Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Kako pospešiti prodaju?

> Esprit21: > Mislim da LuneLu ne ide u nabavku po pravim prodavnicama da kupuje kad je rasprodaja, nego da uzima negde isto robu iz dzakova. Tako mi se cini jer ima razne brendove, nesto je novo sa etiketom, nesto je bez etikete novo, ima i isto robu razlicitih velicina i brojeva. A gde tacno nabavlja, misterija. Ako neko zna neka napise. Neće nam reći, na tronu može biti samo jedan 😂
2025 05 28
> Esprit21: > Mislim da LuneLu ne ide u nabavku po pravim prodavnicama da kupuje kad je rasprodaja, nego da uzima negde isto robu iz dzakova. Tako mi se cini jer ima razne brendove, nesto je novo sa etiketom, nesto je bez etikete novo, ima i isto robu razlicitih velicina i brojeva. A gde tacno nabavlja, misterija. Ako neko zna neka napise. Pa ne znam, ali većinski su brendovi koje sam ja viđala u Engleskoj, TU je Sainsbury marka, onda Next, New Look i sl. Oni tamo imaju rasprodaje gde bukvalno može da se uzme nešto za tipa 2-3 funte. Msm nije ni bitno, svakako mi ne možemo da budemo konkurentni sa cenama.
2025 05 28
> Noubliezjamais: > > Esprit21: > > Mislim da LuneLu ne ide u nabavku po pravim prodavnicama da kupuje kad je rasprodaja, nego da uzima negde isto robu iz dzakova. Tako mi se cini jer ima razne brendove, nesto je novo sa etiketom, nesto je bez etikete novo, ima i isto robu razlicitih velicina i brojeva. A gde tacno nabavlja, misterija. Ako neko zna neka napise. > Neće nam reći, na tronu može biti samo jedan 😂 Što se mene tiče, ne mora. I svojih stvari imam preko glave, samo mi još fali da nabavljam za prodaju 🤣🤣
2025 05 28
Pa ti se svidi nešto pa ostaviš sebi i na kraju kao u onoj emisiji Buried alive 😄
2025 05 28
Hahah, nisam daleko od toga 😂😂
2025 05 28
> Noubliezjamais: > Ja bih volela kad bi neka od top 10 članica (što se prodaje tiče 😊) ili jedna od najaktivnijih prodavaca meseca/nedelje napisala poneku reč o temi. Baš bi mi bilo zanimljivo. Ili bilo ko - ko prodaje u kontinuitetu svake nedelje ponešto. Da li su tokom godina stekle stalne mušterije ili… Očigledno je da ubacuju nove stvari redovno. > Ne učestvuju na forumu i ne oglašavaju nikakve popuste/rasprodaje/akcije. > Samo ćute i rade 😊 Evo ja sam LuneLuova stalna musterija i verujem da nas ima mnogo. Redovno pratim sta prodaje i mogu samo da ga pohvalim.
2025 05 28
> Her_Fashion: > > Esprit21: > > Mislim da LuneLu ne ide u nabavku po pravim prodavnicama da kupuje kad je rasprodaja, nego da uzima negde isto robu iz dzakova. Tako mi se cini jer ima razne brendove, nesto je novo sa etiketom, nesto je bez etikete novo, ima i isto robu razlicitih velicina i brojeva. A gde tacno nabavlja, misterija. Ako neko zna neka napise. > Pa ne znam, ali većinski su brendovi koje sam ja viđala u Engleskoj, TU je Sainsbury marka, onda Next, New Look i sl. > Oni tamo imaju rasprodaje gde bukvalno može da se uzme nešto za tipa 2-3 funte. Msm nije ni bitno, svakako mi ne možemo da budemo konkurentni sa cenama. Aha, onda moguce da to neko uzima i donosi ovde. Ja sam kupovala ranije od zene koja zivi u Engleskoj pa je slala svojima na nacin da to stigne bez provere i dodatnih troskova, ne znam kako. I onda su oni slali pakete kupcima
2025 05 28
> Her_Fashion: > > Noubliezjamais: > > > Esprit21: > > > Mislim da LuneLu ne ide u nabavku po pravim prodavnicama da kupuje kad je rasprodaja, nego da uzima negde isto robu iz dzakova. Tako mi se cini jer ima razne brendove, nesto je novo sa etiketom, nesto je bez etikete novo, ima i isto robu razlicitih velicina i brojeva. A gde tacno nabavlja, misterija. Ako neko zna neka napise. > > Neće nam reći, na tronu može biti samo jedan 😂 > Što se mene tiče, ne mora. I svojih stvari imam preko glave, samo mi još fali da nabavljam za prodaju 🤣🤣 Znajuci da i ti narucujes i kupujes, mogla bih nas zamisliti kako idemo i nabavljamo robu i na sta bi to licilo. :') :')
2025 05 28
🤣🤣 Pa na šta bi moglo da liči. Meni je npr pun ormar stvari koje ne nosim a žao mi da prodam. Imam npr neke nove džempere, boje tipa lila, svetlo plava, tako neke pastelne, a zimi sam otprilike nonstop u crnom. Nikad ih nisam obukla, i pitanje je da li ću. Pa bih tako vrv otišla u nabavku i ostavila sebi hangar odeće umesto da prodam 😅
2025 05 28
> Baš bih članicu koja drži profl sa vintage stvarima iz stare YU, npr Mura i dr brendove koji više ne postoje, pitala kako se snabdeva redovno zalihama kad se te stvari ne proizvode više. Odakle toliko. Naravno ne bi mi odala svoju poslovnu tajnu. Možete li da mi kažete koja je članica u pitanju? Hvala. 🌸
2025 05 28
> emilyy: > > Baš bih članicu koja drži profl sa vintage stvarima iz stare YU, npr Mura i dr brendove koji više ne postoje, pitala kako se snabdeva redovno zalihama kad se te stvari ne proizvode više. Odakle toliko. Naravno ne bi mi odala svoju poslovnu tajnu. > Možete li da mi kažete koja je članica u pitanju? > Hvala. 🌸 mimik1234 Tu je negde u prvih 10 članova, garderoba fotografisana na crnoj lutki. Nema na čemu!
2025 05 28
Ja volim te ex-YU marke, zbog toga sam pitala, baš ću da pogledam profil. Hvala još jednom. 😊
2025 05 28
Ja sam kupila 3 vintage kosulje od nje, 2 svila i jedna viskoza i nisam zadovoljna. Jedna svilena je bila iscepana i trula (na jednoj temi sam napisala da sam povukla i pocepala je na pola), druge dve su imale fleke. Dosta kasnije sam primetila te mane, tako da su ostale pozitivne, jer nije bas da mogu 2-3 meseca kasnije da se zalim. Kupila sam i jednu teksas kosulju koja je bila ok. S druge strane, moguce je da ona to nije primetila, jer realno nisam ni ja odmah, a takodje je vrlo moguce da bi prihvatila reklamacijju da sam ja videla blagovremeno i obavestila je o tome. Takodje, stvari su mi stigle ciste i opeglane. Da ne bude da hocu da ocrnim zenu, msm ima preko 1000 pozitivnih i bila je izuzetno prijatna u komunikaciji, mozda je meni samo tako zapalo, ali savetujem da se malo bolje raspitate o potencijalnim manama prilikom kupovine.
2025 05 28
Meni pomaze da prodam kada se javim clanicama koje su stavile predmet u omiljene i ponudim popust,iako ja imam napomenu u opisu da mi se jave u inboks kome god se nesto svidja i predlozi cenu ali izgleda da je nekome neprijatno a po nizoj ceni bi uzeo predmet pa ovo pomogne o:)
2025 06 16
> Vesna1965: > Meni pomaze da prodam kada se javim clanicama koje su stavile predmet u omiljene i ponudim popust,iako ja imam napomenu u opisu da mi se jave u inboks kome god se nesto svidja i predlozi cenu ali izgleda da je nekome neprijatno a po nizoj ceni bi uzeo predmet pa ovo pomogne o:) Ja sam na taj nacin najvise stvari kupila. To retko bude predmet koji bas puno zelim,ali to uglavnom budu ponude sa bas velikim popustom,i onda ne mogu da odolim i kupim nesto sto mozda nisam planirala,ali bude bas povoljno pa je svakako satisfakcija.
2025 06 17
1 2 ... 6 7 8 9 10