Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Postnet POMOC!

Nova sam što se tiče prodaje,da li neko moze da mi objasni kako funkcionise postnet uplata?Da li je potrebno kupcu dati broj racuna ili…?
2025 07 13
Za post net ide br telefona i ime i prezime. Zapravo nisam sigurna,tako nesto,a razlog sto pisem je sto ste novi i da skrenem paznju da ne dajete nikad nikome broj kartice! Znaci samo broj racuna,nikako broj kartice. I ovde nema nikakvih linkova za preuzimanje novca! To su inostrane prevare i ti linkovi vode na stranice gde vam traze izmedju ostalog broj kartice.
2025 07 14
Postovana, tačno tako. Za uplate preko PostNet-a ostavljate: ime, prezime i broj mobilnog. Podizanje iznosa je u Posti, obavezno sa licnom kartom, nakon obaveštenja porukom i dobijenog postnet broja. Za uplate na račun ostavljate: ime, prezime, ulicu (neko traži, uglavnom ne treba) i SAMO I isključivo jedan broj - broj računa. Nakon evidencije uplate u banci, dobijate poruku na mobilni da vam je iznos uplacen. Srdacan pozdrav!
2025 07 14
> zvezdara123: > Postovana, tačno tako. > Za uplate preko PostNet-a ostavljate: ime, prezime i broj mobilnog. Podizanje iznosa je u Posti, obavezno sa licnom kartom, nakon obaveštenja porukom i dobijenog postnet broja. > Za uplate na račun ostavljate: ime, prezime, ulicu (neko traži, uglavnom ne treba) i SAMO I isključivo jedan broj - broj računa. Nakon evidencije uplate u banci, dobijate poruku na mobilni da vam je iznos uplacen. > Srdacan pozdrav! hvala punoo!
2025 07 14