Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Sta znaci kad vidim sliku a predmet pise ne postoji

Zdravo svima Na svom nalogu vidim regularno predmet i sliku al kad udjem umesto slike pise predmet ne postoji Ovo je nesto novo ocigledno :( Da li i drugi ovako vide moj predmet nemam pojma
2025 05 09
> Vagabonda81: > Zdravo svima > Na svom nalogu vidim regularno predmet i sliku al kad udjem umesto slike pise predmet ne postoji > Ovo je nesto novo ocigledno :( > Da li i drugi ovako vide moj predmet nemam pojma neki bag desilo se i meni pisalo mi je da je orman prazan sve obrisano izgorela sam usla ponovo sve stoji normalno. Sad sam videla vas profil sve su slike i predmeti tu bez brige. Tako pise to sam zapazila kada neko nesto proda bude na profilu i taman kada udjem pise predmet ne postoji
2025 05 09
Hvala punooo divni ste, pise oglas vise nije dostupan sad mi drugarica rekla tako pise i njoj na profilu
2025 05 09
> Vagabonda81: > Hvala punooo divni ste, pise oglas vise nije dostupan sad mi drugarica rekla tako pise i njoj na profilu Kada se predmet označi sa "Prodato", onda piše "oglas nije više dostupan", kad otvorite oglas. Ako nije označen sa prodato ne bi trebalo to da se dešava.
2025 05 09
Nije prodat i dalje sve normalno izgleda dok se slika ne otvori
2025 05 09