Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Isporuka u pošti- pomoć

Pozdrav žene, da li neko može da mi objasni kako funkcioniše isporuka putem pošte? Pošiljka mi je poslata juče, ali još uvek nisam dobila nikakvu poruku. Vidim da je stigla u moj grad, ali se nalazi u drugoj pošti i stoji status 'otprema'. Bitno mi je da stigne danas ali ta pošta radi do 15:00h
2025 07 05
Često ne stigne poruka o prispeću pošiljke. Ako znate u kojoj pošti se nalazi, idite i uzmite je, ne morate da čekate da Vas kontaktiraju, to je i onako ‘isporuka u pošti.’
2025 07 05
> emilyy: > Često ne stigne poruka o prispeću pošiljke. > Ako znate u kojoj pošti se nalazi, idite i uzmite je, ne morate da čekate da Vas kontaktiraju, to je i onako ‘isporuka u pošti.’ Hvalaa najlepšee🙏🩷
2025 07 05
Za isporuku u pošti ne garantuju da će stići sutradan (danas za sutra) kao za običan post express, to piše i na potvrdi koju pošiljalac dobija u pošti. Nekad stigne za 2 radna dana, retko kad duže traje. Meni poruka stiže uvek kad je paket spreman za isporuku. Samo se jednom desilo da su u pošti pogrešili broj telefona, prodavac nije proverio i poruka mi nije nikad stigla. 😔 S brojem paketa koji mi je prodavac poslao, bez problema sam mogla da proverim gde je paket i podignem pošiljku. 😊 Njima u pošti samo taj broj treba da je pronađu i lična karta na uvid. 🙂
2025 07 10