Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Kako pospešiti prodaju?

Zene koje ja licno poznajem, koje neguju damsko-zenstveni stil kupuju polovne retro/vintage stvari i izgledaju fenomenalno. To mozda nije moj stil, ali jednostavno je prelepo.
2025 05 15
Procitala sam sve komentare u temi , pozdravljam sve prisutne i stvarno bih se slozila sa svim clanicama koje su ucestvovale u ovoj diskusiji🤗 Moje licno misljenje je da je jedini razlog zasto prodaja stagnira trenutno je taj da jednostavno je kupovna moc drasticno opala! Podjite od sebe , koliko stvari imate u vasoj listi omiljenih i verovatno bi ste bar desetak krpica ili obuce , torbi…kupili ali jednostavno je buzdet mali😩 Znaci , nema se para sto bi rekli ! Ja kada imam novca i zelim nesto da kupim, ne smeta mi ni da li Sajt baguje i da li iskacu reklame , da li ne stizu notifikacije na mail, da li neko prodaje robu iz dzakova, da li neko preprodaje …. Jednostavno kupim i tog momenta izuzetno uzivam u kupovini i jedva cekam da mi stigne paket🤗 Zakljucak: NEMA NOVCA ZA KUPOVINU !
2025 05 15
Slažem se da većina nema novca i da je zato sve gore, ali vidim da neki prodaju po ekstra cenama stvari i da ide prodaja, tako da neko i ima, ali većina više ne. Idu markirani i ekskluzivniji komadi i to je to. Većina članica te stvari nikad nije ni videla, kamoli da prodaju, tako da zato i ne ide prodaja. Mada sigurno da je sve više ljudi na granici siromaštva i u minusima.
2025 05 15
Ima istine za manjak novca, ali više ima očekivanja da će da dobiju predmete maltene za džabe jer je kao "sajt polovne garderobe". I onda kad im se ne "pokloni" nešto, onda kao neće da kupe jer "mogu i u radnji". A ne može, jer u radnji toga nema. Primer za onaj moj duks što sam objavila. Ako pretpostavimo da nije preprodavac jer ima svega 5-6 predmeta, i da kupuje za sebe, misli da će da dobije za džabe, jer kao ja ne mogu to da prodam pa ću da mu dam za 3000 iz očaja. Radije bih obrisala pod sa duksom, iz principa.
2025 05 15
Neke su se i odselile trajno, a one su prodavale svoje stvari po pristupacnim cenama, imala sam lepih saradnji sa jednom devojkom koja ne zivi vise u Srbiji. Da kupujem od preprodavaca koji masno prodaju ne pada mi na pamet, jer od mene su kupovali za 200-500din, pa sad prodaju za ihahaj vise novca, nisam ovcica, a ni snob. A ovde tek prodajem godinu i koji mesec, a pre toga sam mnogo kupovala i valjda zato postoji ovaj sajt(da se resimo nepotrebnih stvari ili da se bogatimo?).
2025 05 15
Treba biti realan u očekivanjama i šta je "pristupačno". Da se uzme u obzir koliko je neko predmet platio, u kakvom je stanju predmet itd. Ja prva kao kupac ne očekujem da će mi neko prodati potpuno novu recimo Zara haljinu koje koštaju od 5000 pa na gore, za tipa 1500din. Ali to se izgleda itekako očekuje od mene kao prodavca.
2025 05 15
> Her_Fashion: > Treba biti realan u očekivanjama i šta je "pristupačno". Da se uzme u obzir koliko je neko predmet platio, u kakvom je stanju predmet itd. Ja prva kao kupac ne očekujem da će mi neko prodati potpuno novu recimo Zara haljinu koje koštaju od 5000 pa na gore, za tipa 1500din. Ali to se izgleda itekako očekuje od mene kao prodavca. Her,zasto to ne ocekujes??hajde da budemo realne-svi znamo koliko kostaju haljine kod njih kad je rasprodaja-ja samo tad i kupujem. Haljine od 5,6000 na kraju budu 790 din. Ja se nakupujem kao luda za te rasprodaje i nije mi zao jer bih samo jednu stvar platila po regularnoi ceni kao na primer 10 na rasprodaji-pa sta mi ne odgovara,ili mi se ipak ne svidja kako mi stoji-oglasim ovde po smesnim cenama. Najsmesnije mi je na fejsu kada udjem u njihovu grupu,pa vidim tekst-"Viralna haljina od 12000,placena 7000,ja je prodajem za 5500" Tad se ismejem sita jer sam je ja kupila na kraji za 790 din(kao i oni) Ne vidim cemu te lazi,i da li iko veruje u to?A izgleda da debelo veruju jer tamo na njihovom sajtu na fejsu se prodaje sve kao ludo za te pare. Zaboga,zasto bi prodao za 5500 nesto sto je kostalo vise ako si preprodavac?To si zene koje imaju stotinak stvari koje tamo stalno oglasavaju. Ako neko kupi za 790,i proda za 1500(ako mu je do zarade),opet ce zaraditi nesto..ali problem sto ovde preprodavci stavljaju bezobrazno visoke cene i zaradjuju po njihovim stvatima dooosta.
2025 05 15
Zato sto ja prva kupujem po punim cenama, ne samo u Zari vec svuda. Nekad nesto kupim na popustu, naravno, ali kad uhvatim popust. Ne cekam ga sa namerom jer ako nesto zelim, kupim odmah jer necu da rizikujem da se rasproda. Preprodavci su drugo, njima je svejedno sta kupuju jer svakako nije za njih, pa sacekaju popust i kupe sve sto mogu da ugrabe. Ja pricam o "normalnim" devojkama. Iskreno ja ne znam gde su ti popusti od 790 dinara, ja to u zivotu nisam videla. Kupila sam npr Zara farmerke, regularna cena je bila oko 4000, na popustu za 2000 (rssprodaja u aplikaciji), ali to 790 din je za mene otprilike jednorog. Niti videla niti kupila.
2025 05 15
Svake godine imas letnju i zimsku rasprodaju u Zari. Letnja ti je 20 i nekog juna i traje mesec,dva,zimska ti je valjda od Decembra ili Januara i traje nesto krace. Pred kraj rasprodaje ti snize cene i do 70,80 % i tad mozes da se kompletno obuces za male pare. Farmerke,sorcevi po 490,gornji delovi nekad budu i po 290 din,haljine po 790,jakne 790 itd. (Zvucim kao reklama,ali ko nije znao a voli tamo da kupuje,eto jedne korisne informacije)
2025 05 15
Hvala, nisam znala zaista. Imam dugo Zara nalog, ali tek od skoro i aplikaciju gde mi stizu notifikacije itd., pretpostavljam da stigne i kad pocnu te rasprodaje? Mada je upitno sta i koliko moze da se kupi, jer je bitna brzina, verujem da dosta njih kupuje. Moje iskustvo sa takvim rasprodajama, GymShark, black Friday, nisam nista uspela da kupim jer je rasprodato (iako sam sedela i cekala da pocne da bih bila medju prvima). Na kraju i sajt crash-ovao.
2025 05 15
> Her_Fashion: > Zato sto ja prva kupujem po punim cenama, ne samo u Zari vec svuda. Nekad nesto kupim na popustu, naravno, ali kad uhvatim popust. Ne cekam ga sa namerom jer ako nesto zelim, kupim odmah jer necu da rizikujem da se rasproda. > Preprodavci su drugo, njima je svejedno sta kupuju jer svakako nije za njih, pa sacekaju popust i kupe sve sto mogu da ugrabe. Ja pricam o "normalnim" devojkama. Iskreno ja ne znam gde su ti popusti od 790 dinara, ja to u zivotu nisam videla. Kupila sam npr Zara farmerke, regularna cena je bila oko 4000, na popustu za 2000 (rssprodaja u aplikaciji), ali to 790 din je za mene otprilike jednorog. Niti videla niti kupila. Ja sam par puta ostajala bez stvari koje sam htela jer sam pokusala da docekam te veca snizenja i nisam uspela. I sad sam ostala bez jedne stvarcice za leto jer sam htela da sacekam makar i minimalni popust, a sad je out of stock :s ali se nadam da ce se pojaviti pa kupujem i po punoj ceni xD. To mozda moze da se ulovi u nekim radnjama sa masovnom proizvodnjom, mada i tu je upitno ako su model i boja popularni. Tako da i ja vecinu kupim po punoj ceni, eventulano na 10-25%
2025 05 15
Da dodam samo, za te niske cene. Vidjam cesto u radnjama tipa Reserved (online), bas bas niske cene, kao "rasprodaja" ali oni to bukvalno stave kad je stvar vec rasprodata nacisto, ili kad im ostane po jedna od nekih velicina tipa XXS ili XXXL ili tako neke velicine koje nisu ucestale. Ustvari, fora da kliknes i budes u fazonu "Jbg kupicu nesto drugo"
2025 05 15
Ako si se registrovala na aplikaciji,stize obavestenje jedan dan pred pocetka rasprodaje(koliko se secam). Onda ide prvi krug snizenja,pa drugi pa treci,nekad cak i cetvrti,sve zavisi-tacno je da moras imati brze prste. Kada ti stigne obavestenje,znaci da su na aplikaciji vec azurirali cene kakve ce biti kad krene rasprodaja,stavis u omiljene te stvari koje ti se dopadaju,i onda cekas da krene i sve zavisi koliko si novca spremna da das-tada kupis. Ja retko koje njihove farmerke sam platila iznad 800 din,godinama vec tako kupujem i zaista bas budu smesne cene,obucem se za sva godisnja doba za male pare. Mislila sam da ovde to svi znaju..🤔
2025 05 15
Ja ne znam jer meni već dugo vremena ništa ne treba, u smislu "moram da obnovim garderobu za X sezonu", jer sam stvarno imala problem sa preteranom kupovinom. (Smirila sam se, pa sad uglavnom kupim nešto što mi se baš baš svidi, mada i dalje imam po neki promašaj i impulsivnu kupovinu, mnogo manje nego pre). Danas kad bih rekla, više ništa ne kupujem, trajalo bi mi ovo što imam do kraja života a možda i više😂 Žalosno, ali istinito. Recimo skoro sam kupila 2 lanena sakoa u Zari, po punoj ceni, jer im je kroj perfektan, jako lepo mi stoje, a mogu da ih nosim i za neke skroz casual varijante. Znači, kupovine su mi tipa, vidim nešto i svidi mi se, razmislim sad i o funkcionalnom delu, tipa da li ću i gde nositi itd, pa kupim. Pitanje je da li će i dalje ti sakoi biti dostupni krajem Juna, a pogotovu u 4. krugu sniženja 🤔
2025 05 15
Za jun-verovatno,za 4ti krug-malo verovatno.. Ali opet mozes platiti duplo manje nego inace. Ne znam,ja stvarno imam problem sa kupovinama,cim vidim snizenje veliko ja pohrlim,bilo da mi treba ili ne,sve mislim,trebace sestri ako ne meni,bratu,mami😂😂😂 Ako ne treba nikom,zavrsi ovde,ali merak mi je da kupujem na snizenjima,iako je apsurdno jer imam previse svega. Sta da radim,takva sam😒
2025 05 15
1 2 3 4 5 6 7 ... 10