Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Kako pospešiti prodaju?

> Anast.: > Update na temu! Upravo sam ostvarila prodaju i imam nekoliko upita. Nisam radila ništa povodom aktivnosti na sajtu kako bi se pokrenula prodaja. 😂 Nek je sa srećom! 🍀🥳
2025 05 18
> Her_Fashion: > > Anast.: > > Update na temu! Upravo sam ostvarila prodaju i imam nekoliko upita. Nisam radila ništa povodom aktivnosti na sajtu kako bi se pokrenula prodaja. 😂 > Nek je sa srećom! 🍀🥳 Hvala! 😁🌸✨
2025 05 18
Po cemu razlikujete kvalitet lana, tj. koji je bolji i kvalitetniji? Ako je laganiji, tanji i mekan onda je bolji? Ja imam od mnogih proizvodjaca (Gina Tricot, Polo Ralph Lauren, Zara, Reserved, SOliver itd.) ali meni je to sve nekako isto. Ono sto primecujem da posto je sve u S velicini, kod nekih je S manji, kod nekih veci, nije isti kalup. SOliver mislim da je mesavina sa viskozom pa je jos i najmeksi od svih. Istina to za Kineze, pisala sam vec na nekoj temi sto se tice kvaliteta i standarda, da recimo neku robu ako uz pomoc VPN-a promenite IP adresu da izgleda kao da ste fizicki u EU, neki proizvodi nece moci da se salju tamo upravo zbog tih standarda. Kod nas sve moze da prodje jer se ovde nista ne kontrolise, na nasu zalost.
2025 05 18
Kvalitet bilo kog brenda bilo koje krpice moze se odrediti iskljucivo koriscenjem. Skupo brendirano poznato nazalost vise ne znaci kvalitetno. Tako da samo testiranje/koriscenje. A sta je kvalitet? Kvalitet je prvo kroj. Kad obuces nesto i ono kako ti "čučne". Jako se lepo osecas u tome,nista ne zateze,ne grcka se na mestima gde ne bi uopste trebalo.. Onda ide izrada. Kvaltet i preciznot sivenja,savova,utvrdjivanja konca,preciznost na rubovima,gadjanje pruga ako je to nesto na pruge,raspeglavanje savova. Sledece je pranje. Da li se to nesto pokupi,deformise posle pranja, pusti boju, aplikacija deformise.. I onda i peglanje. Kod peglanja se najbolje spozna da li je uvrnut rukav,nogavica,ili bilo sta krivo.. i samo peglanje treba da ide glatko,lako i da se lako raspeglava cak i nakon mnogo obrtaja u masini. Ovde je izuzetak tek par materijala. Ovo bi trebale biti neke osnove za kvalitet. Ne za brend i cenu,vec kvalitet.
2025 05 19
> Anast.: > > SandraKg93: > > Postoji li neki novi sajt slican krpicama? :D > Postoji. Nedavno je napravljen 'delen'. Napravila sam i tamo profil, oglasila sam nekoliko stvari, ali ni tamo nisam ništa prodala. Mislim da malo ljudi zna za njega. I ja sam otvorila nalog tamo prošle godine, ali za sada, bez efekta, niko nije ni pitao, a kamoli kupio išta. Barem u mom slučaju. Možda su druga uskustva bolja, ne znam. Pohvalno je to što imaju sistem upozorenja na sumnjive profile. Kad sam poručila zimus neki džemper, brzo su me upozorili na mogućnost da je prevara u pitanju. U prepisci sa adminima sam saznala da imaju bazu podataka sa brojevima računa koji su služili za prevaru na drugim sajtovima.
2025 05 19
Razumem bazu podataka, ali kako su imali pristup računu koji je Vama poslat direktno u Inbox? Pretpostavljam da kupo-prodaja funkcioniše kao i ovde? Imam i ja nalog, ali ništa se ne dešava, uglavnom su sve prodavci tamo za sad.
2025 05 19
> lovesilver: > Kvalitet bilo kog brenda bilo koje krpice moze se odrediti iskljucivo koriscenjem. > Skupo brendirano poznato nazalost vise ne znaci kvalitetno. Tako da samo testiranje/koriscenje. > A sta je kvalitet? Kvalitet je prvo kroj. Kad obuces nesto i ono kako ti "čučne". Jako se lepo osecas u tome,nista ne zateze,ne grcka se na mestima gde ne bi uopste trebalo.. > Onda ide izrada. Kvaltet i preciznot sivenja,savova,utvrdjivanja konca,preciznost na rubovima,gadjanje pruga ako je to nesto na pruge,raspeglavanje savova. > Sledece je pranje. Da li se to nesto pokupi,deformise posle pranja, pusti boju, aplikacija deformise.. > I onda i peglanje. Kod peglanja se najbolje spozna da li je uvrnut rukav,nogavica,ili bilo sta krivo.. i samo peglanje treba da ide glatko,lako i da se lako raspeglava cak i nakon mnogo obrtaja u masini. Ovde je izuzetak tek par materijala. Ovo bi trebale biti neke osnove za kvalitet. Ne za brend i cenu,vec kvalitet. Ja sam juče oprala jednu lanenu H&M Johanna Ortiz haljinu i oduševila sam se, kad sam je izvadila iz mašine, ona opeglana već, sad kad se prosušila izgleda top. Kad operem Zara lanenu košulja, izgleda kao krava da je žvakala, plus je pegla do besvesti 😅
2025 05 19
Zanemarite greške, padeže i sl. Autocorrect mi menja reči a ne mogu da editujem postove 🤣
2025 05 19
Da se nadovežem na lan, najbolje komade od lana sam nalazila u Textil house second hand radnjama i BN BOS outletu. Nije mešavina nego piše 100% lan. Odakle nabavljaju komade ne znam ali mnogo je kvalitetnije nego iz svih fast fashion radnji. Peri, peglaj, nosi, i tako x puta, ne pomera se.
2025 05 19
> Her_Fashion: > > Anast.: > > Update na temu! Upravo sam ostvarila prodaju i imam nekoliko upita. Nisam radila ništa povodom aktivnosti na sajtu kako bi se pokrenula prodaja. 😂 > Nek je sa srećom! 🍀🥳 Kod mene jedna prodaja nakon skoro cetiri meseca. Sto se upita tice jedino za razmenu.
2025 05 19
> DankaDa: > Nikako! Sajt je u sve većem rasulu, a komercijalnih prodavaca i preprodavaca je sve više. Mislim da je zbog toga stala prodaja nama koji želimo da se otarasimo viška stvari, što i jeste namena ovog sajta. Zar ne? Komercijalni prodavci i preprodavci imaju veliki izbor i zato se kod njih vise kupuje. Sad sam pronasla clanicu sa 3640 predmeta na 146 stranica.
2025 05 21
Ja kad vidim da neko ima toliko stranica, odustanem odmah, tako da baš naprotiv, ne mislim da veći izbor znači i bolju prodaju. Uglavnom da su to baš tako dobre stvari, već bi se prodale i ko ima vremena za listanje 150 stranica?!
2025 05 21
Doli, ni ja ne listam takav profil, ali kad ukucam nesto u pretragu, naravno da ce se pojaviti 90% sa takvih profila, o toj verovatnoci je rec.
2025 05 22
Ja stvari koje postavim na prodaju redjam iza stvari koje nosim, cesto (ako se ne proda prvih dana) ne znam iza kog sloga je, pomerim bar pet dok nadjem. Nekad se sva uspanicim, obecam da istog dana saljem, napravim haos u stanu. Kako oni nalaze te stvari?
2025 05 22
Ne znam kako nalaze i gde se to sve drži jer je to baš baš puno komada. Meni je razvrstano u kutijama na policama u sobi, desilo mi se jednom samo da nisam mogla da nađem, ali ne mojom greškom, nego je mama stavila na drugo mesto. Našla naravno kasnije kad sam raspremala. U svakoj kutiji naravno imam i one kuglice protiv moljaca, kao i u ormanu. Pitanje je isto i ko pere te stvari ko ne, to je sve velik posao i sumnjam da kad imaju hiljade stvari na lageru, stignu i da operu i nađu eventualno oštećenje. Na limundu sam jednom od neke naručila puno stvari, većina je bila oštećena ili nije odgovarala opisu, niti oznaci veličine. Retko šta bude oprano i inače, a to bi trebalo da se podrazumeva.
2025 05 22
1 2 ... 4 5 6 7 8 9 10