Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nemam sreće...

Naime, želela sam da kupim određeni predmet i kontaktirala članicu koja ga ima u ponudi, ali nije napisala mere, samo okvirnu veličinu. Tražila sam da mi napise tačno šta piše na etiketi da mogu da proverim da li bi mi odgovarala veličina. Rekla je da će potražiti predmet i da će mi javiti. Nakon nekoliko dana se javila da ne piše veličinu na etiketi. Zamolila sam je da mi napiše mere, jer nema smisla da kupim nešto što mi možda neće odgovarati. Rekla mi je da će mi izmeriti ukoliko nađe metar. Izgleda da ga još nije našla jer mi se još nije javila. Kontaktirala sam i drugu članicu za sličan predmet, rekoh valjda će bar jedna uspeti da mi ga proda. Videla sam da se nedeljama nije prijavila na sajt, ali sam se nadala da će videti poruku. Ona se javila za oko nedelju dana da je predmet dostupan, ja sam joj odgovorila da bih ga kupila, a ona se od te njene poruke nije prijavila na sajt. Očigledno ako želim da kupim nešto za određeni datum, treba da počnem da tražim mesecima ranije kako bi predmet možda stigao na vreme.
2025 06 11
Problem na sajtu već duže vreme . Ne stižu obaveštenja o porukama na mail. Možda je to razlog? Ja realno ulazim po nekoliko puta dnevno na sajt i tek kada udjem u poruke vidim da su članice pisale.
2025 06 11
> Vizantija75: > Problem na sajtu već duže vreme . Ne stižu obaveštenja o porukama na mail. Možda je to razlog? > Ja realno ulazim po nekoliko puta dnevno na sajt i tek kada udjem u poruke vidim da su članice pisale. Sasvim je moguće i to.
2025 06 11
Ne stizu emailovi. I ja sam slala juce jedan predmet, dan pre sam pitala kupca da li zeli da saljem Post expressom ili kao CC paket i receno mi je Post express, i ja sam joj se javila ujutru da idem da posaljem, ali nisam dobila obavestenje da mi je stigla poruka, a u toj poruci je clanica napisala da saljem kao CC paket.... da je stiglo obavestenje verovatno bih na vreme videla. Nadam se da ce srediti
2025 06 11
Ista stvar...clanica mi poslala podatke za slanje,meni nije stigao e-mail,ja usla na sajt nema poruke,pa sam opet trazila da mi posalje,a ona kaze da je poslala,ja nisam videla poruku,ali poslala je podatke medjutim nema odgovora kako da saljem...evo zapakovala sam predmet,ali ne znam kako da posaljem jer mi nije odgovorila...planiram da posaljem kao cc svakako joj je jeftinije neko px
2025 06 11
Meni se čak dešava da mi nove poruke stoje kao da su pročitane, pa onda slučajno vidim posle tipa dan, dva da je osoba pisala još nešto u medjuvremenu. Valjda otvorim slučajno pa iskoče reklame ili nešto, pa kad se vratim nazad u poruke ispadne da je pročitano.
2025 06 11
Verujem da nije do nje već do sajta. Nekada nemam vremena danima da udjem na sajt a obaveštenja ne stižu. Ne gubite nadu,sigurno će se javiti.😊
2025 06 11
Sigurno je do mejlova. Ja sam pre ulazila na sajt samo kad mi stigne mejl o poruci, ali sad kako su to ukinuli videla sam da sam imala poruku od članice koja je htela da kupi predmet. Srećom realizovale smo prodaju, i od sad ulazim redovnije...
2025 06 12
I ja imam problem isti, ne stizu obavestenja preko email-a. Sad znam da taj problem postiji, ali dok nisam skontala ja nisam ni ulazila u Kp neko vreme. I kad konacno jesam, iz nekog drugog razloga, videh ono poruke stizale a ja nisam znala.
2025 06 16
Isti slucaj i kod mene. Tri clanice sam kontaktirala, ni jedna ne odgovara dve nedelje
2025 06 21
Jasno mi je da se članica ne prijavljuje jer joj ne stiže obaveštenje na mejl. Ali ako sam poslala upit i dobila odgovor da je predmet dostupan, zašto se ne prijaviti za svaki slučaj?
2025 06 25
Pozdrav, ja imam problem i sa pregledima i sa porukama. Izbacila sam dostva stvari koje su nove sa etiketom i nije se desavalo nikada da se bas niko ne javi. Inace, obrisali su mi profil iz ne znam kog razloga, a imala sam preko 70 pozitivnih ocena! Admin se nikada nije udostojio da odgovori na moje poruke, a ni mejlove. Bas sam razocarana stranicom. Bila sam i vise nego korektan clan, sa nijednim problemo i negativnom ocenom od strane clanova.
2025 06 25