Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevara naočare - više profila

Ovo je Vaš oglas: %poslednje snizenje 4000din%Miu miu naocare Informacije o Proizvodu Brend: miu miu Materijali: napcare Tagovi: novo Stanje predmeta: novo sa etiketom Opis Miu miu naocare Nove sa full pakovanjem Model vmu 02v Bez dioptrije Poslednje sniženje 4000din???? Pobogu! Gde ovde piše fake tačno? Ovo je prevara! Sve naočare su objavljene u isto vreme, na paralenim profilima. Slučajno ste svi od 10. aprila, pa do 17-og, naišli na kontejner MiuMiu, Celine naočara i Longchamp, Miumiu i Goyard tašni???
2025 04 17
> MissDiva: > Ovo je Vaš oglas: > %poslednje snizenje 4000din%Miu miu naocare > Informacije o Proizvodu > Brend: > miu miu > Materijali: > napcare > Tagovi: > novo > Stanje predmeta: > novo sa etiketom > Opis > Miu miu naocare Nove sa full pakovanjem Model vmu 02v Bez dioptrije > Poslednje sniženje 4000din???? Pobogu! Gde ovde piše fake tačno? Ovo je prevara! > Sve naočare su objavljene u isto vreme, na paralenim profilima. Slučajno ste svi od 10. aprila, pa do 17-og, naišli na kontejner MiuMiu, Celine naočara i Longchamp, Miumiu i Goyard tašni??? S obzirom da ovde slike ne mogu da se kace, poslala sam vam poruku sa slikom potvrde porudzbine naocara (jedinih koje sam za sebe kupila i ne stoje mi pa ih prodajem)- pa eto lepo bi bilo da i vi ovde potvrdite da se kontejnerima ne bavim. Kad ste vec preuzeli na sebe ulogu policajca na sajtu pa izgleda svi vama treba da se pravdamo da ne bi bili nabedjivani za stvari koje ne radimo.
2025 04 17
Kako jedini, pa evo Vam još jedan par na profilu??? :') :') :') I fake Cartier prsten, i Diesel fake torba. :') 8-)
2025 04 17
> MissDiva: > Kako jedini, pa evo Vam još jedan par na profilu??? :') :') :') Imam jedan jedini par naocara na profilu. Sto se mene tice ne bih dalje nastavljala sa vama. Ne deluje mi kao da imate losu nameru, kapiram da zelite da upozorite ljude na odredjene stvari ovde, i sama sam videla svasta ali mozda malo objektivnosti nije na odmet. Malo ste previse usli u tematiku pa je mozda paranoja malo proradila i sad svugde vidite sumljive stvari. I dalje smatram da je skroz nekorektno da me nabedjujete da se bavim kpntejnerima prevarama i sta vec ne ali okej.. Prsten nije brendiran, niti ima logo na sebi zato i nisam napisala marku u nazivu. I to je vec bezobrazno sa vase strane. Kako vi mozete da tvrdite da je torba fejk? Bukvalno je kupljena u zvanicnoj radnji u outletu ima ogrebotine (sto je naznaceno) i sad treba da svaki potencijalni kupac sumnja u moje predmete zato sto vi eto ne umete da procenite sta je sta?
2025 04 17
Zamisli koliko moras biti dokon da cesljas sajt,ko krsi pravila ,svaki dan vidjam po foromu Miss Divu i Dzo Dzo,jbt da li te zene imaju privatni zivot,ili im je ovo jedina zabava,ako jeste meni je zaista zao.
2025 04 17
Isto kao i ovo screenshot što ste mi poslali, koji nije invoice, već ladno piše "add to cart". Samo ste poslali screenshot nekog random sajta. Mislim da su administratori dovoljno procenili, sa komentarom, ako nastavite ovako ubuduće, da će Vam nalog biti trajno blokiran.
2025 04 17
> Kosticka9800000: > Zamisli koliko moras biti dokon da cesljas sajt,ko krsi pravila ,svaki dan vidjam po foromu Miss Divu i Dzo Dzo,jbt da li te zene imaju privatni zivot,ili im je ovo jedina zabava,ako jeste meni je zaista zao. Da, dovoljno dokona da poručujem stvari i uočim prevaru, well yes... 8-) Vi makar imate vremena da listate stranice i stranice foruma, da bi ste čitali. :D
2025 04 17
> MissDiva: > Isto kao i ovo screenshot što ste mi poslali, koji nije invoice, već ladno piše "add to cart". Samo ste poslali screenshot nekog random sajta. > Mislim da su administratori dovoljno procenili, sa komentarom, ako nastavite ovako ubuduće, da će Vam nalog biti trajno blokiran. Pa pise iznad completed. Order je zavrsen -completed.
2025 04 17
> tarajas: > > MissDiva: > > Isto kao i ovo screenshot što ste mi poslali, koji nije invoice, već ladno piše "add to cart". Samo ste poslali screenshot nekog random sajta. > > Mislim da su administratori dovoljno procenili, sa komentarom, ako nastavite ovako ubuduće, da će Vam nalog biti trajno blokiran. > Pa pise iznad completed. Order je zavrsen -completed. Nažalost, ni to ne piše .
2025 04 17
Razumem da se stavi upozorenje na prevarante,ali da se drukaju clanice koje su ovde dugo to mi je govnarski skroz,pri tom drukaju se clanice koje nikog nisu prevarile nego prekrsile neko od pravila .Miss D,i gospodjo Dz dzo pustite admine da rade svoj posao,nemojte biti drukare ,ima zivota i van "mojih krpica ",nadjite neku zabavu
2025 04 17
Pa pise evo poslala sam vam screenshot i zaokruzila to completed, svako vidi sta hoce a pogotovu vi izgleda. Sto je okej ali isto treba znati i priznati kada pogresite..
2025 04 17
"Request unsuccessful based on provided proof". Evo I ja pročitala sitnim slovima tačno ispod. A invoice svakako nije... već samo shopping chart, koji niste platili.
2025 04 17
> Kosticka9800000: > Razumem da se stavi upozorenje na prevarante,ali da se drukaju clanice koje su ovde dugo to mi je govnarski skroz,pri tom drukaju se clanice koje nikog nisu prevarile nego prekrsile neko od pravila .Miss D,i gospodjo Dz dzo pustite admine da rade svoj posao,nemojte biti drukare ,ima zivota i van "mojih krpica ",nadjite neku zabavu Sram nas bilo... Poštenog prevaranta prijavismo... x-)
2025 04 17
A DzoDzo ni kriva ni dužna. :D
2025 04 17
> MissDiva: > "Request unsuccessful based on provided proof". > Evo I ja pročitala sitnim slovima tačno ispod. A invoice svakako nije... već samo shopping chart, koji niste platili. Evo dobili ste i order potvrdu i sve informacije i skro pa nacrtano. Inace ako niste znali kad order kasni postoji dispute pa ako stigne na kraju onda se taj dispute request gasi- za to je pisalo request unsuccessful. I poslednji put bih vas zamolila da prestanete da me nazivate prevarantom.
2025 04 17