Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Update: vraćena je kategorija "odlično"

Update: Vidim da je vraćena ova kategorija, super!!! Nisam mesecima oglašavala, pa da pitam: da li je u meniju uklonjena kategorija "odlično" za stanje stvari? Ili se meni ne prikazuje? Koristila sam je često, za stvari koje nisu nošene, i od novih ih je razlikovalo samo to što su stajale u ormanu. Znate li nešto?
2025 04 25
mojekrpice.rs/forum/t/628154/ukinuta-opcija-odlicno-stanje-predmeta
2025 04 25
E, hvala, ja se isto pitam ovih par dana od kad sam se razvrednila. Bezveze, nije isto vrlo dobro kao odlicno, nije isti opis, a moram da stavim vrlo dobro.
2025 04 25
Sakrilo se na neko vreme, mozda se uskoro vrati.
2025 04 25
Po mom mišljenju, jako loše za sajt. Do sada su pod “veoma dobro” bili predmeti koji su imali “skrivene” mane koje nisu navedene, a sad evo - sve će biti zajedno. 🙄 I ovako je bilo teško odgonetnuti stanje predmeta. Lično sam dve stvari koje su mi stigle danas - bacila u đubre. Videćemo da li će biti ispoštovan povrat novca za iste. Bilo bi neophodno, da se napravi više kategorija i zahteva da opisi budu korektni i detaljniji. Čini mi se da se samo ispunjava forma i da se sajt “ogradi” od prevaranta. Nažalost, od danas kupujem samo od onih od kojih sam kupovala već i ispoštovaću kupovine za koje sam se javila. Ali mislim da ću retko nešto više kupiti. Definitivno, nakon ovoga danas, više nisam kupac, kao što sam i prestala da finansiram sajt zbog jako loših odluka. Sajt je prepun đubreta i prevaranta.
2025 04 25
Kao što rekoh na drugoj temi, opcija postoji u filterima, tako da se iskreno nadam da je samo neka greška. Kao i većini, to mi je najbrojnija kategorija. Bukvalno forsiraju prodavce da lažu i navode sve kao "novo bez etikete", jer realno ako imate jednom- dvaput nošenu torbu npr., zašto bi je stavili u "veoma dobro". Često kad tražim nešto da kupim, označim filtere "novo sa etiketom, novo bez etikete i odlično", a "veoma dobro" ni ne gledam. Ovde sam se zaista nagledala izuzetno glupih promena, ali uklanjanje "odlično" opcije je ubedljivo najgluplja do sad.
2025 04 26
> Her_Fashion: > Kao što rekoh na drugoj temi, opcija postoji u filterima, tako da se iskreno nadam da je samo neka greška. Kao i većini, to mi je najbrojnija kategorija. > Bukvalno forsiraju prodavce da lažu i navode sve kao "novo bez etikete", jer realno ako imate jednom- dvaput nošenu torbu npr., zašto bi je stavili u "veoma dobro". > Često kad tražim nešto da kupim, označim filtere "novo sa etiketom, novo bez etikete i odlično", a "veoma dobro" ni ne gledam. > Ovde sam se zaista nagledala izuzetno glupih promena, ali uklanjanje "odlično" opcije je ubedljivo najgluplja do sad. Da u filterima postoji jos uvek, mada pre neki dan sam pokusala i nisam mogla da oznacim u filterima "odlicno" sve ostalo jeste, samo opcija "odlicno" nije htelo...
2025 04 26
@Ana Ja sam sad probala i radi mi taj filter.
2025 04 26
Filter radi, nema opcije kad unosite novi predmet. Šteta..
2025 04 28
Hvala na svim komentarima, sad mi je jasnije❤️ Stvarno bi bilo lepo da nam vrate "odlično."
2025 05 01
Ja kontam da cu od sada dodati u naslov oglasa "u odlicnom stanju". Takodje, isto i u opisu predmeta. Neki predmeti su bili noseni bukvalno jednom, pa naravno ne bih da pisem da je novo, ali zato ne bih rekla ni da je veoma dobro. Pogotovo ne bih napisala da je predmet sa manom kada je on bukvalno kao nov, bez ikalvih tragova koriscenja i slicno.
2025 05 21
Ja kontam da cu od sada dodati u naslov oglasa "u odlicnom stanju". Takodje, isto i u opisu predmeta. Neki predmeti su bili noseni bukvalno jednom, pa naravno ne bih da pisem da je novo, ali zato ne bih rekla ni da je veoma dobro. Pogotovo ne bih napisala da je predmet sa manom kada je on bukvalno kao nov, bez ikalvih tragova koriscenja i slicno.
2025 05 21
> emlinda: > Ja kontam da cu od sada dodati u naslov oglasa "u odlicnom stanju". Takodje, isto i u opisu predmeta. Neki predmeti su bili noseni bukvalno jednom, pa naravno ne bih da pisem da je novo, ali zato ne bih rekla ni da je veoma dobro. Pogotovo ne bih napisala da je predmet sa manom kada je on bukvalno kao nov, bez ikalvih tragova koriscenja i slicno. Hm, hm, to je ok rešenje👍
2025 05 22
Odlicno se vratilo.
2025 05 26
Odlično! Sajt je već nekoliko dana baš dosta spor (bar kod mene), pa je moguće da opet nešto petljaju, da ne kažem poboljšavaju. 🙂
2025 05 26