Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Lepa tema, samo lepo

Evo, uz podrsku clanice DankaDa otvaram ovu temu, na kojoj mozete pisati svasta, ali samo lepo. Znaci * bez kukanja na preprodavce * bez kukanja na ove koji 300puta obnavljaju predmete * bez kukanja kako nema prodaje jer su vasi oglasi nevidljivi zbog tih obnavljanja * bez kukanja na one koji ne postuju pravila sajta konstantno, a vama brisu jedan predmet i dobijate negativnu * bez kukanja na prevarante * bez kukanja na drske koji traze popust od 90% u odnosu na vasu cenu, pa bi jos i dostavu na noge ili fraj ptt * bez kukanja na reklame koje zauzmu 2/3 ekrana preko telefona Znaci, lepe stvari, lepe situacije, kolorizujte komentar divnocom, lepotom i lepim recima kada je dugo vremena ogroman problem sto niko nece da popravi forum da bi mogle da se ubace fotografije. Ko ne ucestvuje na temi, nek se javi nekom lajf kAucu, jer ako nemate sta lepo da napisete, onda nije dobro. Kukanje, rasprava, sibicarenje STOP. Aj, prijatan dan svima. <3 Dodala bih neku lepu fotku, ali... ;)
2025 03 24
🤣🤣🤣
2025 03 24
Mnogo mi lepo miriše kosa jutros, preporuka za Lush SuperMilk 😅😅
2025 03 24
Ja sam kupila malopre cvece Krasulu i kad stignem kuci,da je presadim..bas mi je slatka,onako u mini saksiji,ali bas mini,i meni se svidela,pa imam vecu saksiju i zemlju i odmah cu da je presadim 🪴
2025 03 24
Ja sam u februaru stavila monsteru da se ozili, treba ovih dana da se pozbavim sadjenjem, diiiiivnooooo za sve nas koji se bavimo cveckama <3 Cekam april da pobacam semenje jednogodisnjeg po dvoristu i kod ulaza napolje, juce sam ravnala dvoriste i sadila travu, sjajno mi je sto danas pada kisa, taman za travicu <3 Lush supermilk, jaoooo rekla bih da nam okacis fotku i kose i proizvoda, ali... <3 vidim da je Diva nasmejana, sjaaaaajnoooo, prelepoooooo <3
2025 03 24
Mogu samo da dočaram miris "blend of candy-coconut scents with biscuity citrus and almond", kad god ga stavim mislim da je neko negde ispekao kolač pa onda shvatim da je moja kosa u pitanju i stalno mi se jede nešto tako sveže iz rerne, neki čupavci npr. 😅
2025 03 24
Kad smo već kod kose, pre izvesnog vremena sam donirala svoju kosu jednom udruženju za decu, za pravljenje perika deci oboleloj od raka. 💛
2025 03 24
Ja ću da podelim jednu lepu situaciju sa ovog sajta, koja se desila nekoliko meseci pošto sam otvorila profil. Naime, našla sam se sa članicom koja je htela da pogleda torbu koju prodajem, ipak je zamišljala da je drugačijih dimenzija i nije htela da je kupi, mada joj je bilo neprijatno zbog toga. Ja nisam pravila problem i razišle smo se. Istog dana ili sutradan mi ta članica šalje poruku, nudeći dve karte za pozorišnu predstavu, kao iskupljenje za to što nije kupila predmet. Ispostavilo se da radi u pozorištu, a ja sam se oduševila njenim gestom. 🌸
2025 03 24
> DankaDa: > Kad smo već kod kose, pre izvesnog vremena sam donirala svoju kosu jednom udruženju za decu, za pravljenje perika deci oboleloj od raka. 💛 Divnoooooooo, mislim divno je sto si humana, same obolele decice mi je zao, i svima zelim da sto pre udju u remisiju i postanu ponovo zdravi <3 Cupavci, kud ih pomenu, sada mi se jedu, a ne mrda mi se napolje po kisi............. Pozoriste je prelep nacin izlaska, meni lepse nego trunuti na kafi u kaficu npr, ima smisla i lepote <3
2025 03 24
> Her_Fashion: > Mnogo mi lepo miriše kosa jutros, preporuka za Lush SuperMilk 😅😅 Sampon, balzam?
2025 03 24
Prelepa je krasula, sto neko rece , podseca na malo drvce iz bajke… Imam nekoliko komada… 💖 > KristinaCa12: > Ja sam kupila malopre cvece Krasulu i kad stignem kuci,da je presadim..bas mi je slatka,onako u mini saksiji,ali bas mini,i meni se svidela,pa imam vecu saksiju i zemlju i odmah cu da je presadim 🪴
2025 03 24
Presadila sam je..nece slika da se ubacim,ali je lepa..🪴
2025 03 24
> Esprit21: > > Her_Fashion: > > Mnogo mi lepo miriše kosa jutros, preporuka za Lush SuperMilk 😅😅 > Sampon, balzam? Leave In Conditioner Sprej
2025 03 24
mojekrpice.rs/forum/t/612728/hajde-hajde?page=1&& Nije što je moja, ali ova tema mi je lepa. 🙂 Pročitah ponovo sve i nasmejah se. Eto, možda neko hoće da nastavi niz...
2025 03 25
mojekrpice.rs/forum/t/494092/kafa-da-li-je-pijete?page=4& I ova tema mi je super. Probah da je oživim, ali me svi iskuliraše. 😎
2025 03 25
1 2 3