Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevara naočare - više profila

> DzoDzo: > > Kosticka9800000: > > Pratim forum retko se ubacujem ,sada sam morala. > > Kada ste vec desna ruka adminima ,urgirajte da poboljšaju sajt,recimo da dozvole obnavljanje oglasa(mogu da uvedu i opciju placanja za takvu uslugu )sto da se ne prodaju kopije ,svuda se prodaju ovde ne moze ,ako se navede kopija ne vidim problem ,pa nema svako novca da priusti sebi neku brendiranu original stvar i molim lepo kupice kopiju. > Elem, razmak ide POSLE zareza, po knjizevnom jeziku. Vidi sutra da prosetas do Vulkana da pogledas, bukvalno i u knjizi "Sex&grad" mozes da naucis osnove, ne moras da se hvatas za Andrica. > Sajt ce se sigurno poboljsati, samo ti sorcic i dalje neces biti na pretrazi, usled nepismenog oznacavanja stvari sa naloga. Hahahaha bravo pametice nacitana 😂
2025 04 21
> Kosticka9800000: > Hahahaha bravo pametice nacitana 😂 Za nekog ko čita forum, a retko se “ubacuje” ,kako kažete i šta god to značilo… baš ste aktivni. 🥹 U poslednjih šest meseci, na sajtu imate jedva par prodaja i kupovina. Dakle, nije baš da koristite sajt. A sasvim slučajno se javljate na temu o prevarama i branite prevarante? I sasvim slučajno se javljate, baš pošto je blokiran profil prevarantkinji zbog kojeg ste se misteriozno oglasili na forumu? Iako ste napisali da samo čitate i ne “ubacujete” se? Sasvim slučajno u temi pominjete DzoDzo, koja se uopšte nije ni oglašavala, niti je pomenuta u temi? Sasvim slučajno…
2025 04 21
mojekrpice.rs/forum/t/628237/new-balance-is-this-real-oprez
2025 04 21
Vi toliko nacitane i obrazovane dame niste skapirale moj komentar,ne branim nikog konkretno ,ja sam se samo zacudila da je vama toliko dosadno i da toliko nemate nista pametnije da radite vec da jurite ko krši pravila i to ne ovlaž nego do najsitnijih detalja (datum postavljanja ,vreme,pozadina ,koliko se puta ponovio oglas itd.. ) koliko ste dokone usle ste obe na moj profil ,ova prva da traži pravopisne greške,a ti da vidis koliko sam aktivna i kada sam kupovala /ili prodavala,zar nije malo bolesno ? Ja recimo na tvoj profil nisam usla jer me ne zanima,a kod prve clanice "Dzo" sam usla jer mi je bilo malo dosadno,samo sam prvi oglas sa izguzvanim Zara farkama videla i bilo mi je dovoljno 😂 Nemam ja nista protiv budite vi detektivke,adminke i lektorke.😂
2025 04 21
> Kosticka9800000: > Vi toliko nacitane i obrazovane dame niste skapirale moj komentar,ne branim nikog konkretno ,ja sam se samo zacudila da je vama toliko dosadno i da toliko nemate nista pametnije da radite vec da jurite ko krši pravila i to ne ovlaž nego do najsitnijih detalja (datum postavljanja ,vreme,pozadina ,koliko se puta ponovio oglas itd.. ) koliko ste dokone usle ste obe na moj profil ,ova prva da traži pravopisne greške,a ti da vidis koliko sam aktivna i kada sam kupovala /ili prodavala,zar nije malo bolesno ? Ja recimo na tvoj profil nisam usla jer me ne zanima,a kod prve clanice "Dzo" sam usla jer mi je bilo malo dosadno,samo sam prvi oglas sa izguzvanim Zara farkama videla i bilo mi je dovoljno 😂 > Nemam ja nista protiv budite vi detektivke,adminke i lektorke.😂 Da, uvek uđem kada se nako javi sa takvim “stavom”, jer gotovo uvek je neko ko sajt ne koristi i “slučajno se oglasi”.
2025 04 22
mojekrpice.rs/jelenaas123-266850 mojekrpice.rs/items/zene/12455332/miu-miu-naocare 22.4.
2025 04 22
> Kosticka9800000: > Vi toliko nacitane i obrazovane dame niste skapirale moj komentar,ne branim nikog konkretno ,ja sam se samo zacudila da je vama toliko dosadno i da toliko nemate nista pametnije da radite vec da jurite ko krši pravila i to ne ovlaž nego do najsitnijih detalja (datum postavljanja ,vreme,pozadina ,koliko se puta ponovio oglas itd.. ) koliko ste dokone usle ste obe na moj profil ,ova prva da traži pravopisne greške,a ti da vidis koliko sam aktivna i kada sam kupovala /ili prodavala,zar nije malo bolesno ? Ja recimo na tvoj profil nisam usla jer me ne zanima,a kod prve clanice "Dzo" sam usla jer mi je bilo malo dosadno,samo sam prvi oglas sa izguzvanim Zara farkama videla i bilo mi je dovoljno 😂 > Nemam ja nista protiv budite vi detektivke,adminke i lektorke.😂 Ovlaž 😂😂😂😂 ne mogu, ne dopusta mi inteligencija da se raspravljam sa ovom ovlaž osobom 😂😂😂😂 Jeste, izguzvane su i mrzi me da ih peglam, bolje nego da su ovlažene 😂😂😂😂
2025 04 22
Naravno, i dalje je misterija sto me ovlazena pominje na temi gde nisam ni ucestvovala, kako je dosla do mog naloga osim u zelji za kupovinom Zara farmerki uz besplatno usluzno peglanje. Jbt, ja sad kapiram, ona je od onih koje kupe gace u prodavnici i samo skinu etikete i navuku ih na sebe bez pranja, bljuc. Iako su sve stvari sa mog naloga ciste i mirisljave, naravno da je suludo da iko ikada robu kupljenu od nekog nepoznatog ne opere pre nosenja. Ali najjaca je, ipak uci od pametnijih i boljih, obrisala je "sorcic" haljinu i okacila je opet, samo sad imamo drugi problem... Ta haljina onda nije realno opisana prema sadasnjem opisu 😂 Cekam da izmeni "Holister" farmerke u Hollister, pa polako da napredujemo na 1% inteligencije.
2025 04 22
Ma no dobro, ja samo vidim da se profil ne koristi, osim očigledno za forum. 🙄 Ali zato se ulazi u temu tri puta, da se vidi šta se piše i nastavlja se sa komentarisanjem. Opet slučajno…
2025 04 24
mojekrpice.rs/alexanananana-140081 mojekrpice.rs/items/zene/12461734/miu-miu-naocare-original 24.4.
2025 04 24
mojekrpice.rs/alexanananana-140081 mojekrpice.rs/items/zene/12462481/ray-ban-aviator-naocare-za-sunce 24.4.
2025 04 24
mojekrpice.rs/1sandrapetrovic-227760 4 negativne i profil je i dalje aktivan???
upload
2025 04 30
mojekrpice.rs/1sandrapetrovic-227760 Jedna od negativnih: "Poslala kaput Mona, za 15. 000 dinara, nije htela da spusti cenu ni dinar, napisala bez ikakvog oštećenja, nov, nošen dva puta. Kaput stigao potpuno iscepan, cela postava pokidana. Zovem je, govori kako je u inostranstvu, nit izvini, niti išta, pravi se prosta. Još i traži prvo da se pošalje paket nazad, pa će tek onda ona da pošalje pare. Drugarica stoji ispred pošte 2h, ona joj se ne javlja na telefon, kada ju je napokon dobila posle bezbroj poziva i poruka i prekinutih slušalica, javlja se i pravi se da ne zna ko je. BezobrazlukNakon jedva poslatih para, završavam svaku saradnju s njom i vama preporučujem da je zaobiđete u široooookom luku! ! UPDATE!!! - HAHAHAHAHH, Sandra/Saro, ne pravi se prosta. Ako je već tako kako pričaš, zašto si onda prihvatila da uzmeš kaput nazad? Zar nisi trebala da kažeš, kaput je bio bez oštećenja kad sam ja poslala, dalje me ne zanima? Jel stvarno neko može da poveruje da su ova oštećenja nastala u roku od 1h nošenja kaputa? I nije kaput predat drugoj devojci, nego si ga skinula sa oglasa od sramote i štete. A o pretnjama i ostalim stvarima, sve se vidi u porukama! Hahahahahaha, da nije smešno, bilo bi žalosno, ali saradnja sa tobom je žalosna".
2025 04 30
mojekrpice.rs/_ladysm_-382833?page=3& mojekrpice.rs/items/zene/12504577/original-chanel-naocare mojekrpice.rs/items/zene/12500014/liu-jo-original-torba mojekrpice.rs/items/zene/12493046/mona-torba mojekrpice.rs/items/zene/12484703/miu-miu-naocare mojekrpice.rs/items/zene/12471419/furla-torba mojekrpice.rs/items/zene/12474804/valentino-original-naocare mojekrpice.rs/items/zene/12334362/versace-naocare-original mojekrpice.rs/items/zene/12261960/mona-torba mojekrpice.rs/items/zene/11934989/mona-braon-tasna mojekrpice.rs/items/zene/11806687/guess-torba-original
2025 05 07
Mislim da je ovo lepo za objaviti, da se vidi ipak...
upload
2025 05 07