Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Sve leti napolje

Ljudi moji, na ivici sam da izbacim gomiletinu stvari (najvise haljina) koje mi stoje, ta kolicina garderobe koju ni ne stignem da obucem je pocela ozbiljno da me uznemirava. Da bar te stvari nosim ili da sam ih makar jednom obukla, nego sve came, jos mi pola stvari vise i ne stoji kao prosle godine ili pretprosle kad je kupljeno, u poslednjih par meseci sam se ugojila 5kg i to se najvise primeti po tim uskim ili otvorenim stvarima plus nemam mnogo prilika gde neke stvari mogu da obucem i sad mi dodje da sve izbacim napolje :') Najgore je sto nikako da prestanem da kupujem, mislim da cu sebi od maja da lupim samoj sebi ban (i to samo zato sto moram da kupim par stvari koje su mi zapravo potrebne) i da se presaberem malo. Najvise bih volela da pucnem prstima i da nestane sva garderoba i da krenem ispocetka, ovo je NEIZDRHZIVO :'( Treba da osnujemo neke grupe podrske kao sto postoje AA grupe, tako i za nas zavisnike od sopinga
2025 04 15
Isti problem, ne stajem sa kupovinom, a gomule me frustriraju i to ozbiljno....
2025 04 15
Hahah, ja barem jednom mesecno, kad krene nervni slom sa sve obecanjima da necu nikad vise, pa onda odem i kupim SVEE 😂😂 "Najvise bih volela da pucnem prstima i da nestane sva garderoba i da krenem ispocetka" - ovo mi je posebno relatable, sad znam tacno sta mi treba i odgovara, kad bi se barem obuce resila pa da prodisem.
2025 04 15
Slična situacija. Krenula sam u generalku. Em sto kupujem kao manijak ,plus mi drugarice koje dolaze iz inostranstva 1,2 x godisnje donesu gomilu. E sada to što one promaše veličinu ili ukus 😂 to je veċ druga priča 🙈. Sad sam u fazi ponešto okačim na prodaju samo da se rešim viška ,ali sporo ide zbog obaveza. Maštam o posebnoj sobi koja ima samo plakare,cipelarnike i ofingere+ ogledalo👌🙄😂
2025 04 15
Govorim ovo od pocetka ove godine, proces ce biti dug i spor, ali neki cilj je da svedem odecu na minimalno. Sinoc sam nasla dve identicne majice koje sam kupila u razlicito vreme i zaboravila da sam i kad ovu prvu kupila. Toliko je lose stanje 😅😅
2025 04 16
Ja sam problem ovako formulisala- imam ormane koji ne podržavaju kapacitet mojih ostvarenih želja
2025 04 16
> jacaikaja: > Ja sam problem ovako formulisala- imam ormane koji ne podržavaju kapacitet mojih ostvarenih želja Istina, ali ne pomaže😅 Meni je ustvari najveći problem što ne mogu da nosim odeću koju želim jer ne mogu da dođem do nje, sve je toliko puno I pretrpano i ne znam ni gde je šta. Danas sam pola sata pred izlazak iz kuće tražila torbu, nisam je našla i odustala sam, a napravila sam haos u sobi i sad me čeka to da sredim.
2025 04 16
Ja se slazem sa Her, najgore sto ne znas vise gde je sta i sta uopste imas, kad radimsezonsku zamenu (napred letnje, iza zimsko), otkrijem milion stvari koje sam zaboravila i jos toliko za koje se ne secam uopste da imam. Danak nepreglednosti. Elem, znaci da nam treba vise prostora i ormara, da ne stoji pet kosulja na jednoj vesalici. Nemamo mi visak garderobe, to ne postoji o:)
2025 04 16
Sve su žene iste,puni garderoberi a po običaju nemamo šta da obučeno. Sreća pa moj suprug nije u grupi jer inače pred njim nikada ne priznajem da mi je pun garderober 🙃
2025 04 16
Ja priznam da je sve krcato, ali isto tako tvrdim da ormani nisu dovoljno veliki. Kad se povede polemika oko toga- da se stalno nešto kupuje, ja kažem da sam sigurno neispunjena 😇
2025 04 16
Imam isti problem koji sam delimično rešila tako što sam se ugojila i postalo mi je sve malo za dva broja i morala sam da izbacim. Tu je došlo do šoka kad sam posložila farmerke i izbrojala 90 komada. 😱 Plus naravno da sam posle našla još. Sad sam smanjila malo količinu stvari, ali mislim da je to zato što suviše kratko nosim ovaj broj. 😅 Meni sve stoji lepo složeno i ima mesta, ali na većinu stvari zaboravim i onda ih ne nosim, vrtim uvek isto. Da ne spominjem naočare koje sam isto lepo složila po kutijama, to su desetine komada, međutim gde god da krenem, uvek se za jedne te iste uhvatim jer me mrzi da tražim koje bi druge mogle da se iskombinuju. Obuće isto imam za izvoz, štikle pogotovo, a ja ne nosim odavno štikle i samo mi stoji bezveze, a žao mi da prodam. I ove moje male stvari što sam morala da rasprodajem, srce mi se cepalo za neke komade, a uhvatim sebe i sad da kupim mali broj, u fazonu može to i ispadne da ne može. 😅 Kupovina mi ide odlično, jeftinije bi mi bilo da smršam. 😅
2025 04 17
I postavlja se pitanje da li čuvati malo/veliko ako bude varijacija sa kilažom, ali baš da imam gde sa tim i nemam.
2025 04 17
> DoliBlack: > Imam isti problem koji sam delimično rešila tako što sam se ugojila i postalo mi je sve malo za dva broja i morala sam da izbacim. Tu je došlo do šoka kad sam posložila farmerke i izbrojala 90 komada. 😱 Plus naravno da sam posle našla još. Sad sam smanjila malo količinu stvari, ali mislim da je to zato što suviše kratko nosim ovaj broj. 😅 Meni sve stoji lepo složeno i ima mesta, ali na većinu stvari zaboravim i onda ih ne nosim, vrtim uvek isto. Da ne spominjem naočare koje sam isto lepo složila po kutijama, to su desetine komada, međutim gde god da krenem, uvek se za jedne te iste uhvatim jer me mrzi da tražim koje bi druge mogle da se iskombinuju. Obuće isto imam za izvoz, štikle pogotovo, a ja ne nosim odavno štikle i samo mi stoji bezveze, a žao mi da prodam. I ove moje male stvari što sam morala da rasprodajem, srce mi se cepalo za neke komade, a uhvatim sebe i sad da kupim mali broj, u fazonu može to i ispadne da ne može. 😅 Kupovina mi ide odlično, jeftinije bi mi bilo da smršam. 😅 Au Doli ti si rekorderka, 90 farmerki :OOO Mislila sam da sam ja sa nekadasnjih 45 najgora, sad si me malo utesila :') Uspela sam da smanjim broj na 11, ali mi to i dalje deluje da je puno, jer vrtim 3-4.
2025 04 17
Pa to je kad ceo život isti broj nosiš i onda odjednom stignu godine i manjak aktivnosti. 😅 Meni se nije činilo da ih je toliko, ali kad sam izbrojala... 😱
2025 04 17
DoliBlack, utešila si me. Znaci, dobro je kad se nema prostora za odlaganje, jer mi nemamo limit 😅. Ja sam na istoj kilazi skoro 30 godina, samo mi dosadi garderoba koju dugo gledam.
2025 04 17
1 2 3