Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je dostupno? / Da li moze popust?

Wait… Imam prepisku sa prodavcem, e ovo je boli glava. Dakle na tražene mere odgovara: Prodavac: Napisala sam sve velicine jer je uni ,a malo punije zene ne bi mogle da zakopcaju ,jer se zakopcava pozadi Ja sam 168 visoka, 90-70-90 Dole je siroka Žena mi je napisala mere sebe!!! 😂😂😂
2025 04 15
Dobre su joj mere 😅 Zamalo pa famoznih 90-60-90
2025 04 16
Ja u poslednje vreme imam samo gomilu ovakvih: Da li je dostupno? Koje su mere tog i tog? Kako izgleda materijal? Koliko se teglji? Pa nakon 3 sata dopisivanja napred nazad, dobijem: "Uzimam sigurno na platu 10og u sledecem mesecu, rezervisi mi i javi mi se tad da kupim."
2025 04 16
> UltraStore: > Ja u poslednje vreme imam samo gomilu ovakvih: > Da li je dostupno? Koje su mere tog i tog? Kako izgleda materijal? Koliko se teglji? > Pa nakon 3 sata dopisivanja napred nazad, dobijem: "Uzimam sigurno na platu 10og u sledecem mesecu, rezervisi mi i javi mi se tad da kupim." E da, te se obavezno ne jave. 😂😂😂
2025 04 16
> AnaDjxx: > Meni barem jednom nedeljno clanice dogovore kupovinu i traze broj racuna i podatke I ONDA nestanu. To me vise nervira nego kad nestanu posle ovog pitanja "da li je nesto dostupno" ... > Meni se konstantno javlja jedna te ista osoba: mojekrpice.rs/ostojicm7-294266 koja stalno pita za razmene, iako ja u opisu svakog predmeta napisem da razmene ne radim. Mislim da sam joj do sada na prve 2-3 poruke odgovorila, posle toga sam prestala :') Jer je nemoguca, bukvalno kao spam nalog, i svaki put je ista poruka cak. I meni se ona stalno javlja... bas za razmenu. Ja mislim da mi se javlja vec godinu dana, ako mi verujes😆😆
2025 04 17
Konačno ova tema. Jel verujete da rasprodajem fazon 80% odeće, toliko je krpica 300-700din i opet se neko javi i pita mogu li da spustim cenu. A gde da je spustim? Kakav je to samo bezobrazluk.. ostanem danima zatečena da je nekome toliki problem da kupi duks za 500din koji je praktično nov, nego traži da se spusti cena😆 A ovo da "ispare" to se redovno dešava, na mesečnom nivou bar 5 profila..
2025 04 17
> vacaa21: > Konačno ova tema. Jel verujete da rasprodajem fazon 80% odeće, toliko je krpica 300-700din i opet se neko javi i pita mogu li da spustim cenu. A gde da je spustim? Kakav je to samo bezobrazluk.. ostanem danima zatečena da je nekome toliki problem da kupi duks za 500din koji je praktično nov, nego traži da se spusti cena😆 A ovo da "ispare" to se redovno dešava, na mesečnom nivou bar 5 profila.. Ja objavila bila neku haljinu koju sam kupila na snizenju sa 4000 na 2300. Tako novu, sa etiketom, je objavim za 1000 i dobijem pitanje "koja je poslednja cena?" Realno, poslednja cena je 2300, ako bi se tako prodala :')
2025 04 17
> UltraStore: > > vacaa21: > > Konačno ova tema. Jel verujete da rasprodajem fazon 80% odeće, toliko je krpica 300-700din i opet se neko javi i pita mogu li da spustim cenu. A gde da je spustim? Kakav je to samo bezobrazluk.. ostanem danima zatečena da je nekome toliki problem da kupi duks za 500din koji je praktično nov, nego traži da se spusti cena😆 A ovo da "ispare" to se redovno dešava, na mesečnom nivou bar 5 profila.. > Ja objavila bila neku haljinu koju sam kupila na snizenju sa 4000 na 2300. Tako novu, sa etiketom, je objavim za 1000 i dobijem pitanje "koja je poslednja cena?" > Realno, poslednja cena je 2300, ako bi se tako prodala :') Upravo, veruj da te razumem. Kad mi to neko napiše sloši mi se. Što kaže jedna članica na ovoj temi, ma pre ću da uh bacim nego da dam za džabe. To je teška bruka i sramota.
2025 04 18
Malo van teme, ali kad mi "kupac" ostavi broj telefona i kaže "Pozovite da se dogovorimo oko kupovine", nije mi dobro. Ne znam šta im znači to uopšte. Bukvalno se ne javljam na telefon nikome osim kuririma kad mi donose paket 🤣
2025 04 19
Meni se isto stalno ovo dešava, ne razumem zašto pitaju jel dostupno i samo nestanu kad odgovorim da jeste
2025 04 23
Evo baš preteruju.. Sve može i ispare
upload
2025 04 23
Meni samo nije jasno, objave predmet na sajtu po jednoj ceni i onda kako neko to doda u omiljene, šalju poruke i nude manju cenu? 🤦‍♀️ Pa brate mili, ako si već okačila predmet pre dva i po minuta, stavi tu cenu koju već nudiš. To mi je groooozno. Ja znam ponuditi, ali ono kad prođe neko vreme i ne za sve predmete. Napravim rasprodaju ako se nešto baš ne proda duži vremenski period. Ovo je tako providno pumpanje cena.
2025 04 23
> Ejndzi: > Evo baš preteruju.. Sve može i ispare Ju otkud slika na forumu?!🤣🤣
upload
2025 04 23
> Her_Fashion: > > Ejndzi: > > Evo baš preteruju.. Sve može i ispare > Ju otkud slika na forumu?!🤣🤣 😄🥰
2025 04 23
To samo znači jedno. 😂 Idem na podforum “tražim” da kačim slike! 😂😂😂
2025 04 23