Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Shein porudžbina

Da li se plaćaju troškovi prilikom dostave, zna li neko, kao i iznad kog iznosa je besplatno?
2025 05 31
Placate PDV za svaki iznos, a iznad 50 evra i carinu
2025 05 31
> Esprit21: > Placate PDV za svaki iznos, a iznad 50 evra i carinu Koliko iznosi taj pdv, znate li možda naručila sam nešto u iznosu od 3500 din., ali nisam našla na sajtu deo za pdv itd.
2025 05 31
Porucujem od prosle godine, neke stvari su se menjale, ali ukratko, ne placa se ni carina ni PDV za iznose ispod 50e (predmeti + shipping). Bolje da ne brojim koliko sam paketa narucila sto sebi, sto drugaricama i nijedna nije imala nikakvih dodatnih troskova. Meni je app prebacen na evre jer mi je to najsigurnije da se ne zeznem.
2025 05 31
> aleks111: > > Esprit21: > > Placate PDV za svaki iznos, a iznad 50 evra i carinu > Koliko iznosi taj pdv, znate li možda naručila sam nešto u iznosu od 3500 din., ali nisam našla na sajtu deo za pdv itd. PDV je 20% i placa na sve porudzbine, ali se desi nekad ako dodje preko poste i ako je manji paket, a oni imaju guzvu, da ga samo pregledaju i puste. Ako paket ide preko kurirskih sluzbi uvek se placa PDV i carina, s izuzetkom da preko UPS-a nema troskova posredovanja sa carinom, dok drugi to naplacuju. I DHL ima neki deal pa posiljke ispod 50 evra prodju bez dodatnih troskova.
2025 05 31
> AnaDjxx: > Porucujem od prosle godine, neke stvari su se menjale, ali ukratko, ne placa se ni carina ni PDV za iznose ispod 50e (predmeti + shipping). Bolje da ne brojim koliko sam paketa narucila sto sebi, sto drugaricama i nijedna nije imala nikakvih dodatnih troskova. Meni je app prebacen na evre jer mi je to najsigurnije da se ne zeznem. Hvala.
2025 06 02
> Esprit21: > > aleks111: > > > Esprit21: > > > Placate PDV za svaki iznos, a iznad 50 evra i carinu > > Koliko iznosi taj pdv, znate li možda naručila sam nešto u iznosu od 3500 din., ali nisam našla na sajtu deo za pdv itd. > PDV je 20% i placa na sve porudzbine, ali se desi nekad ako dodje preko poste i ako je manji paket, a oni imaju guzvu, da ga samo pregledaju i puste. Ako paket ide preko kurirskih sluzbi uvek se placa PDV i carina, s izuzetkom da preko UPS-a nema troskova posredovanja sa carinom, dok drugi to naplacuju. I DHL ima neki deal pa posiljke ispod 50 evra prodju bez dodatnih troskova. Hvala.
2025 06 02