTO šalji mi slike a onda mi se (nakon Krpica, Vibera, WhatsApp-a, SMS-a i poziva) javlja i na Messenger, kaže tu joj najviše odgovara i pita za mere neke košulje, koja je veličina, ponavlja da joj nisu radile aplikacije, ako mogu sutra da ponesem i tu košulju DA POGLEDA (uprkos napisanim merama) i evo danas je dan D, ukoliko se ni danas ne pojavi ili pokuša da odloži mislim da ću odustati od saradnje, uz svu dobru volju, skoro 20 dana ovoga mi je too much pa nek ispadnem najgora.
2025 03 10
Evo i mog skromnog doprinosa temi, ko ima viška vremena i živaca neka pristavi kaficu i uživa :')
2025 03 10
Najlakse bi vam bilo da napisete da ne radite licna preuzimanja pa da saljete kad imate vremena i isto tako njoj je lakse da preuzme paket kad njoj odgovara, bez tih mucnih detaljisanja.
2025 03 10
Lična radim na svojoj adresi i bez problema godinama funkcioniše i saradnje se realizuju u roku od dan-dva, pakete šaljem svaki dan. Problem je, što se iz priloženog može videti, u članici koja odbija slanje i insistira na ličnom a i to pomera i odlaže u nedogled dok od kupovine, kako tvrdi, ne odustaje...
2025 03 10
Auuuu pa ja sam još i dobro prošla. :') :') :')
2025 03 10
Epilog: pojavi se žena, totalna carica, ni nalik kakvom sam je zamišljala dok je trajala ova agonija oko dogovaranja, na kraju je sve dobro prošlo ali eto, na "malo" duži način od uobičajenog i uz prepisku na 4 strane + pozivi, ali eto, ponekad i kad su sve nade izgubljene ipak ispadne srećan kraj 🤣
2025 03 10
Vama svaka čast, ja bih posle 3 dana zapalila I haljinu i suknju i majice 🤣
2025 03 11
Hahahhaha nije da nisam dolazila u iskušenje 😂😂
2025 03 11
Sad nesto gledam svoju crnu listu i setih se jednog iskustva od pre par nedelja. Clanica mi je trazila mere itd., sve po redu, kako vec ide. Poslala sam joj trazene informacije i ona mi na kraju kaze ovo: "Hvala puno, volela bih ipak da je vidim, ako je ne prodate a ja dodjem do pančeva, ( imam rodjake) pisaću Vam. Pozdrav". 😂 Samo jos kabinu da stavim kuci da dodju da probaju stvari. I posle neko prica o licnom preuzimanju itd, da, sigurno cu da se setam po gradu da devojke razgledaju stvari. Pakao.
2025 03 12
> Her_Fashion: > Sad nesto gledam svoju crnu listu i setih se jednog iskustva od pre par nedelja. > Clanica mi je trazila mere itd., sve po redu, kako vec ide. Poslala sam joj trazene informacije i ona mi na kraju kaze ovo: > "Hvala puno, volela bih ipak da je vidim, ako je ne prodate a ja dodjem do pančeva, ( imam rodjake) pisaću Vam. Pozdrav". > 😂 Samo jos kabinu da stavim kuci da dodju da probaju stvari. I posle neko prica o licnom preuzimanju itd, da, sigurno cu da se setam po gradu da devojke razgledaju stvari. Pakao. Ako imas kola, napravi od zadnjih sedista kabinu i taman im mozes besplatno razvoziti odecu na probanje pa ako im odgovara dobiju besplatnu postarinu. 😂
2025 03 12
> Esprit21: > Ako imas kola, napravi od zadnjih sedista kabinu i taman im mozes besplatno razvoziti odecu na probanje pa ako im odgovara dobiju besplatnu postarinu. 😂 Pa i to što kažeš, ionako mi stoje parkirana ispred kuće 90% vremena jer svuda idem peške 😅😅
2025 03 12
1 2 3 4