Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Kako pospešiti prodaju?

A merak je svima, i ja bih volela da platim manje, ali kod mene je jače ono "Šta ako se rasproda?", pa kupim odmah. Najviše volim kad odlučim da kupim nešto a ono sniženje, tj kad se poklopi sve 😅
2025 05 15
Znas kako,retko kad se rasproda u prvom krugu,jedino ako je neka limitirana edicija,ili nesto bas fenomenalno gde ce se razgrabiti i u prvom krugu,uglavnom tamo negde na sredini rasprodaje pocinju da ostaju bez zaliha.. Cak i kad pise"nema na zalihama",ne mora znaciti da je tako,mozda ce se pojaviti opet sutra. A da,jos jedna stvar,ujutru oko 8 najvise ima stvari na aplikaciji,ako budes kupovala da znas.. Mislim,ima tu dosta nekih sitnica,da te ne zamaram,ali zaista,ko nema,ili prosto ne zeli da da 4,5000 za jednu stvar kod njih-isplati se potruditi se malo🙃 Opet smo totalno skrenuli sa teme i meni je bolje da se vise ne nadovezujem na forumu😂
2025 05 15
Pa dobro, rekli smo već sve što je moglo da se kaže na temu 😂 Hvala na savetima, čekam Jun pa ću se potruditi nešto i ja da ulovim 😊
2025 05 15
I ja😏😏😏
2025 05 15
> Her_Fashion: > Da dodam samo, za te niske cene. Vidjam cesto u radnjama tipa Reserved (online), bas bas niske cene, kao "rasprodaja" ali oni to bukvalno stave kad je stvar vec rasprodata nacisto, ili kad im ostane po jedna od nekih velicina tipa XXS ili XXXL ili tako neke velicine koje nisu ucestale. Ustvari, fora da kliknes i budes u fazonu "Jbg kupicu nesto drugo" E i kod njih sam pre neki dan kupila lanenu kosulju po punoj ceni. Mrzelo me da cekam snizenje, pa cak i ako docekam hoce li biti velicine.
2025 05 15
> Esprit21: > > Her_Fashion: > > Da dodam samo, za te niske cene. Vidjam cesto u radnjama tipa Reserved (online), bas bas niske cene, kao "rasprodaja" ali oni to bukvalno stave kad je stvar vec rasprodata nacisto, ili kad im ostane po jedna od nekih velicina tipa XXS ili XXXL ili tako neke velicine koje nisu ucestale. Ustvari, fora da kliknes i budes u fazonu "Jbg kupicu nesto drugo" > E i kod njih sam pre neki dan kupila lanenu kosulju po punoj ceni. Mrzelo me da cekam snizenje, pa cak i ako docekam hoce li biti velicine. Ja često gledam/kupim nešto u Reserved-u, i uglavnom su im ta fantomska sniženja kad nema više veličina. Ima nekad i realnih sniženja, ali ko će to pohvatati. Ako si kupila 😅
2025 05 15
Ja bas retko udjem, ako me put nanese, a njihov sajt ni ne gledam jer su se bas ovde na temama zalili mnogi da se dosta cekaju paketi, a onda i povrat novca. Taj dan kad sam usla, nisam cak ni planirala da udjem i jos manje kupujem nego sam htela da skratim put u Knezu pa sam usla u prvu radnju sa namerom da izadjem na drugi ulaz/izlaz i bacila pogled u prolazu. Imali su neka snizenja ali meni se cini na one jeftinije majice sta je ostalo od njih, a na ovaj premium linen naravno nisu. Razmisljala sam par minuta kupiti ili ne, imam dosta lanenih stvari, nije da mi treba, ali nasla sam lako izgovor :') nemam u toj boji i taman da se pocastim za rodjendan i tako odose parice neplanirano. Nije mi zao jer je boja lepa i svidja mi se kvalitet i kako stoji, a i ne znam kad su im snizenja, da li idu samo na one jeftinije stvari ili i na ove kvalitetnije i ako i docekam, hoce li biti u toj boji ili velicini. Bas cu da pogledam kad im pocne snizenje hoce li sniziti lan, za koliko i sta je ostalo od velicina i boja.
2025 05 15
Da nije slučajno ona neka braonksta koja vuče na bordo?😊 Ja sam isto skoro sasvim slučajno kupila jer mi je boja prelepa, a otišla sam inače da vratim nešto 😅 Čeka se i isporuka i posle povrat novca, ali se uvek dočeka.
2025 05 15
Čeka se baš dosta da poručeno stigne iz Reserved-a. Kada sam malenoj sestričini naručila neki mantilić i šešir, detetu prošao rodjendan a poklona od tetke nema 🤦‍♀️ Jel’ pogodite uvek veličinu kada kupujete online u Zari? Dugo nisam ništa njihovo kupovala. Jesu standardne veličine? Htela bih neko odelo ali zbog dužine pantalona bih mogla L a što se tiče struk S… I ja ću taj letnji popust sačekati, hvala Olgi 😄
2025 05 15
> Her_Fashion: > Da nije slučajno ona neka braonksta koja vuče na bordo?😊 > Ja sam isto skoro sasvim slučajno kupila jer mi je boja prelepa, a otišla sam inače da vratim nešto 😅 > Čeka se i isporuka i posle povrat novca, ali se uvek dočeka. :) ta je, samo sto ona vuce na bordo jedino na slici na sajtu, evo bas sam pogledala, u realu je cokoladno braon ima vise modela, oversize, regular, kratak rukav, duzi, cak vidim i onaj kao midi duzine
2025 05 16
> Noubliezjamais: > Čeka se baš dosta da poručeno stigne iz Reserved-a. Kada sam malenoj sestričini naručila neki mantilić i šešir, detetu prošao rodjendan a poklona od tetke nema 🤦‍♀️ > Jel’ pogodite uvek veličinu kada kupujete online u Zari? Dugo nisam ništa njihovo kupovala. Jesu standardne veličine? > Htela bih neko odelo ali zbog dužine pantalona bih mogla L a što se tiče struk S… > I ja ću taj letnji popust sačekati, hvala Olgi 😄 Ja pratim Zaru, ali samo onu Home, koliko sam im para ostavila za linene i vunene kolekcije treba da me zaposle tamo. Salu na stranu, nikad nisam online narucivala garderobu iz Zare, a kad uzmem nesto onda je to u S velicini
2025 05 16
Sva snizenja krecu u isto vreme-Zara,Stradivarius,Berhka,Pull&Bear itd. U Reserved-u krece nesto ranije nego tamo. Sto se tice velicina u Zari,imate na svakoj etiketi pored broja stoji simbol(krug itd),oni oznacavaju da li je veci kroj,manji ili siri-procitajte na internetu tacno znacenje za svakog,nisam jos naucila napamet🙂
2025 05 16
> Esprit21: > > Her_Fashion: > > Da nije slučajno ona neka braonksta koja vuče na bordo?😊 > > Ja sam isto skoro sasvim slučajno kupila jer mi je boja prelepa, a otišla sam inače da vratim nešto 😅 > > Čeka se i isporuka i posle povrat novca, ali se uvek dočeka. > :) ta je, samo sto ona vuce na bordo jedino na slici na sajtu, evo bas sam pogledala, u realu je cokoladno braon > ima vise modela, oversize, regular, kratak rukav, duzi, cak vidim i onaj kao midi duzine Ja sam uzela onaj duži model, pa sam se predomislila kad sam došla kući (nisam je probala u radnji, mislila sam da je samo oversize, a dosta je i dugačka) a muž je bacio račun, tako da sad evo danima mislim da li da uzmem neki regular ili crop😅 Da čokoladno braon, meni i dalje malo vuče ka bordo, mada msm da tako samo u glavi opisujem, nije baš braon.
2025 05 16
> Noubliezjamais: > Jel’ pogodite uvek veličinu kada kupujete online u Zari? Dugo nisam ništa njihovo kupovala. Jesu standardne veličine? > Htela bih neko odelo ali zbog dužine pantalona bih mogla L a što se tiče struk S… Ja često omašim, ali ja sam generalno između S i M, zavisi od modela, pa možda je i do toga. Neretko poručim u 2 veličine pa jednu vratim. Kad sam uzimala neke pantalone, uzela sam M, i bile su mi ogromne u struku, pa sam otišla da zamenim, čak i S mi je bio malo veći u struku, ali u XS nisam mogla da spakujem "pozadinu" 😅 Mislim da ako nosiš jednu veličinu, možeš komotno da naručuješ nju, mada neki oversize modeli znaju da budu baš ogromni, pogotovo jakne.
2025 05 16
Hvala ♥️
2025 05 16
1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10