Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Paket završio na licitaciji u pošti - pomoć

Dobar dan, ne znam da li sam omašila pdf, pa neka urednice premeste. Naime, prvi put se susrećem sa situacijom u kojoj paket koji nisam stigla da podignem završava u nekoj pošti u drugom gradu odakle je poslat (nažalost, ni pošiljaoc nije uspeo da ga preuzme jer nije u zemlji) i on sada čami tamo. Korisnička služba mi je potvrdila krajnju lokaciju paketa, kao i to da je jedina moguća opcija trenutno da čekam informaciju o licitaciji, za koju se ne zna kada će biti (?). Nemam način da saznam datum i vreme, dodatno, ne mogu da budem prisutna jer živim u drugom mestu. Zanima me da li je neko prisustvovao pomenutoj licitaciji, kako funkcioniše, da li se paketi otvaraju ili licitirate "naslepo", od kog iznosa se otprilike počinje i dokle se stiže...? Dodatno, da li je neko uspeo interno da zamoli nekoga ko radi s tim paketima da na bilo koji način dođe do njega? Stalo mi je jer je u pitanju poklon, koji nema veliku vrednost, ali je namenjen i cela ta zbrka oko njega me je malo izdeprimirala. Ukoliko je neko iz Novog Sada i raspoložen da mi pomogne, zamolila bih da mi se javite porukom. 💜
2025 04 30
Kada ce da bude licitacija zavisi od kolicine nakupljenih paketa, za to prati sajt poste. Licitacija ide tako sto to prvo nije licitacija, posta stavi neke cene, paketi se otvaraju na licu mesta i ko prvi kaze da zeli, taj dobija, cene su stvarno niske, ali je prepuno ljudi. Mozes da trazis da pogledas predmet, ali onda dodje neko ko kaze daj mi ceo dzak i radnik naravno da njemu. Stvarno je ludnica, i jedino ti preporucujem da nadjes neku vezu u posti da ti daju paaket. Tako je u Nisu bilo, jedna licitacija je bila cak dva dana, obicno je to radni dan neko vreme pre podneva.
2025 05 08
I koliko košta taj jedan džak? Na osnovu čega se određuje cena?
2025 07 25
> Avalanche: > Dobar dan, ne znam da li sam omašila pdf, pa neka urednice premeste. > Naime, prvi put se susrećem sa situacijom u kojoj paket koji nisam stigla da podignem završava u nekoj pošti u drugom gradu odakle je poslat (nažalost, ni pošiljaoc nije uspeo da ga preuzme jer nije u zemlji) i on sada čami tamo. Korisnička služba mi je potvrdila krajnju lokaciju paketa, kao i to da je jedina moguća opcija trenutno da čekam informaciju o licitaciji, za koju se ne zna kada će biti (?). Nemam način da saznam datum i vreme, dodatno, ne mogu da budem prisutna jer živim u drugom mestu. > Zanima me da li je neko prisustvovao pomenutoj licitaciji, kako funkcioniše, da li se paketi otvaraju ili licitirate "naslepo", od kog iznosa se otprilike počinje i dokle se stiže...? Dodatno, da li je neko uspeo interno da zamoli nekoga ko radi s tim paketima da na bilo koji način dođe do njega? Stalo mi je jer je u pitanju poklon, koji nema veliku vrednost, ali je namenjen i cela ta zbrka oko njega me je malo izdeprimirala. > Ukoliko je neko iz Novog Sada i raspoložen da mi pomogne, zamolila bih da mi se javite porukom. 💜 Beograd...Kod nas nema licitacije vec sva roba koja ostaje prodaje se bud zašto bukvalno džabe...Stave cene na robu i to je to i tako vec godinama funkcioniše
2025 09 24