Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Čemu ovde služe admini?

Sajt je sve gori i gori, gomila prevaranata sa preko 20 negativnih i admini ne reaguju, gomila onih koji prodaju novu garderobu/ kataloska prodaja, slike sa raznih sajtova (meni licno oni ne smetaju, ako zelim nesto da kupim trazim sliku uzivo),admini tolerisu, ali zato brisu fotografije clanicama koje imaju preko 100 uspesnih saradnju, bez ikakvog razloga… prosto je previse lepa fotografija, ne razumem?
2025 03 17
Upravo sam htela da otvorim temu...ja ne znam gde su admini i sta rade ali ovo je postalo leglo prevaranata...clanica je mene i jos jednu devojku prevarila za novac..standardna prica da joj se uplati novac na racun i da salje predmet..od uplate ni traga ni glasa...vidim da se ulogovala i naravno nista ne odgovara...ja sam posle uplate videla da je dobila negativnu i odmah sam zvala banku da prijavim..u toku je resavanje samo sto banka ima svoj rok da resi slucaj..u pitanju je clanica Natalija Radulovic iz Kovacice iako je adresa koju je dala drugoj clanici ne nalazi u Kovacici...pokusala je jos dve clanice da prevari i sad ima 4 negativne i admini nista ne rade povodom toga,ja sam im pisala ali odgovora nema...verovatno ta doticna osoba ima neki profil gde sve ovo prati... Besabesasita ovako se zove ovde na sajtu ali je ustvari Natalija Radulovic..
2025 03 17
Sajt uzasno radi, da ne kazem ne radi. Mali milion bagova, reklame iskacu na sve strane, skoro pa je nemoguce da se bilo sta uradi. Postaje stresno uci ovde jer znam da cu iz stotog puta zavrsiti ono sto sam pocela. Ali zato mi se uredno sklanjaju oglasi bez prekrsenog ijednog pravila i brisu moje slike, a admini naravno na poruke ne odgovaraju. Tako da dolazimo do odgovora na vase pitanje - ne sluze nicemu.
2025 03 17
Zaista je strasno, nista je funkcionise, namucimo se da okacimo oglas i oni ga uklone, kad ne znaju razlog, jer se ne krsi ni jedno pravilo, prosto kazu “profesionalna” fotografija, ne znam da li znaju uopste sta to znaci, jer sigurno niko nije unajmio gotografa da slika predmete za ovaj sajt, ADMINI shvatite da je 21 vek, da postoje mobilni telefoni sa vrhunskim kamerama, da postoje i lepe devojke/gospodje, ne brisite clanicama oglase, bavite se prevarantima, ima ih previse Uostalom, menjajte pravila sajta ako vidite da nesto ne funkcionise, ako je neka devojka i prekrsila pravilo, mozete opomenuti, uostalom pogledajte utiske clanica, ako su sve pozitivne ocene, cemu blokada?
2025 03 17
Verovatno se plase da mi sa vec puno pozitivnih utisaka prodajemo nepostojecu garderobu i kacimo tudje slike, a ovi profili sa po 30 negativnih koji i dalje nisu blokirani, to je manje vazno... 🤷🏽‍♀️🤦🏽‍♀️
2025 03 17
mojekrpice.rs/forum/t/627254/da-li-je-dozvoljena-komercijalna-prodaja Evo ja sam otvorila 275 tema, upravo na sve to što navodite, jer ne može da se funkcioniše... :,'( :,'( :,'( @KrpiceMp je takođe pisala... Prevarant koji me je kontaktirao danas !!! mojekrpice.rs/karrenhart302-399535
2025 03 17
https://mojekrpice.rs/items/zene/12329340/samsung-s22-plus-300e Primera radi, sigurno 5. telefon koji vidjam u poslednja 2-3 dana, ali slike nase garderobe krse sigurno vise pravila nego ovaj oglas. 😂
2025 03 17
> MissDiva: > mojekrpice.rs/forum/t/627254/da-li-je-dozvoljena-komercijalna-prodaja > Evo ja sam otvorila 275 tema, upravo na sve to što navodite, jer ne može da se funkcioniše... :,'( :,'( :,'( > @KrpiceMp je takođe pisala... > Prevarant koji me je kontaktirao danas !!! mojekrpice.rs/karrenhart302-399535 I mene je isti taj prevarant kontaktirao i clanice ostavljaju negativne utiske, admini ne reaguju
2025 03 17