Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Zalando iskustva

Secam se da je negde, nekad bila tema o ovome, ali posto dugme za pretragu foruma ne radi, moram da otvorim novu-istu temu. Bezbednost, kojom kurirskom sluzbom, generalno iskustva... Hvala
2025 06 20
Moja sestra živi u Španiji i često kupuje preko Zalanda, koliko znam nema nijedno loše iskustvo s njima tamo, ali nmp za Srbiju ...nisam znala da isporučuju i ovde
2025 06 20
Ja sam narucila u Hrvatskoj,odlicni
2025 06 21
Ja sam naručila za Italiju i poštar je ukrao paket, zalandova korisnička podrška je bila užasna i ubeđivala me da sam preuzela lično paket iako sam im poslala dokaze da nisam. Dokaz je bilo praćenje pošiljke, gde je stajalo da je pošiljka stigla u 14:01 u magacin u Trstu i da je lično uručena istog dana u 14:06. Magacin je oko sat vremena vožnje udaljen od adrese za dostavu. Na kraju sam novac vratila preko banke (vrednost je bila oko 100 evra)
2025 06 21
Meni je super 3x sam uzimala za Francusku, stigne brzo i dobije se kod koji se da postaru pri preuzimanje posiljke Imaju cesto i popuste velike i jos kad kupis posle dobijes isto neke popuste od 30%
2025 06 22
Meni bi stiglo u Austriju, međutim, koliko sam shvatila, oni preprodaju sa raznih strana pa me je najviše strah da ukoliko neki proizvod prođe njih a nije original budem nezadovoljna. Uzela bih Boss sandalete, jeftinije su 100€ u odnosu na naš F&F. Sestra koja živi tamo nije poručivala preko njih tako da mi svako iskustvo znači, da li ste uvek dobijale originale?
2025 06 22
Sad sam uzela da citam utiske korisnika i bas su losi, od toga da je nesto fejk, do toga da se prodaje ostecena roba, tipa izbledele patike, pa do toga da je nemoguce dobiti refundaciju.
2025 06 22
Da original je:) ja sam Uzimala Ugg( imaju kod za proveru),Tommy, Birger, wittchen kofer..i sad imaju bas popuste na obucu:)
2025 07 14
Ja sam u više navrata kupovala sa ovog sajta. Baš ovo leto 4, stvari. Dostava u Nemačkoj. Meni su odlični. Neke stvari su u mom traženom broju rasprodate na oficijalnim sajtovima i pronašla sam ih na Zalandu. Možda nešto bude koji evro skuplje, mada i oni stavljaju popuste kada i drugi. Sve je brzo stizalo DHLom ili Hermes-om. Bez problema. Htela bih samo da se nadovežem, ako imate sumnje u vezi sa nekim sajtom ja preporučujem plaćanje PayPalom. Ovo leto sam kupila torbu i mokasine sa prevarantskog sajta (jer je bilo malo jeftinije nego na Zalandu). Kada mi nije stigao meil potvrde o porudžbini ni kojom kurirskom službom šalju ja sam posumnjala da su to neki prevaranti. PayPal mi je refundirao ceo iznos bez ikakvih dokaza, samo sam napisala da sumnjam u verodostojnost prodavca.
2025 08 22
Da li se salje za Srbiju?
2026 02 28