Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevara sa tašnama - više profila

mojekrpice.rs/alexanananana-140081 mojekrpice.rs/items/zene/12431372/longchamp-le-pliage-pouch-u-ponudi-do-16-04 Miu Miu naočare mojekrpice.rs/items/zene/11681986/miu-miu-naocare-za-sunce a i profil ispod isto prodaje naočare istog brenda. Moram korigovati temu, jer kako uđem na sajt iskaču novi profili sa istom robom, novom, slučajnost ili ? Nisam sigurna, ali mislim da bi ovo trebalo videti sa administratorima. Predmeti su objavljeni u roku od par sat, isti brend tašni, novo, upakovano sa svim etiketama. Negativna od administratora za prodaju kopija... mojekrpice.rs/forum/t/628155/prevara-naocare-vise-profila?page=0&dt=1744886744478#tm-topic-message-undefined (nova prevara sa naočarima).
2025 04 14
mojekrpice.rs/nbgshopping-390662 mojekrpice.rs/items/zene/12432649/longchamp-le-pliage-pouch mojekrpice.rs/items/zene/12432621/longchamp-le-pliage-pouch Ovde isto Miu Miu naočare ali prodate, pa ne mogu da stavim link, vide se na profilu. Miu Miu privezak mojekrpice.rs/items/zene/12314422/miu-miu-privezak Identična roba, da li su ovo iste osobe?
2025 04 14
A Dean je dobio neutralnu i onda okačio još 100 dupliranih predmeta pa potom i bukvalne džakove 🤣🤡 Bezveze samo pišemo ovde, ništa od pravde 😒
2025 04 14
Ne znam da li je clanica obrisala predmete u medjuvremenu, ali ja ne vidim zasto su ovi profili etiketirani kao komercijalni ili prevaranti? Prva ima 2 negativne od admina i jednu od clanice, a druga nema nijedan negativan i ja licno ne bih rekla da je u pitanju ista osoba. Mozda gresim, ali meni ne deluje da je u pitanju jedna devojka. I ja imam negativnu od admina, nikad nisam dobila obrazlozenje i odgovor na pitanje zasto su mi istu zalepile, pisala sam im i poruku 2-3 puta i isto sam izignorisana, tako da meni ocene admina nisu neko merilo, pogotovo ako clanice imaju jako puno pozitivnih ocena.
2025 04 14
mojekrpice.rs/marazdravko76-401330 mojekrpice.rs/items/zene/12432699/longchamp-torbica-original mojekrpice.rs/items/zene/12435405/longchamp-torbica-original-sa-etiketom (gore link od juče nedostupan oglas, danas obnovljen ispod) 4 utisaka, ista roba, opet objavljeno u istom vremenskom periodu..?
2025 04 14
> AnaDjxx: > Ne znam da li je clanica obrisala predmete u medjuvremenu, ali ja ne vidim zasto su ovi profili etiketirani kao komercijalni ili prevaranti? Prva ima 2 negativne od admina i jednu od clanice, a druga nema nijedan negativan i ja licno ne bih rekla da je u pitanju ista osoba. Mozda gresim, ali meni ne deluje da je u pitanju jedna devojka. > I ja imam negativnu od admina, nikad nisam dobila obrazlozenje i odgovor na pitanje zasto su mi istu zalepile, pisala sam im i poruku 2-3 puta i isto sam izignorisana, tako da meni ocene admina nisu neko merilo, pogotovo ako clanice imaju jako puno pozitivnih ocena. Nikog ne etiketiram. Samo sam ulazila na sajt i videla da se iste torbe kače na sajt na raznim profilima u razmaku od par sati, pogledajte datume. Sve torbe su fake, prodaju se kao originali. Sve upakovane, identičan brend, različite boje. Sve novo i "original". Baš slučajnost da u par sati, de pojave na nekoliko profila od jutros. Prvi profil je već dobio negativne za prodaju kopija od strane administratora, evo opet kopije se prodaju.
2025 04 14
> AnaDjxx: > I ja imam negativnu od admina, nikad nisam dobila obrazlozenje i odgovor na pitanje zasto su mi istu zalepile, pisala sam im i poruku 2-3 puta i isto sam izignorisana, tako da meni ocene admina nisu neko merilo, pogotovo ako clanice imaju jako puno pozitivnih ocena. Evo napisali su Vam u negativnoj oceni: Ponavljanje oglasa Slike sa interneta Lazni tagovi Kako niste dobili obrazloženje?
2025 04 14
> MissDiva: > > AnaDjxx: > > Ne znam da li je clanica obrisala predmete u medjuvremenu, ali ja ne vidim zasto su ovi profili etiketirani kao komercijalni ili prevaranti? Prva ima 2 negativne od admina i jednu od clanice, a druga nema nijedan negativan i ja licno ne bih rekla da je u pitanju ista osoba. Mozda gresim, ali meni ne deluje da je u pitanju jedna devojka. > > I ja imam negativnu od admina, nikad nisam dobila obrazlozenje i odgovor na pitanje zasto su mi istu zalepile, pisala sam im i poruku 2-3 puta i isto sam izignorisana, tako da meni ocene admina nisu neko merilo, pogotovo ako clanice imaju jako puno pozitivnih ocena. > Nikog ne etiketiram. Samo sam ulazila na sajt i videla da se iste torbe kače na sajt na raznim profilima u razmaku od par sati, pogledajte datume. Sve torbe su fake, prodaju se kao originali. > Sve upakovane, identičan brend, različite boje. Sve novo i "original". Baš slučajnost da u par sati, de pojave na nekoliko profila od jutros. Prvi profil je već dobio negativne za prodaju kopija od strane administratora, evo opet kopije se prodaju. Ne kazem da niste u pravu, samo meni ne deluje da je sve ovo ista devojka, vec sam napisala da mozda i ja gresim. Sto se kopija tice, pun ih je sajt, admini svakako ne reaguju.
2025 04 14
> Evo napisali su Vam u negativnoj oceni: > Ponavljanje oglasa > Slike sa interneta > Lazni tagovi > Kako niste dobili obrazloženje? Zato sto niti kacim slike sa interneta, niti stavljam lazne tagove. Obnovila sam dva oglasa koja su dugo stajala na profilu, tako da ovi razlozi za negativnu koje su navele nisu tacne. Vec su mi pre toga dali neutralnu za slike sa interneta (sve slike su moje i vidi se pozadina i nacin na koji slikam ili slike na kojima sam licno ja), kozmetika starija od dve godine, u pitanju je bio parfem koji je bio nekoriscen i u celofanu. Ja sam trazila da mi objasne zasto su mi obrisani oglasi sa parfemima gde je bio batch code, kao i da mi navedu te "lazne tagove" koje sam navodno napisala jer se uvek trudim da predmet opisem tacno i ispravno. Vec smo pricali o selektivnom primenjivanju pravila i nebulozama na sajtu na mnogim drugim temama, cini mi se da dzabe trosimo energiju na sve to..
2025 04 14
> MissDiva: > mojekrpice.rs/nbgshopping-390662 > mojekrpice.rs/items/zene/12432649/longchamp-le-pliage-pouch > mojekrpice.rs/items/zene/12432621/longchamp-le-pliage-pouch > Ovde isto Miu Miu naočare ali prodate, pa ne mogu da stavim link, vide se na profilu. > Miu Miu privezak mojekrpice.rs/items/zene/12314422/miu-miu-privezak > Identična roba, da li su ovo iste osobe? Mhm, vidis po noktima :D I naravno, reklamacije ne primaju, ali oba naloga imaju dosta TUDJIH fotki ;) Diva, da te pitam ja nesto. Koji je tebi djavo? Sta te boli uvo, gledaj neki film, nesto, mani se... Niko ti hvala nece reci, jer mi koje bismo rekle, svakako otvorimo 10 pari ociju u saradnjama. Ovog ce uvek biti i ne moze niko od nas nista. Ne mozeas cuvati tudje pare da ne odu negde gde ne treba.
2025 04 14
> AnaDjxx: > > Evo napisali su Vam u negativnoj oceni: > > Ponavljanje oglasa > > Slike sa interneta > > Lazni tagovi > > Kako niste dobili obrazloženje? > Zato sto niti kacim slike sa interneta, niti stavljam lazne tagove. Obnovila sam dva oglasa koja su dugo stajala na profilu, tako da ovi razlozi za negativnu koje su navele nisu tacne. Obnovila si SAMO dva?? Trebala si barem 20, mozda i vise, kao dean. Onda ne bi dobila negativnu od Admina.
2025 04 14
> DzoDzo: > Diva, da te pitam ja nesto. Koji je tebi djavo? Sta te boli uvo, gledaj neki film, nesto, mani se... > Niko ti hvala nece reci, jer mi koje bismo rekle, svakako otvorimo 10 pari ociju u saradnjama. > Ovog ce uvek biti i ne moze niko od nas nista. > Ne mozeas cuvati tudje pare da ne odu negde gde ne treba. Lako mi je za tuđe, ja ne mogu svoje da sačuvam. 😅 Pod time ne mislim na prevarante…
2025 04 14
Svako nek trosi kako ume, neko ko ne ume da kupi, nek poklanja lopovima. Prosto je.
2025 04 14
mojekrpice.rs/moonlee-226753 mojekrpice.rs/items/zene/12431371/longchamp-torba mojekrpice.rs/items/zene/12435586/longchamp-torba mojekrpice.rs/items/zene/12435602/longchamp-torba Isto 14. 4 . pa potom 15. 4 . ispod...
2025 04 15
mojekrpice.rs/dankaranit77-292057 mojekrpice.rs/items/zene/12435550/louis-vuitton-pillow-papuce mojekrpice.rs/items/zene/12435555/lady-dior-torbica Potencijalno ista osoba?
2025 04 15
1 2 3 4 5 ... 9