Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Sve leti napolje

Kljucna reč je- da krenem ispočetka 😅 Ja sam razdelila stvari koje nisam nosila i koje su mi dosadile od samog gledanja, ali sam uzela dosta toga sto mi je bas bilo super, a sad više nije super, nego je samo ok. Ono sto drugi vide kao neobično, meni je kezual varijanta. Ako ovako nastavim, mislim da ću uskoro ici ulicom sa neon čirokijem na glavi, u *nema dalje* kombinacijama 😄
2025 04 20
Dug je period dok se nesto ne proda, imam utisak da mi nesto stoji godinama na profilu, a nije se prodalo, a opet, kad se setim pocetka, vidim da sam bas dosta stvari prodala za sve ove godine.. Nekad brze, nekad sporije, ali sve to kad tad ode, po ovoj ili onoj ceni. Meni je super sto uopste imam gde da prodam to sto mi ne treba. I jos nesto sam pocela da radim, lepe i prijatne stvari koje volim sada nosim po kuci. Nemam vise momenat da mi je zao da nosim po kuci. Nije mi zao, lepo mi je. 😊
2025 04 21
Najvise volim da prepravljam stvari, volim da kupim i stvari sa manama,( ocuvane ne iznosene) i da mi prijatelj napravi unikatni komad. Najmanje me zanimaju moderne stvari i izvikani brendovi. Bilo bi lepo da se takve stvari(sa manama) oznace i prodaju uz pristojnu cenu. A zasto smo toliko zatrpani stvarima, pa zato sto tako lecimo emocionalne rane i sl.
2025 04 21
> Oleloleeee: > Dug je period dok se nesto ne proda, imam utisak da mi nesto stoji godinama na profilu, a nije se prodalo, a opet, kad se setim pocetka, vidim da sam bas dosta stvari prodala za sve ove godine.. Nekad brze, nekad sporije, ali sve to kad tad ode, po ovoj ili onoj ceni. Meni je super sto uopste imam gde da prodam to sto mi ne treba. > I jos nesto sam pocela da radim, lepe i prijatne stvari koje volim sada nosim po kuci. Nemam vise momenat da mi je zao da nosim po kuci. Nije mi zao, lepo mi je. 😊 Ja sam imala listu za krpice :"Kupljeno/Prodato" gde sam pisala sve što kupim ovde i koliko sam potrošila, kao i ono što sam prodala, medjutim kad je prešlo granice normale, prestala sam da pišem i čitam jer sam se šokirala svaki put kad pogledam 🤣 Ali da, u suštini se slažem, i ja sam mnogo toga prodala, ali mislim da sada ide mnogo mnogo sporije nego pre. Manja je vidljivost, pregledi, stoje mi predmeti sa preko 20 Omiljenih. Ali dobro, biće valjda bolje 😅 Po kući nosim isključivo pidžame, ali sam npr kupila nove I lepe i sve koje su bile "iznošene" sam odnela na reciklažu. Sa odećom to ne mogu da uradim, jer apsolutno ništa ne postignem da "iznosim".
2025 04 21
😄😄😄 Ni ja vise nista ne pisem, osim onoga sto radimo na kuci, pa budem u fazonu: "otkud nama pare za sve to??". 😄😄 Sa prodajom se slazem, definitivno se slabije prodaje nego ranije i cini mi se da se mnogo manje kupuju polovne stvari, a da se vise traze povoljne stvari sa etiketom ili neke brendirane stvari. Mozda gresim, ali "ja sam takvog dojma". 😊 Pidzame sam isto nedavno odvojila za pored kontejnera (jer su nosive, nisu ostecene, niti za baciti) i kupila 3 nove. Mislim da retko ko uspe nesto da iznosi i svi mi imamo gomilu takvih stvari u ormarima, prolazi im vreme, menjaju se ukusi, menjamo se mi... Ne mozes sebi nikad nista da ne kupis, samo se treba nauciti malo iskontrolisati.
2025 04 21
Mene treba prebiti, ja otvaram temu i kukam, a danas CAP kupila 5 novih krpa + kupaci i torbicu NAJVECI FACEPALM EMOJI IKADA AKO MOZE DA SE STAVI :,'( :,'( def sutra mini cistka bar jedne police, da napravim izazov da sad moram da izbacim bar 5 stvari, da iznivelisem :')
2025 04 21
Ja sam sad za vikend narucila 3 torbe, opusteno 😂😂
2025 04 21
Mene trenutno brine sto mi ne stiže kaput, placen jos 14. a bas otoplilo. Da smanjim stres, uplatila za baletanke. Sad čekam dva paketa 😅
2025 04 22
Mali apdejt: Ne stizem zbog posla sve da slikam i okacim, ali od ovih par stvarcica sto sam okacila, jedna je vec rezervisana, a dve stvarcice ranije postavljene su isto otisle, tako da nadam se da ce se ovako nastaviti iako su pregledi OCAJNI , mogu reci da sam zadovoljna kako je krenulo
2025 04 24
Super, ulivaš nam nadu, samo jos da se organizujemo mi neki da pocnemo da kačimo predmete 😅
2025 04 24
> AnaDjxx: > Mali apdejt: Ne stizem zbog posla sve da slikam i okacim, ali od ovih par stvarcica sto sam okacila, jedna je vec rezervisana, a dve stvarcice ranije postavljene su isto otisle, tako da nadam se da ce se ovako nastaviti iako su pregledi OCAJNI , mogu reci da sam zadovoljna kako je krenulo Hit su mi ona 2 ista sakoa u različitim bojama, rekla bih da nam je ista "šifra" 🤣🤣 Ja sam u zadnja 2 dana prodala 3 stvari, još samo 213 😅😬
2025 04 24
> Her_Fashion: > > AnaDjxx: > > Mali apdejt: Ne stizem zbog posla sve da slikam i okacim, ali od ovih par stvarcica sto sam okacila, jedna je vec rezervisana, a dve stvarcice ranije postavljene su isto otisle, tako da nadam se da ce se ovako nastaviti iako su pregledi OCAJNI , mogu reci da sam zadovoljna kako je krenulo > Hit su mi ona 2 ista sakoa u različitim bojama, rekla bih da nam je ista "šifra" 🤣🤣 > Ja sam u zadnja 2 dana prodala 3 stvari, još samo 213 😅😬 Jao ja OBOZAVAM sljokice cirkone, sve sto sljasti, samo imam problem sto NEMAM GDE TO DA NOSIM. Oba sakoa sam obuka po jednom na dve razlicite svadbe uvece kad je zahladnelo i nikad vise. Ova haljina i top iz Zare sto sam okacila su isto skroz prekriveni cirkonima PRELEEEPI ali nemam gde da nosim plus me malo ta sivo braon boja umrtvi, al zato sam joj nasla zamenu, narucila sam pre mozda mesec ipo dana Oh Polly isto celu u cirkonima ali TIRKIZNU, kad je bal nek je bal i taman imam jednu priliku za nju, jedva cekam da bude SIJAJ JADRANKA. MALO PO MALO, otici ce valjda... Nadam se da kako ide lepse vreme da ce bar te stvari brze da se prodaju
2025 04 24
1 2 3