Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Nove Kategorije

Menjam Coccinelle torbu za 2 metra drva (iskljucivo bukva)! 😂
2025 07 20
> Her_Fashion: > > DoliBlack: > > Za knjige je skroz ok da su dodali kategoriju i baš fino za to > Nije ok jer to otvara vrata prodavcima polovnih knjiga sa kupinda i sl., da dodju ovde i postavljaju na hiljade knjiga po profilu. (Kao sto su poceli sa igrackama za decu itd.) > U teoriji bi bilo ok, da se ta komercijalna prodaja regulise, ali znamo da to nije tako u praksi. A mi ne smemo da obnovimo garderobu inace sleduje ban, a sada ce pored dzakarosa da dodju i ostali koji ce zatrpavati sajt drangulijama. Sada se tek nece videti nista od garderobe ko ne vidi odmah cim se doda. A tek nema sanse da trazim nesto na sajtu kad ovi navale da zatrpavaju. Ovde ce jedino ostati komercijalci, sto mi je dalo jednu bezobraznu ideju kako pogurati profil da bude vidljiv i ima kakve takve sanse za prodaju.
2025 07 20
Od igle do lokomotive, kao kod Kineza! Meni je ovo zaista užasno.
2025 07 20
Šta je ovo Donacije i Nalazi?
2025 07 20
> Noubliezjamais: > Šta je ovo Donacije i Nalazi? Možda za one što idu po kafićima sa lažnim dijagnozama tzv. Lekarskim nalazima i kao skupljaju donacije "za operacije" i sl. 🥲
2025 07 20
E kuku....
2025 07 21
Sve na stranu, ali fascinantno mi je kako se samo nekolicina devojaka pojavila ovde na temi. Iskreno, kad sam videla ove kategorije, shvatila sam da nam je odzvonilo ovde, ali "odaziv" na temu je to samo potvrdio. Ustvari, pošto su, kao što sam u drugoj temi napisala, ovde ostali pretežno prodavci, možda im i odgovara što "mogu" više toga da prodaju. Možda zvučim melodramatično, ali stvarno mislim da će uvođenje ovakvih kategorija u potpunosti da uništi Krpice, i baš mi je žao.
2025 07 21
Gde nestade ona tema od Freerunnera? :')
2025 07 21
> Her_Fashion: > Sve na stranu, ali fascinantno mi je kako se samo nekolicina devojaka pojavila ovde na temi. > Iskreno, kad sam videla ove kategorije, shvatila sam da nam je odzvonilo ovde, ali "odaziv" na temu je to samo potvrdio. > Ustvari, pošto su, kao što sam u drugoj temi napisala, ovde ostali pretežno prodavci, možda im i odgovara što "mogu" više toga da prodaju. > Možda zvučim melodramatično, ali stvarno mislim da će uvođenje ovakvih kategorija u potpunosti da uništi Krpice, i baš mi je žao. Nema nikog na sajtu i ovako. 😅 Bar sam nekoliko dobrih stvari kupila, pošto niko nije ni video. 🤣
2025 07 21
Rang pregleda je kao na kp i limundu, čak i jednocifren, a bilo je sto puta bolje pre u odnosu na te sajtove, sad isto.
2025 07 21
To jeste, ali kad su teme tipa "Kako ide prodaja" ili " Zašto ne radi postavljanje predmete" onda ih ima "koliko hoćeš"😒
2025 07 21
> Esprit21: > Gde nestade ona tema od Freerunnera? :') Vrv su Admini obrisali jer je došao da psuje i pljuje po sajtu. Možda da je sročio post malo manje uličarski, ne bi bila obrisana. Rekla sam na temi, ali pošto je obrisana, evo i ovde ću, slobodno neka se vrati odakle je i došao sa svojih 450 torbi ako mu ne valja.
2025 07 21
> Her_Fashion: > To jeste, ali kad su teme tipa "Kako ide prodaja" ili " Zašto ne radi postavljanje predmete" onda ih ima "koliko hoćeš"😒 Nisu svi ovde od početka, pa možda ne kontaju sajt i verovatno ih je baš briga ako izgubi identitet.
2025 07 21
> Esprit21: > Gde nestade ona tema od Freerunnera? :') Možda je sam obrisao jer sam spomenula komercijalnu prodaju kojom se bavi...
2025 07 21
Što se teme tiče, očekivala sam veću reakciju s obzirom na to da je i promena velika. U pravu je Her, na pojedinim temama ima baš dosta članica. Ne kažem da su te teme manje bitne, ali su manje-više iste: kako ide prodaja, ne mogu da postavim predmet, ne stižu mi mejlovi i sl.
2025 07 21
1 2 3 4 5 6 ... 7