Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Pitanje za prodavce

Poenta je da takve mere ne mogu ni u radnji da dobiju (kad kupuju online, ima 2-3 osnovne mere i to je to). Eto to ja sam imala situaciju, (ako ste čitali temu) gde sam izmerila svašta nešto, pa čak i poluobim rukava, nakon što sam ponudila da pošaljem jaknu na probu (što je odbila), da bi nakon svega toga ipak htela jaknu na probu. 😏 Ne trebaju mi takvi kupci uopšte, naravno, ako neko želi da meri sve to, svaka čast, ja neću više.
2025 04 07
> Her_Fashion: > Poenta je da takve mere ne mogu ni u radnji da dobiju (kad kupuju online, ima 2-3 osnovne mere i to je to). Eto to ja sam imala situaciju, (ako ste čitali temu) gde sam izmerila svašta nešto, pa čak i poluobim rukava, nakon što sam ponudila da pošaljem jaknu na probu (što je odbila), da bi nakon svega toga ipak htela jaknu na probu. 😏 > Ne trebaju mi takvi kupci uopšte, naravno, ako neko želi da meri sve to, svaka čast, ja neću više. Upravo tako. Ma ja kad kupujem sebi online( ne tako jeftine stvari),moram i za tu njihovu osnovnu meru dodatno da tumacim sta to znaci,kao na primer(Tommy Hilfiger itd) Ti njihovi brojevi,velicine,moram da pogledam tabelu ispod(ako je uopste ima),a ako je nema,da guglam... I opet promasim velicinu(kao sto se da videti na mom profilu). Ali to je zato sto nemam vremena da razgledam po prodavnicama,vec samo kupujem online-moj problem.. Ali eto,mi ovde nemamo prodavnice(makar ja),vec prodajemo neke svoje,tudje stvari iz ovog ili onog razloga,cesto po dosta nizim cenama nego u butiku pa opet neki traze meru svakog konca. Pozdravljam ljude koji hoce i mogu sve da mere ali ja jednostavno vise ne mogu i necu. Sto nize cene stavljam,to vise mera traze,a boga mi i popusta😂
2025 04 07
Da, ima tih što mrcvare, slažem se, ali ja sam uzela šta god da mi je po merama odgovaralo, a nisu bile napisane u oglasima, tako da nisu svi zadrti nego neće da promašuju i bacaju pare. Na sajtovima sa novim stvarima tipa Zarinog, ne naručujem, baš zato što nema detalja o predmetu prodaje. Dva puta sam se zeznula i više nema teorije da bacam pare i cimam se oko povrata. Za obuću i kad je pisalo gazište, nije bilo to kad je stiglo tako da više nema kupovine sa sajtova.
2025 04 07
Ja ne zivim od krpica, ali lepo znam da zaradim ovde iskreno, pa mi nije problem da odvojim minut da izmerim ili slikam stvar. 🙂 Cesto i ja pitam za mere i do sada mi se nije desilo da neko nesto ne zeli da mi premeri. Tacno je da u butiku ili na ostalim stranicama to ne mogu da dobiju, ali mislim da je ovaj sajt bas zbog te otvorene komunikacije i dobar, nije toliko formalno kao kad narucujete sa Instagrama, gde sam se vise puta zeznula i omasila velicinu, pa stvarno svima izlazim u susret sto se dodatnih informacija tice. 😄
2025 04 07
> DoliBlack: > Da, ima tih što mrcvare, slažem se, ali ja sam uzela šta god da mi je po merama odgovaralo, a nisu bile napisane u oglasima, tako da nisu svi zadrti nego neće da promašuju i bacaju pare. Na sajtovima sa novim stvarima tipa Zarinog, ne naručujem, baš zato što nema detalja o predmetu prodaje. Dva puta sam se zeznula i više nema teorije da bacam pare i cimam se oko povrata. Za obuću i kad je pisalo gazište, nije bilo to kad je stiglo tako da više nema kupovine sa sajtova. Tebi bih izmerila 😄 Ali zaista, evo do sad nikome nisam rekla "ne" za te mere, i od 5000 upita ako je 10 reklo hvala bar, a mozda 2 kupilo. I uopste ne preterujem sa brojevima tj. razmerom, stvarno je tako, mogu na prste da ih izbrojim. Pa sam stoga odlucila da slusam "statistiku".
2025 04 07
Jeste, to je tačno da kad imaju sto podpitanja uglavnom ne kupe, nego se samo premišljaju i troše vreme, a često i pokušavaju da naruče broj koji im ne odgovara uopšte, pa se i zato premišljaju. 😅 Ali ima i normalnih koji stvarno kupe, pa od toga treba poći.
2025 04 07
Zna se sta su normalne mere, npr farke dubina napred nazad, duzina, koliko ima posto elastina. A da nekom merim sirinu dupeta, butine, lista, nemam ti kad, moja Slavice, u prevodu, boli me uvo krasno. Zene sa specificnim merama tela nece biti zadovoljne ni u radnji da probaju, to nije moj problem. Naglasim ako su neke farke npr extra duze, kao kod ovih Zarinih zadnjih sa naloga, nize devojke ako ih obuju na patike ima da se vuku, njima su super na stikle, visoke devojke su pun pogodak, dal' ce da ih krate pa gube taj prorez dole, nije moja stvar, kad kupe, nek prave kais od njih ako zele. Kosulja, duks, mere duzine rukava, pazuh od do, ramena i duzina, fore tipa sirina ranfle, precnik dugmica, to mogu da zaborave. Niko od nas ovde nije da bi nas neko drndao i zajebavao, bez hvala, bih, ne bih, devojke bi trebale malo da se dozovu pameti i pocnu da koriste odredjene kulturne reci poput hvala, dobar dan, a ne da upit salju samo sa MERE? i slicno. Ne odgovaram na takve poruke, sve da mi ponudi 500e za nesto sto sam stavila na 2000din, znaci ne zelim takve saradnje, a hvala Bogu pa ima sajtova i sajtova za okaciti i nemati torturu nevaspitanih. Oduvek govorim, kao sto ja kao kupac mogu da biram od koga bih nesto kupila, tako vala mogu i da odaberem da odbijem da prodam nekome kad mi prekardasi strpljenje i pokaze ogromno nevaspitanje u samom startu.
2025 04 08
Her mi je najjaca koja se danima mrcvarila sa zenom koja je trazila mere koje ni krojaci ne bi izmerili, bili bi u fazonu wtf, a onda "kupac" komentarise kako nije sigurna zbog dugmica jer bi joj se kacila kosa i upetljavala, dobro da joj nije trazila i preporuku za pakovanje ili frizera :D Inace su dugmici verovatno bili vrlo nevidljivi i pre upita da bi procenila da bi joj smetali, znaci gospodjica je za pelerine i to one koje idu na unutrasnje kopcanje, nikako rolka fazon preko glave jer mozda ce joj tako nesto biti problem za volumen :D
2025 04 08
Meni je vrhunac bila jedna devojka koja mi je trazila sve zive mere,samo sto mi nije jos trazila izvod iz maticne knjige rodjenih od haljine,ja sa bebom u ruci se ubila meruci sve to,da bi me tek na kraju svega toga upitala"Moze za 500?"-(duplo jeftinije nego sto sam stavila cenu). I to pricamo o haljini koja kosta preko 5000 din u prodaji(nova mi je bila sa sve etiketom)... Pregorela sam kao sibica!😂
2025 04 08
Imala sam i ja jedan biser skoro, tražene su razne mere za bade mantil i onda se čovek zbunio od silnih mera koje je tražio: "Izvinite, sad sam se malo zbunio. Ako je širina bademantila razvučeno i mereno od gajke do hajke za kaiš 62 cm, kolika ja širina levog i desnog prednjeg dela mereno od gajke za kaiš do spoljne ivice?" Slikan je na sestri i lepo napisano koje je visine i težine, da se može proceniti po tome veličina, ali smo na kraju ipak merili. Kupio je na kraju i bio je odgovarajuć, ali me malo nasmeja sa toliko pitanja. 😁
2025 04 08
Oo Bozee,hahhahahaha Odosmo svi u matematicare😂
2025 04 08
Hahahaha 🤣
2025 04 08
Ja sam kupac koji trazi mere kukova jer mi je struk 62cm, a kukovi oko 95cm i onda mi pantalone odgovaraju na struku, a slic ne mogu da zakopcam koliko mi tu budu uske :D Obicno kod farmerki i pantalona trazim mere struka, kukova i duzinu celih. Kod uskih strukturisanih haljina struk i kukovi su mi bitni, a ako su krace onda i duzina jer sam visoka, pa ne mogu nositi bilo sta. Kod kosulja, dukseva, bluza, mi je bitna duzina rukava jer imam dugacke ruke. I da demantujem vise komentara gore: 1. na sajtovima stoje mere struka, kukova, grudi i duzina predmeta. 2. kao kupac koji trazi te mere, naravno da cu odustati od kupovine ako mi mere ne odgovaraju, a ne zato sto mi je zanimljivo da smaram ljude da mere, pa da ne kupim. 3. nije nemoguce izmeriti poluobim kukova - od prilike na pola puta od struka do medjunozja, tj najsiri deo u tom predelu, to je poluobim kukova. Naravno da smatram da je merenje kukova na sirokim haljinama samo trosenje necijeg vremena. Ta mera je samo za pantalone, farmerke i strukturisane suknje koje nemaju elastina.
2025 04 08
Ultra, a hoces da kazes hvala, ali mi ne odgovara u slucaju da nece da kupis posle upita o merama? Ovde je rec o onima koje se ne udostoje da napisu ni ne odgovara mi, a kamoli hvala. Nije nigde rec o moranju kupovine, nego o kulturi i nekulturi u vidu normalnog zavrsetka komunikacije.
2025 04 08
1 2