Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Problem s mailovima

Zdravo, zanima me da li još nekom ne stižu obaveštenja o porukama na mail? Pokušala sam i da promenim mail ali mi izlazi da su mi poslali kod na mail, a meni nema koda ni na jednom od mailova (ni na starom ni na tom novom) :') Takođe, htela bih da restartujem lozinku jer sam je zaboravila, ali strah me je da mi neće stići obaveštenje na mail pa da neću nikako moći ući na nalog. :')
2025 06 02
Meni baš odavno ne stiže na email obaveštenje o poruci. Kad imam vremena proveravam sajt, ali često kasnim sa odgovorima baš zbog ovog baga, ako je bag jer su možda i svesno ukunuli (ako je kod svih tako).
2025 06 02
Kod mene je ista situacija, vec neko vreme ne dobijam obavestenja na mail.
2025 06 02
Ne dobijam ni ja obavestenje o porukama, vec duze vreme.
2025 06 02
Dešava mi se takođe da mi pored sandučića ne stoji onaj broj za poruku kad ih ima nego poruke vidim tek kad uđem u poruke :/
2025 06 02
Ista prica i kod mene. Ocekivala sam odgovor od clanice, pa sam iz tog razloga usla u poruke i tek tada videla. Sada svaki put kada sam na sajtu moram da udjem i u poruke, da proverim. Ovo je vise da poludis🙄
2025 06 02
Pozdrav, zanime me da li je ovo scam ili ovako treba da stizu poruke kada se i ako nesto proda? Nova sam na sajtu pa ne znam kako funkcionise prodaja 🙂
upload
2025 06 03
Pozdrav,ovo je spam. Ne odgovarajte na ovu poruku.
2025 06 03
Takođe mi više ne stiže obaveštenje o novim porukama na mail, prestalo je da mi stiže pre neka dva meseca.
2025 06 03
ja sam mislila da samo meni ne stizu mejlovi
2025 06 03
Takodje. Bas dugo mi ne stizu obavestenja na email.
2025 06 04
Meni takodje ne stižu, šta je sa sajtom vise..
2025 06 05
Odavno mi ne stižu mejlovi i stvarno je problem jer nekada nemam vremena da udjem na sajt jer je i to postalo jako komplikovano,stalno mi baguje a često odustanem i zbog reklama.
2025 06 11
Meni takodje dugo ne stizu mejlovi a sada ne mogu i da ocenim kupca.
2025 06 12
Ne stizu ni meni , i to vec neko vreme traje
2025 06 20
1 2