Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Kako pospešiti prodaju?

Pozdrav svim clanicama,ja sam nova na sajtu. Imam instagram stranicu za prodaju a radim i licnu prodaju u svom mestu. Kako da se poveca vidljivost profila i poveca prodaja, ako moze pomoc od clanica koje su ovde duze vreme...hvalaa🥰
2025 09 27
> Jana08: > Pozdrav svim clanicama,ja sam nova na sajtu. Imam instagram stranicu za prodaju a radim i licnu prodaju u svom mestu. Kako da se poveca vidljivost profila i poveca prodaja, ako moze pomoc od clanica koje su ovde duze vreme...hvalaa🥰 Koja ti je instagram stranica? Moja je mils_fashion_ Mozemo se zapratiti 🥰
2025 10 07
> Her_Fashion: > Ima istine za manjak novca, ali više ima očekivanja da će da dobiju predmete maltene za džabe jer je kao "sajt polovne garderobe". I onda kad im se ne "pokloni" nešto, onda kao neće da kupe jer "mogu i u radnji". A ne može, jer u radnji toga nema. Primer za onaj moj duks što sam objavila. Ako pretpostavimo da nije preprodavac jer ima svega 5-6 predmeta, i da kupuje za sebe, misli da će da dobije za džabe, jer kao ja ne mogu to da prodam pa ću da mu dam za 3000 iz očaja. Radije bih obrisala pod sa duksom, iz principa. Zdravo, da li bi meni neko mozda mogao da objasni, kako funkcionisu ovi “vip artikli korsnika” ja sam uslugu kupila, ali ocigledno ne znam da je aktiviram jer se moji artikli ne prikazuju tu, pa bih volela ako bi neko mozda mogao da mi objasni, unapred hvala
2025 12 24
> Bekibeki23: > > Her_Fashion: > > Ima istine za manjak novca, ali više ima očekivanja da će da dobiju predmete maltene za džabe jer je kao "sajt polovne garderobe". I onda kad im se ne "pokloni" nešto, onda kao neće da kupe jer "mogu i u radnji". A ne može, jer u radnji toga nema. Primer za onaj moj duks što sam objavila. Ako pretpostavimo da nije preprodavac jer ima svega 5-6 predmeta, i da kupuje za sebe, misli da će da dobije za džabe, jer kao ja ne mogu to da prodam pa ću da mu dam za 3000 iz očaja. Radije bih obrisala pod sa duksom, iz principa. > Zdravo, da li bi meni neko mozda mogao da objasni, kako funkcionisu ovi “vip artikli korsnika” ja sam uslugu kupila, ali ocigledno ne znam da je aktiviram jer se moji artikli ne prikazuju tu, pa bih volela ako bi neko mozda mogao da mi objasni, unapred hvala Beki,dušo,molim te pitaj Her fashion ali u privatnoj poruci. Ja verujem da ce ti izaci u susret i odvojiti vreme da ti objasni. Ali njena dobra volja s vremena na vreme nekome zasmeta i neretko je kljucaju zbog toga. Bolje u poruci,žimiti..
2025 12 25
> Bekibeki23: > > Her_Fashion: > > Ima istine za manjak novca, ali više ima očekivanja da će da dobiju predmete maltene za džabe jer je kao "sajt polovne garderobe". I onda kad im se ne "pokloni" nešto, onda kao neće da kupe jer "mogu i u radnji". A ne može, jer u radnji toga nema. Primer za onaj moj duks što sam objavila. Ako pretpostavimo da nije preprodavac jer ima svega 5-6 predmeta, i da kupuje za sebe, misli da će da dobije za džabe, jer kao ja ne mogu to da prodam pa ću da mu dam za 3000 iz očaja. Radije bih obrisala pod sa duksom, iz principa. > Zdravo, da li bi meni neko mozda mogao da objasni, kako funkcionisu ovi “vip artikli korsnika” ja sam uslugu kupila, ali ocigledno ne znam da je aktiviram jer se moji artikli ne prikazuju tu, pa bih volela ako bi neko mozda mogao da mi objasni, unapred hvala Beki,dušo,molim te pitaj Her fashion ali u privatnoj poruci. Ja verujem da ce ti izaci u susret i odvojiti vreme da ti objasni. Ali njena dobra volja s vremena na vreme nekome zasmeta i neretko je kljucaju zbog toga. Bolje u poruci,žimiti..
2025 12 25
> lovesilver: > > Bekibeki23: > > > Her_Fashion: > > > Ima istine za manjak novca, ali više ima očekivanja da će da dobiju predmete maltene za džabe jer je kao "sajt polovne garderobe". I onda kad im se ne "pokloni" nešto, onda kao neće da kupe jer "mogu i u radnji". A ne može, jer u radnji toga nema. Primer za onaj moj duks što sam objavila. Ako pretpostavimo da nije preprodavac jer ima svega 5-6 predmeta, i da kupuje za sebe, misli da će da dobije za džabe, jer kao ja ne mogu to da prodam pa ću da mu dam za 3000 iz očaja. Radije bih obrisala pod sa duksom, iz principa. > > Zdravo, da li bi meni neko mozda mogao da objasni, kako funkcionisu ovi “vip artikli korsnika” ja sam uslugu kupila, ali ocigledno ne znam da je aktiviram jer se moji artikli ne prikazuju tu, pa bih volela ako bi neko mozda mogao da mi objasni, unapred hvala > Beki,dušo,molim te pitaj Her fashion ali u privatnoj poruci. Ja verujem da ce ti izaci u susret i odvojiti vreme da ti objasni. Ali njena dobra volja s vremena na vreme nekome zasmeta i neretko je kljucaju zbog toga. Bolje u poruci,žimiti.. Mogu da mi kljucaju pod prozor, što bi se reklo🤣
2025 12 25
> Bekibeki23: > Zdravo, da li bi meni neko mozda mogao da objasni.. Videla sam na drugoj temi da ste posebno kupili VIP uslugu a da pritom plaćate premium (550 din). Sa tim paketom se automatski dobija VIP ali neke članice su platilie a nisu imale VIP (pa se u tom slučaju pišem poruka Vandi ili nekom drugom Adminu da se to reši). Sad, pitanje je da li ste već imali VIP a da niste znali, pa ste bezveze uplatili dodatno, ili nije radio uopšte. U svakom slučaju, sad imate VIP (žuta ikona pored imena na profilu). Što se samog VIP-a tiče: - Usluga je automatski aktivirana. - Imate u postavkama profila mogućnost da napravite "Kategorije" - kod mene na profilu ćete videti razne, tipa "Torbe", "Obuća" I sl. - Druga bezvezna pogodnost "Statistike" koje ničemu ne služe - Treća pogodnost , možete da dodate svoj custom banner na profilu, što isto ničemu ne služi, ali je lepo 😅 - Na kraju "VIP Artikli" na početnoj strani: Kad su tek uveli tu opciju, svaki novi postavljen predmet je izlazio u "VIP artiklima" ali to više nije tako. Promenjeno je i sada se prikazuju predmeti VIP članova koji su random i menjaju se nakon svakog refresha stranice. (Tj. ne vide se novi postavljeni predmeti u trenutku postavljanja već može da izadje i neki predmet koji je postavljen pre npr godinu dana itd.) Što znači da Vam VIP radi, ali nećete uvek videti svoje predmete, jer jednostavno, menjaju se prikazani predmeti stalno, pa kad naleti i Vaš. Nadam se da sam dovoljno dobro objasnila. Što se mene tiče, ovo je mnogo bolje jer u svakom trenutku potencijalnim kupcu može da iskoči nešto sa Vašeg profila, čak i da ne objavljujete predmete često, dok je pre bilo isto kao "Novi artikli", gde su članovi sa milion predmeta kačili po ceo dan i monopolizovali celu sekciju tako da su uvek oni na vrhu stranice.
2025 12 25
> Her_Fashion: > > Bekibeki23: > > Zdravo, da li bi meni neko mozda mogao da objasni.. > Videla sam na drugoj temi da ste posebno kupili VIP uslugu a da pritom plaćate premium (550 din). Sa tim paketom se automatski dobija VIP ali neke članice su platilie a nisu imale VIP (pa se u tom slučaju pišem poruka Vandi ili nekom drugom Adminu da se to reši). > Sad, pitanje je da li ste već imali VIP a da niste znali, pa ste bezveze uplatili dodatno, ili nije radio uopšte. > U svakom slučaju, sad imate VIP (žuta ikona pored imena na profilu). > Što se samog VIP-a tiče: > - Usluga je automatski aktivirana. > - Imate u postavkama profila mogućnost da napravite "Kategorije" - kod mene na profilu ćete videti razne, tipa "Torbe", "Obuća" I sl. > - Druga bezvezna pogodnost "Statistike" koje ničemu ne služe > - Treća pogodnost , možete da dodate svoj custom banner na profilu, što isto ničemu ne služi, ali je lepo 😅 > - Na kraju "VIP Artikli" na početnoj strani: > Kad su tek uveli tu opciju, svaki novi postavljen predmet je izlazio u "VIP artiklima" ali to više nije tako. > Promenjeno je i sada se prikazuju predmeti VIP članova koji su random i menjaju se nakon svakog refresha stranice. > (Tj. ne vide se novi postavljeni predmeti u trenutku postavljanja već može da izadje i neki predmet koji je postavljen pre npr godinu dana itd.) > Što znači da Vam VIP radi, ali nećete uvek videti svoje predmete, jer jednostavno, menjaju se prikazani predmeti stalno, pa kad naleti i Vaš. > Nadam se da sam dovoljno dobro objasnila. > Što se mene tiče, ovo je mnogo bolje jer u svakom trenutku potencijalnim kupcu može da iskoči nešto sa Vašeg profila, čak i da ne objavljujete predmete često, dok je pre bilo isto kao "Novi artikli", gde su članovi sa milion predmeta kačili po ceo dan i monopolizovali celu sekciju tako da su uvek oni na vrhu stranice. Hvala jos jednom i ovde na odgovoru, i nadam se da necete imati problema zbog mog pitanja … 🤍
2025 12 25
> Bekibeki23: > Hvala jos jednom i ovde na odgovoru, i nadam se da necete imati problema zbog mog pitanja … 🤍 Nema na čemu 🌸
2025 12 25
1 2 ... 8 9 10