Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Prvi put prodajem online i imam glupo pitanje :D

Zdravo, vec godinama samo kupujem preko ovog sajta a nikad nista nisam prodavala online. Zelim da pocnem da prodajem neku odecu ovde i imam glupo pitanje XD. Kako novac koji je kupac dao kuriru stigne do mene?
2025 04 05
Ako saljete postom, radnik Vas pita kad saljete kako zelite da Vam se vrati novac. Imate opciju Post net (dodje Vam SMS na broj telefona i odete da podignete u bilo koju postu), da donese postar (ceka se dan-dva) i trece je na racun mislim (?) 😊
2025 04 05
Pri slanju navedete koliki je otkup, zatim birate opciju: - da li zelite da vam iznos otkupa legne na račun (ostavicete br. racuna) - post netom - na dan preuzimanja stiže vam poruka na mob. sa post net brojem (novac preuzimate u Posti na šalteru uz ličnu kartu) - ....
2025 04 05
Nemoj slati pouzecem. Svaki nepreuzet paket mozes da dignes samo ako platis DUPLI ptt.
2025 04 05
> Kettyyy: > Zdravo, vec godinama samo kupujem preko ovog sajta a nikad nista nisam prodavala online. Zelim da pocnem da prodajem neku odecu ovde i imam glupo pitanje XD. Kako novac koji je kupac dao kuriru stigne do mene? Zašto mislite da je glupo pitanje? To ne postoji
2025 04 05
Uglavnom članice praktikuju da im kupac uplati na račun pa zatim pošalju paket, možeš i ti tako ako imaš dinarski račun otvoren.
2025 04 05