Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Džukački potez

Da li je normalno, da u sred konverzacije o predmetu (konkretno, tražila sam mere sakoa), druga strana izmeni cenu, i podigne je sa 5000 na 7000? Naravno, dokaz o tome nemam, u vidu skrinšota, ali izgleda da ću i to morati da počnem da radim svaki put kada se budem interesovala za neki predmet! Članica ako ovo čita, njoj na čast, neće se obogatiti za te pare!
2025 03 18
Ja okasnim dan sa slanjem paketa i smanjim cenu kupcu odmah za 100-200 cisto kao neko iskupljenje, ima ih svakakvih bas ...😢
2025 03 18
Da, primetila sam da dosta clanica, izmeni cenu, valjda bude veliko interesovanje, pa kao misle da je to okej. Takodje na sajtu nalazim svoje haljine koje sam prodavala za 5-6000, sa cenim 12000din, 15000din
2025 03 18
Takodje kad zakasnim sa slanjem, samo snizim cenu 100-200din 🥰
2025 03 18
Sta sve necu procitati na ovom sajtu 😂 sto bi rekli: "Hit, zivi pis." ps. supacki skroz.
2025 03 18
O da Interesovala sam se za mantil koji je kostao 4500, clanica je snizila na 4000, u tom trenutku nisam ipak mogla da ga kupim ni za 4000, dok je za par dana cena promenjena na 5500.....
2025 03 18
> makilis: > O da > Interesovala sam se za mantil koji je kostao 4500, clanica je snizila na 4000, u tom trenutku nisam ipak mogla da ga kupim ni za 4000, dok je za par dana cena promenjena na 5500..... Ovako nešto sam ja par puta radila jer iskreno, nekad stavim baš nisku cenu, pa onda pomislilm "Ma neću, nek mi stoji" pa vratim staru cenu. Naravno nikad ne bih podigla cenu u toku pregovora sa kupcem, to je stvarno baš bzv postupak.
2025 03 18
Iskreno je bezveze postupak. Meni se dešavalo da podignem cenu, u smislu da shvatim da sam nešto ipak stavila jeftino, ali uvek ako sam sa nekim već pregovarala i u pola sam pregovora onda ostaje ta cena. Ili bih barem objasnila svoj postupak, u krajnjem lepo rekla da ne mogu tako da prodam ali mi je ipak glupo da menjam cenu u pola pregovora i da se napravim luda.
2025 03 19
> Stanitslava22: > ali mi je ipak glupo da menjam cenu u pola pregovora i da se napravim luda. Nije ovo baš u sred. Ja joj pisala u nedelju, i videla cenu od 5000, i rekla sebi ok, meni ta cena odgovara, ali ja moram da pitam za mere, poslala poruku, i tek juče dobila odgovor ali kad sam ušla u poruku, videh cena 7000! Pa sad, tumačite kako vam je volja... Naravno da sam joj to i napisala, hvala za mere ali i sve da mi odgovara, ne bih uzela sako zbog te sada korigovane cene. Ali sam joj poželela sreću u prodaji. Naravno da mi nije odgovorila! 🤣 A evo ovim putem joj želim i uspeh na ovom sajtu, a verujem da će uspeti, takve uvek prođu! 😅
2025 03 19
> FridaCathlo: > > Stanitslava22: > > ali mi je ipak glupo da menjam cenu u pola pregovora i da se napravim luda. > Nije ovo baš u sred. Ja joj pisala u nedelju, i videla cenu od 5000, i rekla sebi ok, meni ta cena odgovara, ali ja moram da pitam za mere, poslala poruku, i tek juče dobila odgovor ali kad sam ušla u poruku, videh cena 7000! Pa sad, tumačite kako vam je volja... > Naravno da sam joj to i napisala, hvala za mere ali i sve da mi odgovara, ne bih uzela sako zbog te sada korigovane cene. Ali sam joj poželela sreću u prodaji. Naravno da mi nije odgovorila! 🤣 A evo ovim putem joj želim i uspeh na ovom sajtu, a verujem da će uspeti, takve uvek prođu! 😅 Pa da, ali ona je podigla cenu nakon što ste poslali upit, tako da je ipak "u sred".
2025 03 19
Ja sam ne tako davno uplatila novac za kaput,cekala 10 dana da mi članica posalje,neke razloge je izmisljala i odugovlacila,na kraju sam svoj novac trazila da mi vrati sto je i uradila,posle dva dana vidim kaput prodaje po duplo vecoj ceni!
2025 03 19
> Sapisa: > Ja sam ne tako davno uplatila novac za kaput,cekala 10 dana da mi članica posalje,neke razloge je izmisljala i odugovlacila,na kraju sam svoj novac trazila da mi vrati sto je i uradila,posle dva dana vidim kaput prodaje po duplo vecoj ceni! 😳🤦
2025 03 19
Nekad me nema jako dugo,ostanu cene od bogznakad, ali kad neko pita, prodam po toj ceni, stid bi me bilo i da napomenem da je to neka bas stara cena. Kakogod, drago mi da ste zive i zdrave, udjoh posle iha-haj, vidim da mi sve u omiljenima stoji, ceka me, pomislih da li je ziv sajt kad nijedna, bas nijedna stvar iz mojih omiljenih nije prodata (12 stranica) o:)
2025 03 20
ako će vam biti lakše, slična stvar se dešava sa nekretninama u BG :') jedne nedelje je jedna cena.. onda 30% veća druge nedelje... kako ne shvataju da ako neko aktivno traži stan, pamti te stvari. voimjaoca :')
2025 03 23
Meni se, srecom - desilo samo jednom ili dvaput, ali ako si ti dzukac ja mogu biti jos veca :') Napravim se blesava i posaljem onoliko novca koliko je bilo upisano inicijalno na oglasu ili koliko smo se inicijalno dogovorili... nisu mi pravili problem
2025 03 24
1 2