Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Sve leti napolje

> DoliBlack: > Imam isti problem koji sam delimično rešila tako što sam se ugojila i postalo mi je sve malo za dva broja i morala sam da izbacim. Tu je došlo do šoka kad sam posložila farmerke i izbrojala 90 komada. 😱 Uopste nisam sokirana brojkom , otprilike mi je takvo stanje trenutno sa haljinama 😅😅😅 I to jos nisam sracunala one koje imam po ormarima devojacke sobe 🫠
2025 04 17
Ja bih volela da mogu da postavim sliku, samo da vidite kako mi trenutno izgleda spavaća soba. Tražila sam jedne pantalone i povadila stvari iz ormara, otomana, kutije i sad imam gomile stvari svuda koje moram da vratim na mesto. Svaki izlazak iz kuće (kad odlučim da obučem nešto od stvari koje ne vrtim stalno) se završi sa sobom koja je kao da je pala bomba i onda moram sve da vraćam na mesto kad dodjem kući.😩😩 I sve se kao nadam da ću da rasprodam ovo sa profila a prodaja nikad gore. Bolje mi je išlo pre 2 godine kad sam tek otvorila profil bez utisaka nego sad.
2025 04 17
> sandy89: > > DoliBlack: > > Imam isti problem koji sam delimično rešila tako što sam se ugojila i postalo mi je sve malo za dva broja i morala sam da izbacim. Tu je došlo do šoka kad sam posložila farmerke i izbrojala 90 komada. 😱 > Uopste nisam sokirana brojkom , otprilike mi je takvo stanje trenutno sa haljinama 😅😅😅 > I to jos nisam sracunala one koje imam po ormarima devojacke sobe 🫠 Ja majice obične ne smem ni da brojim, tu isto ima slična brojka, samo ove godine će doći na red za rasprodaju jer gledam u njih i ne znam kako sam ja u to stala uopšte nekad. Inače posle ove teme sam otkrila da imam još farmerki koje su mi male. 😱 Ko će sve to sad postavljati... 😭 Žali Bože koliko ima stvari...
2025 04 17
Ja imam od prilike 7 pari farmerki , mozda 15ak obicnih majica, ne mogu da razmisljam o ostalim kolicinama i ja sam mislila da je moj ormar premali za moju "gomilu" stvari. Stvarno me zanima, koje ormare vi imate tamo? :')
2025 04 17
Zapravo imam 8 ormara, ugradni uglavnom, tako da je prostor maksimalno iskorišten i staje sve. 😁 Plus sam i kod mojih odnela ponešto što mi je malo, ali mi žao da prodam. 😁 Najgore je sad sa gužvom kad je smena garderobe, pa peri sve što stoji od prošle godine, suši i vraćaj nazad. 😅 Nadam se toplom vremenu da se to brže osuši inače sam ugasila. 😁
2025 04 18
Pre par meseci sam slikala i pokazala svojim koleginicama kako izgleda šipka (i to ojačana) u mom ormanu. Jadnica, savijena u slovo U i samo čekam dan kada će ili ona da pukne ili kompletan orman da se uruši pod težinom. A to mi pritom nije jedini orman jer sam se kao epidemija raširila i kod supruga i u dečijim ormanima. Najbolesniji momenat su farmerke kojih imam na desetine iako sam ih redovno i prodavala i poklanjala.....ne vredi. To su sve nijanse teksasa, svi mogući modeli ikada.... prosto farmerke su bolest. Druga bolest su sakoi kojih takođe ima u svim bojama, pa od svake boje nekoliko različitih krojeva i dužina. Pomnožite slobodno, to je taj broj!!! I treća bolest su patike! Jednostavno patike obožavam, imam ih milion za svaki stil i kombinaciju i nosim ih i zimi jer u suštini svuda idem kolima tako da se ni ne sećam poslednje zime kada sam obula čizme za odlazak na posao. Ne spomenuh tašne....bolje i da ne spominjem ahahahahahahahah
2025 04 18
Meni nije zao da prodam sve sto mi je malo, veliko, ne stoji mi kako bih volela, ne nosim, itd. Zaista sam smanjila broj komada, ali sam i kupovala usput 😁 Ovih dana cu pretresti letnje komade. Milion majica imam koje stoje, ne stignem da obucem, jos sam i dokupila nove nedavno. Zene su cudo 🤷‍♀️
2025 04 18
😅 Meni je počeo orman da se urušava, nogica mu pukla na sredini, skinula sam kutije sa sredine i ojačala donji deo, ubacila dve nogice, pa nadgledam. Da imam 8 ormana, gde bi mi bio kraj 🌈
2025 04 18
Citam sve ovo i mislim se kako mi devojke i zene stvarno nismo normalne x-) Malo mi je lakse kad vidim da nisam jedina, ali definitivno cu morati da uradim nesto povodom ove situacije, samo da smislim taktiku odakle da krenem uopste, otvorena sam za predloge :D
2025 04 19
Ako ti nije žao novca, doniraj, recikliraj, u krajnjem slučaju baci u smeće. Samo dobro razmisli šta ti treba, i to zadrži. Meni je iskreno itekako žao tolikog novca jer mi je sve novo, jedini razlog zašto nisam dosad sve pobacala. Ja sam raskrstila šta mi treba a šta ne, imam još neke stvari da dodam na profil I to je to. Ali džabe kad svakako samo stoje🤣
2025 04 19
> Her_Fashion: > Ako ti nije žao novca, doniraj, recikliraj, u krajnjem slučaju baci u smeće. Samo dobro razmisli šta ti treba, i to zadrži. > Meni je iskreno itekako žao tolikog novca jer mi je sve novo, jedini razlog zašto nisam dosad sve pobacala. > Ja sam raskrstila šta mi treba a šta ne, imam još neke stvari da dodam na profil I to je to. Ali džabe kad svakako samo stoje🤣 Pa da i meni je vecina ovih stvari o kojima pricam novo sa etiketom. I ja cu ih verovatno prvo kaciti na sajt, samo moram prvo da vidim odakle cu da krenem, nema mi smisla da rovarim po zimskim stvarima kad je krenulo prolece, a uskoro stize i leto. Ako se ne proda u mesec dana, bice dobri stari paketi i cao :D Ne mogu da se bakcem sa gomilom stvari duze od toga, premestanje iz ormara u krevet ili kutiju nisam nista uradila.
2025 04 19
Znam, meni je sve krcato, ispod kreveta puno vakum kesa, kutije na ormarima, u ormarima, otoman, čak sad imam I jednu veliku kutiju na otomanu jer mi je do te mere ponestalo mesta 😅 Definitivno sad zimske stvari nemaju poente, proleće/leto prelazni period. Kupi ili vakum kese ili kutije koje će ti biti isključivo za ono što prodaješ na sajtu, da ne moraš da kopaš posle svuda da nadješ. Takodje ja imam na kompu liste gde mi je šta spakovano, tj numerisane su mi vakum kese itd 😅 Naravno, nije idealno jer me nekad mrzi da pišem pa je postalo malo haotično, ali 90% je kategorisano.
2025 04 19
Kad kažem kutije, msm na one iz IKEA-e, imaju neke najlonske, sa narandžastim zipom, koje su meni idealne, a ako su na vidnom mestu (na ormaru npr) imaju neke svetlo plave, sive i sl., koje pristojno izgledaju.
2025 04 19
Kada sam pre neku godinu (nedavno) kupila novi klizni ormar i iz starog sve izvadila, nisam mogla da verujem koja je to kolicina garderobe. Ostala sam zatecena tom gomilom, koja se inace ne primeti dok je u ormaru. Sada, u vecem ormaru, nema gde igla da padne. Pocela sam da vadim poneku stvar koju ne zelim da prodam, a vise ne nosim (xy razloga) i premestam u jedan poseban ormar, da bih ovaj barem malo rasteretila i da mi se vise ispeglane stvari ne bi toliko guzvale... Sada sam doduse malo vise zaludjena torbama i obucom, nego odecom. Sto se tice obuce, kada sam porucila novi ormar/cipelar oprostila sam se sa gomilom obuce koja vise nije za mene. Prosto sam presekla u glavi i rekla sam sebi da je besmisleno da godinama cuvam nesto sto vise uopste ne nosim, a nemam mesta za sve to. Sada kupujem ono za cim odlepim i nije mi zao para uopste, samo da je to ono sto zelim.
2025 04 20
> Oleloleeee: > Kada sam pre neku godinu (nedavno) kupila novi klizni ormar i iz starog sve izvadila, nisam mogla da verujem koja je to kolicina garderobe. Ostala sam zatecena tom gomilom, koja se inace ne primeti dok je u ormaru. Sada, u vecem ormaru, nema gde igla da padne. Pocela sam da vadim poneku stvar koju ne zelim da prodam, a vise ne nosim (xy razloga) i premestam u jedan poseban ormar, da bih ovaj barem malo rasteretila i da mi se vise ispeglane stvari ne bi toliko guzvale... > Sada sam doduse malo vise zaludjena torbama i obucom, nego odecom. Sto se tice obuce, kada sam porucila novi ormar/cipelar oprostila sam se sa gomilom obuce koja vise nije za mene. Prosto sam presekla u glavi i rekla sam sebi da je besmisleno da godinama cuvam nesto sto vise uopste ne nosim, a nemam mesta za sve to. Sada kupujem ono za cim odlepim i nije mi zao para uopste, samo da je to ono sto zelim. Ja sam isto tako tačno odredila za obuću i torbe šta bih da zadržim, sve ostalo sam stavila na profil. Pisala sam negde već da baš mučim muku sa obućom, zato toliko toga imam i prodajem. Skoro sva ta obuća na profilu je obuvena jednom bukvalno do kafića na 600 metara od kuće i nazad, ili nijednom. Prosto ne mogu da uzmem i bacim 😩 Hoću da ostavim 10ak torbi i 10ak pari obuće i to je to. Što se tiče kupovine, ista priča, sve što sad kupim je promišljeno a ako je impulsivno, to je nešto za čime "odlepim" kao što kažeš. I dalje mi problem prave ovi viškovi I kupovine od pre, što se prostora tiče. Bukvalno kao što je članica rekla na početku teme "da imam magični štapić i da sve nestane, pa krenem ispočetka"😅
2025 04 20