Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pomoć u vezi sa slanjem poruka

Pozdrav svima, da li i Vi imate poteškoća sa slanjem poruka ili je to samo slučaj kod mene? Hvala Vam unapred na informaciji. 😊
2025 04 03
Uspela sam samo jednu poruku da pošaljem, i nijedna više neće. Samo učitava i ništa se ne dešava . 🥹
2025 04 03
Da, postoji problem. Ostavite dugo da očitava, jer se na kraju i pošalje, samo to vidimo tek kad izađemo iz poruke pa se vratimo. XD
2025 04 04
Hvala Vam na odgovoru. Nisam uspela da se dogovorim sa članicom, bukvalno kod mene samo učitava, ništa se ne dešava, jedva se jedna poruka poslala. A predmete sam uspela da ubacim sinoć, danas neće da učita fotografije. 🙁
2025 04 04
Kod mene je problem da ne mogu poruku da posaljem ako u tekstu ima tacka
2025 04 04
Nisam mogla da se ulogujem 3 dana. Takodje, ne mogu da udjem u poruke i vidim adresu kupca (nisam je odmah prepisala), te paket nisam poslala vec cetvrti dan i veoma je neprijatno.
2025 04 04
> Majda87: > Nisam mogla da se ulogujem 3 dana. Takodje, ne mogu da udjem u poruke i vidim adresu kupca (nisam je odmah prepisala), te paket nisam poslala vec cetvrti dan i veoma je neprijatno. Uf, baš mi je žao. I kod mene još uvek traje problem. Baš se nerviram. Hitna mi je kupovina ☹️
2025 04 04