Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Da li prodajete stvari na paket?

Da li ste uspeli da prodate pakete stvari i po kojoj ceni po komadu? I za novo i polovno. Konkretno mislim na paket ličnih stvari, 20-30 komada garderobe, ne mislim na džakove na veliko sa preko 100 komada.
2025 03 21
Ja sam skoro prodala lot farmerki 7 ili 8 komada za 1500 din, neke su bile potpuno nove, neke jednom obučene. Prodat je nakon pola sata od postavljanja, ali cena po kom je bila baš niska
2025 03 21
> Her_Fashion: > Ja sam skoro prodala lot farmerki 7 ili 8 komada za 1500 din, neke su bile potpuno nove, neke jednom obučene. Prodat je nakon pola sata od postavljanja, ali cena po kom je bila baš niska Ja sam više puta oglašavala nove stvari (sa etiketama) u lotovima po 250-300 dinara/komad i nikad nisam uspela da prodam. Zanima me koju cenu ljudi očekuju kad kupuju nešto 🤣 Naravno ne mislim na majice, nego mešano haljine, jakne, majice, farmerke, helanke...
2025 03 21
Koliko sam primetila, lotovi idu po baš ekstremno niskim cenama, tipa 100-tinak dinara po komadu 😃
2025 03 21
Nikada nisam prodala nijedan jedini lot, cak ni kad te stvari izadju 100 din. po komadu.
2025 03 21
Ja sam onda imala sreće tad jednom 😅 Imam jedan muški lot na profilu i ima 5-6 Omlijenih ali evo stoji još
2025 03 21
Ja sam prodala samo po neki lot od po dve stvari, i to budu iste stvari u drugoj boji ili slične. Veće lotove uglavnom nisam oglašavala, mislim da nema neku veću poentu. A iskreno i mrsko mi je da sve stvari saberem na jedno mesto pa da slikam, snimam te grupe stvari, kad ne znam ni za šta bi neko bio zainteresovan. Rada sam da izađem u susret i dosta spustim cene za one koji sami hoće da prave paket za sebe sa stvarima sa mog profila, nudila sam na forumu i za 50% nižu cenu, ali bez uspeha.
2025 03 21
Ja sam prodala ranije par puta veliki paket dečijih stvari, nakon sto sam videla temu da se traži u odredjenoj veličini i ponudila jeftino, dosta komada za 2000-2500, sortirano za odredjenu sezonu od svačega. Skoro sam kupila jedan kaput iz lota, pitala sam clanicu da mi proda samo taj. Sad bih npr kupila jedino u lotu bele košulje koje nisu klasične po nekoj super ceni, a da su drugaciji modeli. Teško je uklopiti lot za odrasle, da nekom treba i odgovara svaki model iz lota. Najbolje sortirati slično- duge haljine, široke farmerke, lotove za trening..
2025 03 22
Ja imam par decijih lotova,cene mislim da su korektne i uvek sam tu za dogovor oko cena,ali kao sto se i vidi i dalje stoje...poklanjam i kad stoji duze vreme i na profilu uvek ima nesto na poklon
2025 03 22
Par puta 😊 tipa dve majice plus farmerke ili kombinacija sa helankama nekako se pokazala najpopularnija. Ako je neko zainteresovan možete kod mene sami napraviti paket odeće po sasvim nižoj ceni 👌😻
2025 03 26
Ovde nijednom nisam uspela da prodam ni paket a ni lot istih predmeta, ali jesam preko IG mnogo puta. Danas sam jedan poslala, 10 predmeta za 2500din, od kojih su dva sa etiketom, 3 nova bez etikete nenosena. Ne podnosim da mi stvari stoje negde previse dugo, jeste da se mozda to ne isplati, ali mi je mnogo gore da stoje u nekom kutku ko zna koliko i da cuce, da bih prodala po jednu stvar mesecno, pitanje je i to da li bi se desilo s obzirom na to kakvi su nam svima pregledi u poslednje vreme... Plus mi odmah ode veca kolicina, preporodim se.
2025 03 26