Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Kako pospešiti prodaju?

> Vesna1965: > Meni pomaze da prodam kada se javim clanicama koje su stavile predmet u omiljene i ponudim popust,iako ja imam napomenu u opisu da mi se jave u inboks kome god se nesto svidja i predlozi cenu ali izgleda da je nekome neprijatno a po nizoj ceni bi uzeo predmet pa ovo pomogne o:) Ja sam pre izvesnog vremena poslala takve poruke za baš dosta predmeta, i popusti su bili isto tako veliki, nešto u pola cene, nešto za 1000 dinara manje, i slično, i ne znam da li sam dobila ikakav odgovor od ukupno možda dve članice, i to je bilo da nisu zainteresovane. 😂
2025 06 17
> Vesna1965: > Meni pomaze da prodam kada se javim clanicama koje su stavile predmet u omiljene i ponudim popust,iako ja imam napomenu u opisu da mi se jave u inboks kome god se nesto svidja i predlozi cenu ali izgleda da je nekome neprijatno a po nizoj ceni bi uzeo predmet pa ovo pomogne o:) i ja mislim da je ovo najbolji potez :) ne namećete se jer je toj osobi predmet već u omiljenima, tako je sa razlogom. a ako random primim poruku od nekoga da je u toku rasprodaja, iskreno zaboravim i ja da odgovorim, jer je predaleko od moje sfere interesovanja. ne kažem da je to lepo, nego eto, desi se :)
2025 06 20
I slala sam onima kojima su moji predmeti u omiljenima. 😂
2025 06 20
> Anast.: > > SandraKg93: > > Postoji li neki novi sajt slican krpicama? :D > Postoji. Nedavno je napravljen 'delen'. Napravila sam i tamo profil, oglasila sam nekoliko stvari, ali ni tamo nisam ništa prodala. Mislim da malo ljudi zna za njega. Hvala za preporuku, ja prvi put čujem. Sajt je prilično dobro urađen, mnogo je lakši za postavljanje oglasa, slike se bolje vide, iskreno se nadam da će zaživeti, ja sam oglasila par stvari. Isto muku mučim da prodam bilo šta, stoje mi oglasi mesecima, brišem, postavljam nove, pa opet brišem...
2025 06 22
> DoliBlack: > To i ja mislim, da uzima za preprodaju. Još se i vređa što ne pristajete na sramne ponude, a i sam zna koliko vredi duks. 😅 Strašno... > Da li ste primetili da ustvari najviše preprodavci kupuju? Jedino oni zapravo primećuju dobre stvari ovde. Devojke kao da ne znaju da prepoznaju dok im se ne servira na instagramu 5x skuplje?! Nije istina vrvt,nego svi koji prodaju i kupuju skuplje stvari nauce da se sve stvari dobijaju ispod zvanicne cene kada kupuju I daju ponudu,to ima I na ebay-u i na Vestiare ja prva kupujem isto tako,ali je ovde zaista tesko drzati cene kao 80% od cene u radnji,za neke modele prodje,za neke ne prodje ni 20% sta znam...ne mora da to bude lose,ja snizim kada kupujem I uzmem za sebe da li cu okaciti posle za vise ili manje kao I ostali je stvar okolnosti da li ga nisam nosila jer mi ne odg,da li clanica nije dobro slikala itd...verujem da vecina tih radi slicno
2025 06 22
> MARKIRANI_SVET: > > DoliBlack: > > To i ja mislim, da uzima za preprodaju. Još se i vređa što ne pristajete na sramne ponude, a i sam zna koliko vredi duks. 😅 Strašno... > > Da li ste primetili da ustvari najviše preprodavci kupuju? Jedino oni zapravo primećuju dobre stvari ovde. Devojke kao da ne znaju da prepoznaju dok im se ne servira na instagramu 5x skuplje?! Preprodavci ne kupuju basic stvari i one koje se mogu kupiti trenutno po prodavnicama(mozda nesto sto je atraktivno, a nema vise br. po prodavnicama) A to da se na ig prodaju 5x skuplje stvari kupljene ovde to je istina. I to najvise retro, vintage y2k stvari i goth. Savrsene slike i po koji snimak cudo prave, pa i ako malo''zamastite'' sa opisom i cenom, prodaja ima da cveta.
2025 06 23
Ja sam nova, pa i mene zanima kako da pospesim prodaju. :)
2025 06 23
Moj utisak je da su nesto menjali na sajtu / i da je prodaja losa da li zbog ucitavanja poruka ili toga da artikli vise ne izlaze kao popularni,ali ja licno imam mnogo manje poruka,nego inace vec nekih mesec do dva...Zna li neko o cemu je rec?
2025 06 23
> MarianneMary: > > MARKIRANI_SVET: > > > DoliBlack: > > > To i ja mislim, da uzima za preprodaju. Još se i vređa što ne pristajete na sramne ponude, a i sam zna koliko vredi duks. 😅 Strašno... > > > Da li ste primetili da ustvari najviše preprodavci kupuju? Jedino oni zapravo primećuju dobre stvari ovde. Devojke kao da ne znaju da prepoznaju dok im se ne servira na instagramu 5x skuplje?! > Preprodavci ne kupuju basic stvari i one koje se mogu kupiti trenutno po prodavnicama(mozda nesto sto je atraktivno, a nema vise br. po prodavnicama) A to da se na ig prodaju 5x skuplje stvari kupljene ovde to je istina. I to najvise retro, vintage y2k stvari i goth. Savrsene slike i po koji snimak cudo prave, pa i ako malo''zamastite'' sa opisom i cenom, prodaja ima da cveta. Da instagram cene su mnogo skuplje u 90% slucajeva,ja mislim da je ovde sve nize svakako
2025 06 23
I mene zanima :)
2025 06 24
Na instagramu vecina naloga koji usluzno prodaju se takodje ugradjuju 40-50%. Ne salim se ni malo, poslala sam na par profila upit kako funkcionisu saradnje, 40% ugradnje mi je SULUDO. To znaci da prodavac mora da stavi neke smesne cene da bi ukupna cena za kupca imala smisla... Jezive su postale. Meni preprodavci ne smetaju toliko, jer iskreno oni su nasli svoju target audience, znaju kako da slikaju i izreklamiraju, sad vec imaju redovne kupce i pratioce koji prate dropove, ko je nama kriv sto mi nismo uradili isto to
2025 06 24
Pozdrav, ja imam problem i sa pregledima i sa porukama. Izbacila sam dostva stvari koje su nove sa etiketom i nije se desavalo nikada da se bas niko ne javi. Inace, obrisali su mi profil iz ne znam kog razloga, a imala sam preko 70 pozitivnih ocena! Admin se nikada nije udostojio da odgovori na moje poruke, a ni mejlove. Bas sam razocarana stranicom. Bila sam i vise nego korektan clan, sa nijednim problemo i negativnom ocenom od strane clanova.
2025 06 25
Svake godine u ovo vreme,skoro svima stane prodaja..zasto?Zato sto su pocela sezonska snizenja svuda,i ovde tada staje sve,mnoge clanice ni ne gledaju sada MK. Procice za nekih mesec ipo dana,ali ni tada vecini nece ici jer su se ljudi vec nakupovali po tim snizenjima i istrosili,dakle tek tamo za par meseci mozete opet da racunate da ce ljudi vise kupovati(cast izuzecima,neki verovatno nesto prodaju i sada) Pocela su snizenja od 40% pa na vise...
2025 06 26
> Anast.: > Zdravo svima, javljam se sa pitanjem kako pospešiti prodaju. Do početka aprila mi je sasvim solidno išlo ovde na sajtu, ništa preterano, ali postojao je neki ritam. Od tad, nisam imala ni upit za neku stvar sa profila. > Šta se dešava? Znam da je sajt pretrpan, tako da nemam volje ni da postavljam nešto novo. Otvorena sam i za korekcije cena, ali ne dešava se ništa. 😔 Nikako. Pokušajte Limundo. Tamo se još i dešava nešto
2025 06 26
Ja kao kupac gledam koliko se prodavac potrudio da opiše predmet i slika ga lepo. Kad neko stavi jednu sliku i napiše samo dve tri-reči u opisu, odmah zatvaram oglas i gledam drugi sličan predmet. Za mene to znači da mu nije stalo da proda ili da hoće da proda bez truda. 😏 Ne volim da molim za mere koje su mi bitne, a bitno mi je koliko je nešto dugačko. Kod nekih stvari mi je bitan i materijal, pa zašto ne napisati i od kog je materijala ako već piše na etiketi, ako nema etikete ili ne piše, onda u redu. Sasvim je normalno da u jednom periodu prodaja slabije ide. Možda su i kupci napunili ormare. 😄
2025 07 18
1 2 ... 7 8 9 10