Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Sta prodajete sad?

Cudno je neko vreme. Ujutru blizu 0, danju pravo prolece. Za sta imate upite i sta prodajete?
2025 03 01
Prodaje nema, niko nista ne traži... ,:) Ja samo kupujem, u februaru 2x patike, jedne čizme, jednu torbu, dva parfema, jedan dzemper... Mene pitaju samo za espadrile razni, a prodaja zero.
2025 03 01
Ništa 😅 Prodala sam prošlog meseca 3 stvari, trench i 2x čizme. Ovog meseca jednu haljinu i sportske topove. Mislim da kupuju svašta, kad i ako kupuju.
2025 03 01
Ja bolje da ne pišem šta kupujem. 🤦‍♀️ Ima tu svega od proleća do leta. 🥹😇
2025 03 01
Ništa, bukvalno nove stvari dajem po 200-300 dindži, samo da praznim police i opet ne vredi x-) Mada i sajt toliiiiiko uništava slike, po sebi vidim, kad god nešto tražim da kupim, sve mi deluje kao raspad sa ovim kvalitetom fotki...
2025 03 01
Niko ne prica o ovim dzakarosima sto postavljaju po hiljade predmeta na dan. Ja evo od sinoc gledam nekog Dejana u "Vip artikli korisnika" koji objavljuje nove predmete do besvesti, sinoc samo preko 100 komada, pa je sad nastavio. Pa kako i da prodamo nesto. Ja sad razmisljam da postavim nesto ali ce me obrisati sa prve strane u roku od 5 sekundi i nece niko ni da vidi oglas. Smucili su mi se vise. Ima ona jedna sto prodaje obucu iz smeca, ne znam sad kako se zove, ali ima tipa 3000 predmeta od kojih pola toga krsi pravila sajta jer je za kantu. (Fun fact, javio mi se jednom neki fetisar da me pita jel imam nosenu obucu, i ja mu kazem evo ti ovaj profil pa biraj, cak i on kome je fetis prljava obuca je na to rekao "Fuj") Pa onda onaj sa igrackama i knjigama, nikad kraja.
2025 03 01
Ništa. 😂 Imala sam upit za cargo jeans, i od tad nikakav odgovor. Kupila sam sestri jedne nove patike pre neki dan. 😊
2025 03 01
> Her_Fashion: > Niko ne prica o ovim dzakarosima sto postavljaju po hiljade predmeta na dan. Ja evo od sinoc gledam nekog Dejana u "Vip artikli korisnika" koji objavljuje nove predmete do besvesti, sinoc samo preko 100 komada, pa je sad nastavio. > Pa kako i da prodamo nesto. > Ja sad razmisljam da postavim nesto ali ce me obrisati sa prve strane u roku od 5 sekundi i nece niko ni da vidi oglas. > Smucili su mi se vise. > Ima ona jedna sto prodaje obucu iz smeca, ne znam sad kako se zove, ali ima tipa 3000 predmeta od kojih pola toga krsi pravila sajta jer je za kantu. (Fun fact, javio mi se jednom neki fetisar da me pita jel imam nosenu obucu, i ja mu kazem evo ti ovaj profil pa biraj, cak i on kome je fetis prljava obuca je na to rekao "Fuj") > Pa onda onaj sa igrackama i knjigama, nikad kraja. Nemoj da se brines za nove predmete,nista ne gubis! Ja sam odustala od novih predmeta jos u novembru (mislim). Stranicu novih predmeta mi ucitava izmedju 15 i 30 sekundi! Nekad i vise. Proverim jednom nedeljno ali se nista ne menja! A to mi je bila jedna od omiljenih aktivnosti na sajtu. Kad ukycam neki pojam u pretrazivac,stranice mi ucitava normalno. Takodje kad kod prodavca listam stranice isto radi normalno. Nove predmete nkako.. Ne bi mi tesko odem na hr krpice kao ono i tamo isto!
2025 03 01
> lovesilver: > > Her_Fashion: > > Niko ne prica o ovim dzakarosima sto postavljaju po hiljade predmeta na dan. Ja evo od sinoc gledam nekog Dejana u "Vip artikli korisnika" koji objavljuje nove predmete do besvesti, sinoc samo preko 100 komada, pa je sad nastavio. > > Pa kako i da prodamo nesto. > > Ja sad razmisljam da postavim nesto ali ce me obrisati sa prve strane u roku od 5 sekundi i nece niko ni da vidi oglas. > > Smucili su mi se vise. > > Ima ona jedna sto prodaje obucu iz smeca, ne znam sad kako se zove, ali ima tipa 3000 predmeta od kojih pola toga krsi pravila sajta jer je za kantu. (Fun fact, javio mi se jednom neki fetisar da me pita jel imam nosenu obucu, i ja mu kazem evo ti ovaj profil pa biraj, cak i on kome je fetis prljava obuca je na to rekao "Fuj") > > Pa onda onaj sa igrackama i knjigama, nikad kraja. > Nemoj da se brines za nove predmete,nista ne gubis! Ja sam odustala od novih predmeta jos u novembru (mislim). Stranicu novih predmeta mi ucitava izmedju 15 i 30 sekundi! Nekad i vise. Proverim jednom nedeljno ali se nista ne menja! A to mi je bila jedna od omiljenih aktivnosti na sajtu. Kad ukycam neki pojam u pretrazivac,stranice mi ucitava normalno. Takodje kad kod prodavca listam stranice isto radi normalno. Nove predmete nkako.. Ne bi mi tesko odem na hr krpice kao ono i tamo isto! To za listanje da, ali mogu bar 5 minuta da budem na vrhu bez da na svaki moj jedan predmet oni postave po 100. Ne samo ja, nego svi mi. Ja placam VIP vec 2 godine, oni do skoro (dok nije uvedena ta kategorija na vrhu stranice) nisu ni pomislili da plate ovde bilo sta, a sad kad su uveli to, svi odjednom uplacuju i spamuju za sve pare. I ajde sto spamuju nego prodaju krpe i smece, ne mogu niti da prodam niti da kupim bilo sta.
2025 03 01
Ne prodajem, ali kupujem svašta. Uzela sam sebi dva tedi kaputa, pa jedan ćerki, sad se i drugoj ćerki svidja ko sestrin, pa tražim i za nju isti u manjoj veličini 😅 Mokasine sam uzela u svim varijacijama, neka se ima razlicitih modela u raznim bojama. Gledam i dugacke kapute, haljine, srebro, kozne tasne i papuce, a kupila pre neki dan cizme. Nisam bas direktna smernica za prodaju, ali eto 😊
2025 03 02
Prodala sam bas dosta prolecnih i letnjih haljina, pantalone su dosta dobro isle... Ali moram da primetim, pregledi su JAKO LOSI. Dosta clanica stavlja predmete u omiljeno, ali imam svega 50tak pregleda po predmetu, ranije je to bilo mnogo vise.
2025 03 03
Ti si srecnica sa tih 50. Ja ni 20 nemam.
2025 03 03
Da, pregledi su katastrofalni. Zara Džemper 30 pregleda, pre je bilo "Zara kesa za smeće" minimum 100 pregleda na dan postavljanja. 😂 Ja sam uglavnom na kompu, pa zaboravim koliko je loša situacija na telefonu (ako nemate ad blocker, koji verujem da većina kupaca nema). Ove reklame ubiše, pogotovo ona jedna koja ne može da se ugasi, neki tipa "Get ready with me" pa ona priča sve vreme u pozadini dok koristim sajt (iako je "ugašena"). 😅 A i to što ne učitava "nova roba" uopšte, baš su dokajčili ovaj sajt profi.
2025 03 03
Da nisam instalirala brave,ne bih ni koristila sajt preko telefona.
2025 03 03
Već duže vreme ništa ne prodajem,pomislim da su visoke cene a onda kod drugih vidim isto to za duplo veću cenu i oni ladno prodaju.
2025 03 05
1 2