Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Zasto se ne vidi slika koju postavim zakacom uz ocenu

jel neko zna zasto se vise ne vdii slika koju zakacim uz komentar ocene , ja volim da kacim slike nije mi jasno sto se vise ne vide, ucita se kacenje ali kad se posalje ocena ne vidi se nikakva slika, mislila s da je pitanju moj android jer zeza ali pokusala sa vise tudjih androida i isto....kakod a zakacim sliku a da se stvarno zakaci i prikaze
2025 05 17
Problem je na sajtu, do skoro nisu mogle uopste na forum da se postave slike. Nisam nikad kacila za komentare, ali sigurno su nesto zeznuli. Mozda moze po jedna samo kao na forumu/Inboxu. Edit: Probala sam sa kompa, isto nece.
2025 05 17
Hvala za odgovor, ranije je molo vise slika da se zakaci uz/ispod ocene a sad doVoljava da se zakaci samo jedna slika ali ikad postavis ocenu slika se ne vidi
2025 05 18
Nema na čemu. Jasno, mislila sam da može bar jedna, ali ni kod mene ne radi. Tako Vam je do daljnjeg nažalost, dok ne poprave. (Na forumu nije moglo nekoliko meseci dok nisu sredili)
2025 05 18
Moj problem je što ne mogu ni ovde u forumu da okačim slike. Znam da su jedno vreme svi imali taj problem ali sada vidim da mnoge devojke bez problema okače slike ali ja i dalje ne mogu.
2025 05 20
> Jelenas108: > Moj problem je što ne mogu ni ovde u forumu da okačim slike. > Znam da su jedno vreme svi imali taj problem ali sada vidim da mnoge devojke bez problema okače slike ali ja i dalje ne mogu. Možda je do rezolucije slike. Meni npr neće uopšte da učita slike sa kamere ali screenshot hoće. Primera radi kad slikam potvrdu o slanju, moram da screenshotujem sliku i onda pošaljem, i jedino tad hoće.
2025 05 20
> Her_Fashion: > > Jelenas108: > > Moj problem je što ne mogu ni ovde u forumu da okačim slike. > > Znam da su jedno vreme svi imali taj problem ali sada vidim da mnoge devojke bez problema okače slike ali ja i dalje ne mogu. > Možda je do rezolucije slike. Meni npr neće uopšte da učita slike sa kamere ali screenshot hoće. > Primera radi kad slikam potvrdu o slanju, moram da screenshotujem sliku i onda pošaljem, i jedino tad hoće. Hvala ,baš ću probati.
2025 05 21