Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevara naočare - više profila

> MissDiva: > > Kosticka9800000: > > Razumem da se stavi upozorenje na prevarante,ali da se drukaju clanice koje su ovde dugo to mi je govnarski skroz,pri tom drukaju se clanice koje nikog nisu prevarile nego prekrsile neko od pravila .Miss D,i gospodjo Dz dzo pustite admine da rade svoj posao,nemojte biti drukare ,ima zivota i van "mojih krpica ",nadjite neku zabavu > Sram nas bilo... Poštenog prevaranta prijavismo... x-) Koga je ona konkretno prevarila ? Jel kupac bio ostecen ?dajte molim vas preterujete
2025 04 17
> tarajas: > > MissDiva: > > "Request unsuccessful based on provided proof". > > Evo I ja pročitala sitnim slovima tačno ispod. A invoice svakako nije... već samo shopping chart, koji niste platili. > Evo dobili ste i order potvrdu i sve informacije i skro pa nacrtano. Inace ako niste znali kad order kasni postoji dispute pa ako stigne na kraju onda se taj dispute request gasi- za to je pisalo request unsuccessful. I poslednji put bih vas zamolila da prestanete da me nazivate prevarantom. Gospodo, bukvalno prestane da mi šaljete korpu sa proizvodima u inbox. Nemate ni invoice. Kupujem online celi život. 😅 Pri tom, to su bukvalno fake naočare, na nekom tamo kineskom sajtu. Nigde u oglasu niste naveli da su fake i lepo su Vam obrisali oglas.
2025 04 17
> Kosticka9800000: > > MissDiva: > > > Kosticka9800000: > > > Razumem da se stavi upozorenje na prevarante,ali da se drukaju clanice koje su ovde dugo to mi je govnarski skroz,pri tom drukaju se clanice koje nikog nisu prevarile nego prekrsile neko od pravila .Miss D,i gospodjo Dz dzo pustite admine da rade svoj posao,nemojte biti drukare ,ima zivota i van "mojih krpica ",nadjite neku zabavu > > Sram nas bilo... Poštenog prevaranta prijavismo... x-) > Koga je ona konkretno prevarila ? Jel kupac bio ostecen ?dajte molim vas preterujete Kupca nije na sreću ni bilo, jer je admin obrisao oglas zbog prevare. 🤣 A Vi ste pravnik po struci ili samo po forumima?
2025 04 17
Kao clan ove zajednice,imam pravo da prokomentarisem sta zelim..a sta ste vi, Admin? Molim Vas,neka rade svoj posao.
2025 04 17
> Kosticka9800000: > Kao clan ove zajednice,imam pravo da prokomentarisem sta zelim..a sta ste vi, Admin? Molim Vas,neka rade svoj posao. Samo Vi komentarišite. Lep komentar, podržavate prevare i nazivate “drukarama” mene i članicu sajta DzoDzo koja se ovde nije ni oglašavala. 😅 Da nemate i Vi veze sa šleperom MiuMiu naočara i LongChamp tašni pa ste toliko potrešeni?
2025 04 17
Ja kazem samo ono sto jeste ,i stvarno mislim da ste drukara,mene cudi da se doticna clanica Dzodzo jos uvek nije ukljucila sa novim linkovima nedozvoljenih predmeta,cisto da se nadoveze.
2025 04 17
Inace nemam veze nikakve sa clanicom koja prodaje naočare niti smo saradjivale,samo kazem da niste admin,prepustite njemu da radi svoj posao,nemojte biti besplatni pomagac
2025 04 17
Dobro, nemojte toliko da se pravdate… 😅🤣
2025 04 17
Pratim forum retko se ubacujem ,sada sam morala. Kada ste vec desna ruka adminima ,urgirajte da poboljšaju sajt,recimo da dozvole obnavljanje oglasa(mogu da uvedu i opciju placanja za takvu uslugu )sto da se ne prodaju kopije ,svuda se prodaju ovde ne moze ,ako se navede kopija ne vidim problem ,pa nema svako novca da priusti sebi neku brendiranu original stvar i molim lepo kupice kopiju. Slike sa neta ne smeju da se stavljaju uz neku našu sliku realnog prikaza predmeta ,budalastina totalna ! Miss Diva nije poenta price da kacimo ovde linkove necega sto nije dozvoljeno,da li ce nam srce biti na mestu ako osoba dobije blok ,koja nije prevarila nikog. Za mene je prevara :kada prodavac sakrije stanje predmeta (ostecenje ) ,kad mu se uplati novac a ne posalje stvar itd,ili prevara od strane kupca ne podizanje paketa i dupli ptt. Nekim ljudima je ovo neki vid dodatne zarade ,nekima zabava ,nekima zadovoljstvo. Da li Vama odgovaraju ovakva pravila sajta ? I sta konkretno postizete konstantnim objavljivanjem tudjih profila, i to profila sa pozitivnim ocenama,ocene admina ne racunam. Bas je bezveze imati takve ljude u okruzenju ili na poslu ili pak na sajtu koji samo nesto mrace ,drukaju i isteruju neku pravdu. opustite se ,ovo je samo sajt za prodaju krpica ,kupite sebi nesto lepo ,uzivajte,ne gusite forum negativnom eneregijom. Necu vise da se nadovezujem na ovu temu ,zelim Vam lepo veče .
2025 04 17
> MissDiva: > Dobro, nemojte toliko da se pravdate… 😅🤣 Pa sta cu ,usrala sam se da me ne prijavite 😂
2025 04 17
mojekrpice.rs/zoranapivnicki0-256911 mojekrpice.rs/items/zene/12431835/miu-miu-naocare mojekrpice.rs/sava99-396806 mojekrpice.rs/items/zene/12419395/miu-miu-naocare-original mojekrpice.rs/items/zene/12419373/tom-ford-naocare mojekrpice.rs/items/zene/12419384/miu-miu-naocare-original Dva naloga, isti oglas i slike... mojekrpice.rs/items/zene/12419395/miu-miu-naocare-original , na jednom nalogu u prodaji za 22000 din, na drugom prodate?
2025 04 18
> Kosticka9800000: > Zamisli koliko moras biti dokon da cesljas sajt,ko krsi pravila ,svaki dan vidjam po foromu Miss Divu i Dzo Dzo,jbt da li te zene imaju privatni zivot,ili im je ovo jedina zabava,ako jeste meni je zaista zao. Da sam toliko produhovljena kao ti, svaki dan bih citala sabrana dela Ive Andrica npr, a ne sta pisu Dzo i Diva. Ali dobro, mi smo tvoj Andric. <3 I to je ok. Mada si do sada trebala i da naucis nesto od nas, ne bi pisala afrofita za Afroditu, takodje pise se Hollister, a ne Holister, znala bi jos neku rec koju mozes da ubacis u naslov predmeta osim savrseno... mojekrpice.rs/items/zene/12338210/zara-floral-haljina Ovde bi znala da napises sortsic, a ne sorcic, wtf iz sorcic? Znaci, sorts, sorts, sorts... Ne sorc. Pobogu. Niti citas lepo sta mi pisemo, niti citas Andrica, npr... Dzaba parfem original na vrat koji drzi glavu koja je prazna. Diva, jel' ti rekoh da ne bacas bisere pred svinje? Sta te boli uvo ko ce koga da izvara, gledaj sebe, malo i mene, mani se... <3
2025 04 18
> Kosticka9800000: > Pratim forum retko se ubacujem ,sada sam morala. > Kada ste vec desna ruka adminima ,urgirajte da poboljšaju sajt,recimo da dozvole obnavljanje oglasa(mogu da uvedu i opciju placanja za takvu uslugu )sto da se ne prodaju kopije ,svuda se prodaju ovde ne moze ,ako se navede kopija ne vidim problem ,pa nema svako novca da priusti sebi neku brendiranu original stvar i molim lepo kupice kopiju. Elem, razmak ide POSLE zareza, po knjizevnom jeziku. Vidi sutra da prosetas do Vulkana da pogledas, bukvalno i u knjizi "Sex&grad" mozes da naucis osnove, ne moras da se hvatas za Andrica. Sajt ce se sigurno poboljsati, samo ti sorcic i dalje neces biti na pretrazi, usled nepismenog oznacavanja stvari sa naloga.
2025 04 18
mojekrpice.rs/kosticka9800000-247783 Evo zašto je žena toliko frustrirana, ima neutralnu: AdminMK 2025 02 14 https:// mojekrpice.rs/help/14/zasto-ne-mogu-da-koristim-slike-sa-interneta https: // mojekrpice.rs/help/15/sta-je-lot-i-koja-su-pravila-za-postavljanje-istog Slike sa interneta, ponavljanje oglasa, lazni tagovi, predmet oglasen i posebno i u lot-u 11/04/25 /.
2025 04 21
mojekrpice.rs/andand5-124554 mojekrpice.rs/macama-161231 Ista osoba…
2025 04 21