> Kosticka9800000:
> Zamisli koliko moras biti dokon da cesljas sajt,ko krsi pravila ,svaki dan vidjam po foromu Miss Divu i Dzo Dzo,jbt da li te zene imaju privatni zivot,ili im je ovo jedina zabava,ako jeste meni je zaista zao.
Da sam toliko produhovljena kao ti, svaki dan bih citala sabrana dela Ive Andrica npr, a ne sta pisu Dzo i Diva. Ali dobro, mi smo tvoj Andric. <3
I to je ok.
Mada si do sada trebala i da naucis nesto od nas, ne bi pisala afrofita za Afroditu, takodje pise se Hollister, a ne Holister, znala bi jos neku rec koju mozes da ubacis u naslov predmeta osim savrseno...
mojekrpice.rs/items/zene/12338210/zara-floral-haljina
Ovde bi znala da napises sortsic, a ne sorcic, wtf iz sorcic?
Znaci, sorts, sorts, sorts... Ne sorc. Pobogu.
Niti citas lepo sta mi pisemo, niti citas Andrica, npr...
Dzaba parfem original na vrat koji drzi glavu koja je prazna.
Diva, jel' ti rekoh da ne bacas bisere pred svinje?
Sta te boli uvo ko ce koga da izvara, gledaj sebe, malo i mene, mani se... <3
> Kosticka9800000:
> Zamisli koliko moras biti dokon da cesljas sajt,ko krsi pravila ,svaki dan vidjam po foromu Miss Divu i Dzo Dzo,jbt da li te zene imaju privatni zivot,ili im je ovo jedina zabava,ako jeste meni je zaista zao.
Da sam toliko produhovljena kao ti, svaki dan bih citala sabrana dela Ive Andrica npr, a ne sta pisu Dzo i Diva. Ali dobro, mi smo tvoj Andric. <3
I to je ok.
Mada si do sada trebala i da naucis nesto od nas, ne bi pisala afrofita za Afroditu, takodje pise se Hollister, a ne Holister, znala bi jos neku rec koju mozes da ubacis u naslov predmeta osim savrseno...
mojekrpice.rs/items/zene/12338210/zara-floral-haljina
Ovde bi znala da napises sortsic, a ne sorcic, wtf iz sorcic?
Znaci, sorts, sorts, sorts... Ne sorc. Pobogu.
Niti citas lepo sta mi pisemo, niti citas Andrica, npr...
Dzaba parfem original na vrat koji drzi glavu koja je prazna.
Diva, jel' ti rekoh da ne bacas bisere pred svinje?
Sta te boli uvo ko ce koga da izvara, gledaj sebe, malo i mene, mani se... <3