Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je dostupno? / Da li moze popust?

Okacila muske nove original cipele pre par dana, odmah me kontaktira neki tip, zainteresovan. Onda prekid knverzacije. Sinoc salje poruku (a cipele 3000, smesna cena za njih):" Uplacujem odmah ako moze za 2000 i kupujem od sledece plate onu musku pidzamu." Kazem da moze za 2500, a da je pidzama zenska. Pokusava sa 2200. Kazem da ne. Pristaje na 2500 i trazi da mu opet merim i slikam nesto. Tu se tek osvestim i napisem da nema vise za 2500, vracamo se na 3000 i nikakvih dodatnih mera ni slika. Kaze kako ne drzim rec i da sad ne bi uzeo ni dzabe da mu saljem :'(
2025 04 23
Meni su omiljeni ti koji koriste "Uplaticu odmah na racun" kao nekakav "leverage" u pregovoru oko cene, kao da mi nude zlate poluge 😅 Bukvalno samo tako mozes i da kupis kod mene. 😅
2025 04 23
> MissDiva: > To samo znači jedno. 😂 Idem na podforum “tražim” da kačim slike! 😂😂😂 Dzabe to kad ce da ti nude nesto deseto, svakako 😂
2025 04 23
Her, upravo, kao da mi od trenutne uplate zavisi da li cu tu vece vecerati.
2025 04 24
Zadnje dve poruke u kojima su mi nudili svoju cenu su isto uz to napisali da posaljem racun da odmah uplate. Ili su iste osobe ili je to neki standard na sajtu
2025 04 24
Biće da je standard, stalno mi stižu takve poruke. Hit mi je bila jedna za torbu od 2800 i torbu od 4000 ponudila 3000 🤣 Fazon 1+1 gratis.
2025 04 24
dobro veče, ja sam esbebe i ja, na ovom sajtu, gotovo uvek prihvatam da spustim cenu, a, bogami, i da pitam za popust tamo gde ne piše da je cena fiksna, a nerealne su u 90 posto slučajeva, tako da, molim lepo. takođe, napomenem da ću uplatiti iznos na račun do kraja dana, slobodno ostanite šokiraTe. 8-)
2025 04 24
Pa jel pitaš za popust ili napišeš " Kupila bih ovaj predmet od 4000 za 1500, i čak bih uplatila odmah na račun". Velika je razlika u tonu i stavu o kojem pričam i pitanju npr. "Da li može neka korekcija cene?" Poenta je svakako da mi na profilu vrlo jasno piše da šaljem pakete isključivo nakon uplate na račun i da taj pokušaj manipuisanja cenom na osnovu "uplate na račun" nema nikakve svrhe.
2025 04 24
ne, naravno, nikada nisam tražila više od 20 posto popusta. da, najčešće ponudim svoju cenu. ako smatram da je realna, ne nudim manje, oglase sa napumpanim cenama zaobiđem, bez obzira koliko mi se predmet dopada i to je to. ne ostavljam prodavca bez odgovora posle dobijenih informacija, nebitno da li smo postigli dogovor ili ne, to je stvar osnovne kulture. realno, uglavnom govorim iz perspektive kupca, nemojte da normalizujemo ne pitati za popust na ovom buvljaku ovde, molim vas, samo zato što ima sumanutih ponuda i onih bez minimuma dostojanstva. ne tražiš popust i ne daješ ga? lepo, drago mi je, ali to nije nikakva supermoć na ovom sajtu i ne čini te boljom osobom u životu, generalno.
2025 04 25
Sve je to super, ali ne znam samo kako si došla do zaključka da sam ja (a i bilo ko na ovoj temi, koliko sam ispratila) protiv "Pitanja o popustu". U samom uvodnom postu je jasno napisano da mi se javljaju devojke koje traže popust, ponude svoju cenu, ja PRIHVATIM i one se više nikad ne jave. Dakle, opet se vraćamo na srž problema ovde, nekultura i traćenje tuđeg vremena. Kasnija priča o "uplati na račun" je isto tako vezana za konkretne slučajeve koje sam navela. Možda misliš da je ok da neko traži dve torbe za cenu jedne (jeftinije) i "maše" mi uplatom na račun kao da mi čini uslugu i stavlja obrok na sto? Čak sam i tu ponudila cenu od 5000 umesto 6800, što je otprilike 50%niže od cene koju sam ja platila za jednu od te 2 torbe. Nisam bila udostojena bilo kakvog odgovora. Na kraju, da, pitam i sama za popuste i uglavnom dajem popuste, ali treba imati neku meru i kulturu u komunikaciji.
2025 04 25
ponuda koju si dobila za torbe je nepristojna, naravno, i sigurna sam da si umela da odgovoriš adekvatno na nju. možda nisi pažljivo čitala, ali, barem 3 osobe na temi (od kojih jedna, recimo, prodaje fejk LV torbicu i fejk KL dust bag dok se druga brine za srozavanje standarda ovog cenjenog buvljaka jer kupci nude cene i uplate na račun) daju sebi za pravo da sude o ljudima na osnovu upita za popust i pre bi bacile predmet, pa makar im trebalo za lek, nego ga prodale takvima (kakvima?) koji ne čitaju da su cene fiksne već bi da se cenjkaju. da, mnogi ne čitaju ono što nam piše na profilu, ima prilično nepristojnog sveta, pa se iznervirate kad vam se zaređaju takvi, ali je većina korektna i ne zloupotrebljava opcije ovog sajta, zar ne? zadržaću mogućnost da samo ja imam takav utisak jer sam, ponavljam, uglavnom kupac, ali sam dugo na sajtu, pa imam određeno iskustvo.
2025 04 25
Iskreno, nisam ispratila sve komentare sa pažnjom, mislila sam da je ta replika bila na konto onoga što sam ja napisala, jer je usledila posle mog posta a ja sam centar svog univerzuma 🤣🤣 Jedino bih dodala, da mislim da ne razumeš "gravity of the situation" jer već dugo vremena nisi ovde kao prodavac, tj. nemaš puno predmeta na profilu, a mislim da je drastično lošija nego npr. pre 2 godine kad sam ja počela. Ja sam npr u poslednjih 5 dana imala 100 upita, od kojih 2 prodaje, možda 2-3 kulturne osobe koje imaju neko pitanje pa im ne odgovara. Sve ostalo je bilo klasika, neka bzv pitanja bez ikakve dalje komunikacije nakon što odgovorim. I tako je stalno, već mesecima. Za cenkjanje, pa ne znam, nisam ljubitelj kada ide u nedogled. Primera radi, ponudila sam pre nekog vremena cenu za neku teksas jaknu - 3000, bila je tipa 3500. Žena je rekla "najniže 3200", zahvalila sam se i kupila po ceni koju je odredila. Ima članica kojima se kaže npr "može za 3200" a one ti kažu "ako može za 2800 kupila bih" i sl. Zaista nemam problem ni da pitam za popust niti da dam popust ali, preterivanje itekako postoji. Skoro je Diva otvorila temu za Poštarine, gde piše o tome kako prodaje stvari za baš baš niske cene, gde se devojke i dalje cenkaju i zahtevaju da im ona plati poštarinu. Ima svega, pretežno lošeg.
2025 04 25
> Esprit21: > Zadnje dve poruke u kojima su mi nudili svoju cenu su isto uz to napisali da posaljem racun da odmah uplate. Ili su iste osobe ili je to neki standard na sajtu Kad mi se nesto bas bas svidja, ja napisem to da odmah uplacujem na racun preko aplikacije, ali bez ovog da trazim manju cenu. Nego u slucaju da ima jos raspitivanja, da prodavac zna da ja 100% kupujem iste sekunde :')
2025 04 25
Evo jedan primer, kako se osoba koja na svom profilu prodaje jacquemus, pradu, i slične skupe stvari, izmedju ostalog nošen Adidas kačket za 2000, cenka za moj duks.
upload
2025 05 12
A koja je fora s ovima sto uzmu podatke i onda se vise nikad ne jave?
2025 05 13
1 2 3