Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Kozmetika nova pravila?

Zdravo,ubacila sam juce 3 nova kozmeticka proizvoda koji su u roku sa originalnim bach codom koji se lako moze proveriti od strane administratora...Ali,je nazalost kozmetika skinuta kao I jos jedan predmet koji je kozmetika i koji stoji godinu dana na profilu,sve je novo i u roku i sa pravilnim batch codom ne znam zbog cega su skinuli,i da li je rec o tome da ne sme nista novo da se prodaje od kozmetike jer ja nisam profi prodavac,iako mi uvek ostane od moje kupovine da li su uvedena neka nova pravila za kozmetiku koja ne znam ili sta?Jer sam predhodna ispratila i nisam nikada imala problem kada okacim nesto ovog tipa.
2025 04 18
da li ste stavili rok i kod proizvoda i u tekst oglasa? nije dovoljno samo na slici da se vidi
2025 04 18
Da stavila sam jun 2026...Jer sam lepo i slikala i bas se lepo vidi rok na slikama,samo na jednom predmetu nisam napisala ,ali na ostalim jesam I skinuli su mi bez razloga sve,cesto sam prodavala kozmeticke proizvode i nikada nisam imala problem da mi skinu slike ako prate pravila ja pre ubacivanja slika sve proverim da li je u roku po batch codu ako ne stoji na kutiji,cudi me da su mi I skinuli slike I od pre neke koje su bile u skladu sa starim pravilima,ne znam jel su nesto menjali ili?
2025 04 18
A evo izgleda da je kozmetika državni neprijatelj ovoga sajta. :D Pokušajte da prodajete MiuMiu, Longchamp, Goyard sa buvljaka i na više profila. Unosan biznis, a administratori jedva da obrate pažnju. Mislim šta da kažem, na nekim proizvodima i nema tog batch coda, na nekima ima toliko kodova da ne znate šta je tačno batch code. Rok trajanja pokušavaju da izbace iz upotrebe, pa se na nekim proizvodima skenira, pa tek onda vidite gde i kada je proizvedeno itd. Ako su parfem i krema zajedno u pakovanju, obično bude na tom pakovanju koje svi bacimo. ,:) A trebalo bi sve info da se uslikaju i prepišu ponovo u oglasu. Meni je generalno problem to što ne mogu da se jurim sa kodovima i onda kozmetiku samo poklonim dalje, nije garderoba da ne odgovara veličina i sl. pa se to nekako i razdeli.
2025 04 18
ako ste slikali i ispisali rokove i kodove i stavili isključivo svoje slike tih artikala (nijednu sa interneta, bez obzira da li je sa oficijelnog sajta ili vaših/tuđih društvenih mreža), onda ne znam zašto su vam obrisali oglase
2025 04 18
> MissDiva: > A evo izgleda da je kozmetika državni neprijatelj ovoga sajta. :D Pokušajte da prodajete MiuMiu, Longchamp, Goyard sa buvljaka i na više profila. Unosan biznis, a administratori jedva da obrate pažnju. 😂😂😂😂 Pa ne verujem da je to unosan biznis neki,mozda samo manje obrate paznju,ali da im je kozmetika neprijatelj sajta jeste jer nju skidaju I kopije i originale i u roku i sa isteklim rokom ,skoro sve dok ne ostave 2% od onoga sto ispada kao prava ponuda a to je jako malo.
2025 04 18
> EsBeBe: > ako ste slikali i ispisali rokove i kodove i stavili isključivo svoje slike tih artikala (nijednu sa interneta, bez obzira da li je sa oficijelnog sajta ili vaših/tuđih društvenih mreža), onda ne znam zašto su vam obrisali oglase Ne znam videla sam na forumu da su jos neke clanice imale slicno,I da su im skinuli skoro sve to je od ove nedelje cini mi se,jer me cudi da su mi skinuli nesto sto sam okacila pre 11 meseci I da je ta stvar ispala sada netacna odjednom,jer stoji tu dugo sa batch kodom i jos je u roku..
2025 04 18
pade mi na pamet, da nisu kataloški proizvodi tipa avon i slilčno?
2025 04 18
ili kopije parfema/kozmetike? ili testeri/putna pakovanja/reklamni uzorci/mini verzije koje se dobijaju gratis uz veću kupovinu?
2025 04 18
Ne nisu testeri i kopije jer to bas izbegavam,u pitanju je serum la roche posay,olaplex I serum estee lauder,sve to moze da se proveri i ja sam proverila i slikala sve detaljnije bas zato,sve je hermeticki neotvarano...Sto je najzabavnije jedan je stajao jako dugo na profilu sto znaci da nije do toga,neka clanica sto je tu 10 godina isto je rekla da je pratila sva pravila i da su joj skinuli kozmetiku sve slike ali nisu brisali profil,mora da je neki noviji neozbiljan administrator koji to ukloni bez da proveri detaljnije jer se po kodovima vidi sve kada se ukuca ili je neko novo pravilo?
2025 04 18
> MARKIRANI_SVET: > > EsBeBe: > > ako ste slikali i ispisali rokove i kodove i stavili isključivo svoje slike tih artikala (nijednu sa interneta, bez obzira da li je sa oficijelnog sajta ili vaših/tuđih društvenih mreža), onda ne znam zašto su vam obrisali oglase > Ne znam videla sam na forumu da su jos neke clanice imale slicno,I da su im skinuli skoro sve to je od ove nedelje cini mi se,jer me cudi da su mi skinuli nesto sto sam okacila pre 11 meseci I da je ta stvar ispala sada netacna odjednom,jer stoji tu dugo sa batch kodom i jos je u roku.. Ma dobro, ovde se jave često, a da pri tom nisu ni pročitale pravila za postavljanje kozmetike. Znaju i kopije parfema da prodaju, pa se naprave blesave. Meni lično su brisali samo jednom, označila sam neki kod za koji sam mislila da je batch code, jer ih je bilo više na pakovanju, a verovatno sam omašila. Odustala sam, jer ne mogu time da se bavim. A ovako uslikam, narctam kružić oko koda, pa onda u textu ispišem ponovo kodove. Mislim da batch code mora, a rok trajanja ako piše na pakovanju. Nek me neko ispravi. E sad, možda su brisali starije oglase od dve godine ili tako nešto?
2025 04 18
> MissDiva: > > MARKIRANI_SVET: > > > EsBeBe: > > > ako ste slikali i ispisali rokove i kodove i stavili isključivo svoje slike tih artikala (nijednu sa interneta, bez obzira da li je sa oficijelnog sajta ili vaših/tuđih društvenih mreža), onda ne znam zašto su vam obrisali oglase > > Ne znam videla sam na forumu da su jos neke clanice imale slicno,I da su im skinuli skoro sve to je od ove nedelje cini mi se,jer me cudi da su mi skinuli nesto sto sam okacila pre 11 meseci I da je ta stvar ispala sada netacna odjednom,jer stoji tu dugo sa batch kodom i jos je u roku.. > Ma dobro, ovde se jave često, a da pri tom nisu ni pročitale pravila za postavljanje kozmetike. Znaju i kopije parfema da prodaju, pa se naprave blesave. > Meni lično su brisali samo jednom, označila sam neki kod za koji sam mislila da je batch code, jer ih je bilo više na pakovanju, a verovatno sam omašila. Odustala sam, jer ne mogu time da se bavim. > A ovako uslikam, narctam kružić oko koda, pa onda u textu ispišem ponovo kodove. Mislim da batch code mora, a rok trajanja ako piše na pakovanju. Nek me neko ispravi. > E sad, možda su brisali starije oglase od dve godine ili tako nešto? Bas sam sigurna da sam ispratila svako pravilo zato se i cudim ,ali dobro mozda jer sam imala premalo artikala polovnih,vec sam imala 3 predmeta potpuno nova mozda su to gledali kao komercijalnu prodaju,ja drugi razlog ne vidim...Slikacu danas i ovo polovno sto planiram da ubacim pa ce vrvt razumeti da sam normalan prodavac koji radi ove stvari iz hobija.😊A,sto se tice pravila sva ih znam,I nikada mi nisu skidali oglase ovog tipa,imala sam slicne proizvode I nije bio problem nikada da skinu sve.
2025 04 18
Ja sam odustala od postavljanja kozmetike, generalno se brise u svakom slucaju, ali bukvalno... tako da posto mi nije jasno ustvari sta uopste treba sem ovog pobrojanog , ja vise ni ne stavljam
2025 04 20
Ja sam popodne danas stavila ruž Chanel,sa svim brojevima i kodovima koji postoje,ispisala,uslikala i obrisano😡. Izgleda među vođama sajta postoje neki neverovatni stručnjaci za kozmetiku. E,sad,interesantno je kako svi ti kodovi i kojekave budalaštine u vezi sa "kozmetičkim" pravilima nisu uopšte bitni za sajt KP - tamo samo postavite oglas,bez potrebe za kojekakvim kodovima,brojevima,datumima. Toliko je na Krpicama sve iritantno,nejasno,nedosledno. Postoje pravila na "papiru",a tumačenje pravila je po slobodnoj proceni admina.
2025 04 21
> ZeljkaRaskovic: > Ja sam popodne danas stavila ruž Chanel,sa svim brojevima i kodovima koji postoje,ispisala,uslikala i obrisano😡. Izgleda među vođama sajta postoje neki neverovatni stručnjaci za kozmetiku. E,sad,interesantno je kako svi ti kodovi i kojekave budalaštine u vezi sa "kozmetičkim" pravilima nisu uopšte bitni za sajt KP - tamo samo postavite oglas,bez potrebe za kojekakvim kodovima,brojevima,datumima. Toliko je na Krpicama sve iritantno,nejasno,nedosledno. Postoje pravila na "papiru",a tumačenje pravila je po slobodnoj proceni admina. Da uzasno je bukvalno se trudim i oni uklone bez razloga ,zaista te razumem jer je ovo toliko lose da rade,mislim da treba svi da im se zalimo na email,jer sam ja pravila ispostavala I nestaju mi oglasi od kozmetike stalno.
2025 05 01