Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Mango velicine

> jacaikaja: > Pantalone nikako veće ne uzimaj, obuca bi trebalo da je regularni kalup Aha, evo meni korisnog saveta Hvala 😊
2025 06 26
> lovesilver: > Def nam treba tema sa krojacicama. Ne bih da skrecem sa ove teme,nije lepo,ali kad bih vam prepricala svako moje iskustvo sa krojacicama,ni pola mi ne biste verovali! > Doslo je do toga da ni snir vise ne menjam. Prosledim nekome ko hoce da menja,ili bacim. Ne bih da ocrnim tu bransu,verujem da postoji puno puno predivnih krojacica,ali ja nisam imala sreca da naletim na jednu takvu. Moje su bile ili bezobrazne ili preskupe ili nesposobne. A većina njih danas obavlja osnovne prepravke. Skrate, suze i to na najjednostavniji mogući način da ne diraju postojeći kroj. One zapravo znaju da koriste mašinu za šivenje ali ne znaju da kroje (to je preslikavanje onih šema sa svim vidljivim i nevidljivim delovima jednog odevnog predmeta na papir pa s papira na materijal pa rukom i belim koncem grubo sastavljanje pa onda lepljenje onog što daje držanje pa onda tek pod mašinu i na kraju raspeglavanje šavova). Ima njih koje to ne znaju pa se onda iznerviraju kad vi sad dodjete sa nekim zahtevima… Mada ne znam da li danas neko uopšte kupuje materijale i nosi da šije, jer ponuda je velika…
2025 06 26
> Her_Fashion: > > Noubliezjamais: > > Nisam u Srbiji a moraću uskoro da se vratim kući pa se plašim da ne bih imala vremena za povrat ili zamenu… > Aha, jasno. Šteta, nadam se da će da odgovaraju, a ako ne, da ćeš uspeti da izvučeš nazad novac. > Neko moje iskustvo ovde, nebitno da li je novo i koliko je plaćeno, svi smatraju da ako su Krpice, mora da bude neka mizerna cena. Evo meni stoje Grubin papuče, potpuno nove, sa 25 Omiljenih, imala sam ponudu 3000 od devojke koja na svom profilu prodaje farmerke za 3800 🙄 Je l ti bude krivo posle nekog vremena što nisi dala po ponudjenoj ceni? Mislim ako ti stoji nakon toga duže
2025 06 26
> Noubliezjamais: > Je l ti bude krivo posle nekog vremena što nisi dala po ponudjenoj ceni? > Mislim ako ti stoji nakon toga duže Iskreno, ne. Krivo mi je npr. što sam jednoj osobi spustila cenu torbe skoro, da bih potom videla da prodaje prazne Chanel kutije za tipa 6000 na svom profilu 😂 Toliko su bezobrazne i potcenjivačke te ponude da bih radije bacila te stvari. Da mi traže popuste neke devojke koje su finansijski ugrožene, ili npr. studentkinje i sl., pa da razumem, ali kad pogledam te profile, imaju stvari mnogo skuplje nego te moje za koje se cenkaju. Skoro sam na jednoj temi pisala za ponudu za muški Adidas duks, gde mi osoba koja prodaje nošen Adidas kačket za 2000 (u radnji cena 2500), nudi 3000 za nov Adidas duks od tipa 80-90 eur (prodajem ga za 5500), i nakon što sam odbila kreće da se svadja samnom u Inboxu 😅 Pritom na profilu ima Jacquemus torbe od po 30+ hiljada.
2025 06 26
Znate one velicine istaknute u azijskim dimenzijama CH/KOR tipa 160, 165? Ja recimo Women Secret uzimam to sto je 165 odnosno S i nikad nemam greske sa tim. Kod Manga je S obelezen sa 160 sto je zapravo vise kao XS nego S
2025 06 27
> Her_Fashion: > > Noubliezjamais: > > Je l ti bude krivo posle nekog vremena što nisi dala po ponudjenoj ceni? > > Mislim ako ti stoji nakon toga duže > Iskreno, ne. Krivo mi je npr. što sam jednoj osobi spustila cenu torbe skoro, da bih potom videla da prodaje prazne Chanel kutije za tipa 6000 na svom profilu 😂 > Toliko su bezobrazne i potcenjivačke te ponude da bih radije bacila te stvari. Da mi traže popuste neke devojke koje su finansijski ugrožene, ili npr. studentkinje i sl., pa da razumem, ali kad pogledam te profile, imaju stvari mnogo skuplje nego te moje za koje se cenkaju. > Skoro sam na jednoj temi pisala za ponudu za muški Adidas duks, gde mi osoba koja prodaje nošen Adidas kačket za 2000 (u radnji cena 2500), nudi 3000 za nov Adidas duks od tipa 80-90 eur (prodajem ga za 5500), i nakon što sam odbila kreće da se svadja samnom u Inboxu 😅 Pritom na profilu ima Jacquemus torbe od po 30+ hiljada. Da, da. Videla sam to u vezi sa Adidas duksom… Nije mi jasna prodaja tih kesa i kutija. Naišla sam skoro, prodaje članica na profilu i dosta njih drži tu brendiranu kesu u omiljenima. Ali ta kesa je opet samo kesa i nećeš kesu staviti na rame kad podješ negde… Ili možda… Ja znam bez ičega izaći negde, samo novčanik u ruku, ali da s papirnom kesom podjem, to još nisam radila 😄
2025 06 27
> Esprit21: > Znate one velicine istaknute u azijskim dimenzijama CH/KOR tipa 160, 165? Ja recimo Women Secret uzimam to sto je 165 odnosno S i nikad nemam greske sa tim. Kod Manga je S obelezen sa 160 sto je zapravo vise kao XS nego S Zara ima onako prikaz, model i naznačen obim grudi, struka… Klikneš na konfekcijski broj S, M… i vrednosti se menjaju. To je super. A Mango to nema…
2025 06 27
> Noubliezjamais: > Nije mi jasna prodaja tih kesa i kutija. Naišla sam skoro, prodaje članica na profilu i dosta njih drži tu brendiranu kesu u omiljenima. Ali ta kesa je opet samo kesa i nećeš kesu staviti na rame kad podješ negde… Ili možda… > Ja znam bez ičega izaći negde, samo novčanik u ruku, ali da s papirnom kesom podjem, to još nisam radila 😄 Što je najgore, i za te kese itd su počeli da prodaju fejkove 🥲🥲 Gledala sam snimak sa neke naše pijace, prodaju Gucci, Chanel, Hermes itd kese 😂
2025 06 27
1 2