Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Lepa tema, samo lepo

Jos prosle nedelje u izlasku, od momka koja mi se svidja, sam dobila kompliment da mi kosa prelepo mirise. Ne mogu to da izbacim iz glave ❤️😍
2025 03 25
mojekrpice.rs/items/dom/12359186/ulje-na-platnu-moj-pas-i-ja-prelepa-slika Evo jedna prelepa slika, baš prelepa... obnovljeno prelepa... :D :D :D
2025 03 25
Nooooo Diva, necemo reklamirati nepostovaoce pravila sajta, samo mi, divne leprsave dame <3 Danas sam shvatila da moja macka ima drugaricu <3 Naime, jedna crna lepa maca dolazi u dvoriste i zove je da izadje iz kuce, pa se one igraju tu udvoristu ili bas ispred kapije. Premedeno, voljna sam da poradim na odnosu sa crnom macom i da je zadrzimo, uvek sam zelela da ima crnu mackolinu <3 Sigurna sam da joj nije decko, posto je moja Tiff sterilisana.
2025 03 25
> DzoDzo: > Nooooo Diva, necemo reklamirati nepostovaoce pravila sajta, samo mi, divne leprsave dame <3 > Danas sam shvatila da moja macka ima drugaricu <3 Naime, jedna crna lepa maca dolazi u dvoriste i zove je da izadje iz kuce, pa se one igraju tu udvoristu ili bas ispred kapije. Premedeno, voljna sam da poradim na odnosu sa crnom macom i da je zadrzimo, uvek sam zelela da ima crnu mackolinu <3 > Sigurna sam da joj nije decko, posto je moja Tiff sterilisana. Da nađem prelepu lepršavu sliku sa mačkom? 😂
2025 03 25
Počinju da pristižu mladi krompirići na pijace... 🥳😋
2025 03 26
> FridaCathlo: > Počinju da pristižu mladi krompirići na pijace... 🥳😋 To nije lepota,to je sreca. Dzo,jel smem u ovoj temi da spomenem cenu mladih krompirica? Ili da otvorim ja novu temu besnilo ludilo ruzno bezobrazno ?
2025 03 27
> lovesilver: > > FridaCathlo: > > Počinju da pristižu mladi krompirići na pijace... 🥳😋 > To nije lepota,to je sreca. Pa dobro, sve što je lepo, budi u čoveku sreću. > Dzo,jel smem u ovoj temi da spomenem cenu mladih krompirica? Ili da otvorim ja novu temu besnilo ludilo ruzno bezobrazno ? Čula sam za cene, ali ja konkretno nisam naletela na tako bahate prodavce.
2025 03 27
Joj, pa ne znam sta da kazem o ceni, cenu odredjuje lokacija, cula sam da ih prodaju za crvenu u BG :D Ovde kod mene su duplo manje, direkt od poljoprivrednika. elem... Jedna mala preporuka za pravljenje kajmaka... Uzmete 3l najmanje domaceg pravog mleka. Stavite u sto siru serpu da se ukuva, ne da kljuca, nego do temperature da pocne da se stvara korica. Skidate slojeve, slojeve stavljate u npr keramicku ili zemljanu ciniju, solite po zeli. Koristite drvene vajrace za skidanje. Sloj po sloj, sloj po sloj, moze ispasti do 500g kajmaka. Meni je skoro nemoguce naci pravi sumadijski kajmak u Backom Petrovcu, oni ovde prave nesto sto se zove smotana i to je zapravo kao pavlaka, tako da sam odlucila da ne patim i da ga pravim sama sebi po svom ukusu. <3
2025 03 27
@DzoDzo Evo danas imam lepe vesti, ako se secas one price da trazim savrsenu zimsku jaknu pa kupujem tako u nedogled, itd. Nasla sam je i sad mogu da prestanem, a i da prodam neke viskove, tj pokusam. 🥳🥳
2025 03 27
> MissDiva: > Da nađem prelepu lepršavu sliku sa mačkom? 😂 Nasla sam ja, al necu da kvarim temu 😂😂
2025 03 27
> Her_Fashion: > @DzoDzo Evo danas imam lepe vesti, ako se secas one price da trazim savrsenu zimsku jaknu pa kupujem tako u nedogled, itd. Nasla sam je i sad mogu da prestanem, a i da prodam neke viskove, tj pokusam. 🥳🥳 Hahahahahahah zena prosla 55jakni dok nije nasla bas jednu savrsenu <3 Oboooozavam <3 Mi smo danas setali po kisi, malo su nas drugi gledali cudno, ali nama bilo lepo <3 Cekam isporuku iz Ikee, znaci koliko ne volim sto nemaju fiksno dan taj i taj, nego bice za max 7dana, a brateeeeeeee, ide vikend, sutra je treci dan, a ja nestrpljiva :D :D :D
2025 03 27
Eeeeee kakve si to torbe uzela na Asosu koje hoces da prodas? 3)
2025 03 27
mojekrpice.rs/items/zene/9481740/nova-tote-torba-ceger-torba-snizeno Ma ja nisam normalna uopšte, svaku sam kupila jer kao "može da prodje", ali evo konačno mogu da se smirim. A torba je ova, uzela sam je za leto, plažu itd, ali sam shvatila da mrzim te torbe i isključivo nosim rančeve. Što se tiče kiše, ne smeta, samo da nije hladno. 😅
2025 03 27
Mogla sam te osloboditi nje da su moje boje. Inace, zapalila sam se da nabavim onaj babeci mrezasti ceger, javljajte di ima :D :D
2025 03 27
Pa nisu ni moje, nego tako dobijem ideje da bih mogla malo da nosim "boje", pa zazalim. Boje su mi neke nude, zemljane i crna. Kupila sam letos crvenu haljinu, i odmah je bilo "ne" ali sam je ostavila, sad cu ovih dana da je stavim na profil.😅 Ne znam tacno na koji ceger mislis, posalji mi sliku u inbox, ali u Zari ima raznih, pletenih, mrezastih i sl.
2025 03 27