Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nalog DankaDa je hakovan

Moj nalog DankaDa je hakovan. Imala sam lepe saradnje i pedeset jednu pozitivnu ocenu. Pre šest dana nisam mogla da se ulogujem i mislila sam da je do sajta jer ne bi bilo prvi put. Sutradan sam poslala mejl tehničkoj podršci ili kome već i, naravno, nisam dobila odgovor. Prekjuče sam videla tri negativne ocene, juče ih je već bilo osam, danas devet. Iz utisaka članica sam ukapirala da mi je nalog hakovan. Ponovo sam poslala mejl i opet ništa! Pošto više nemam pristup tom nalogu, napravila sam novi i otvaram ovu temu kako bih pojasnila članicama o čemu se radi. Prezirem prevarante, a hakeri su za mene odvratna sorta osoba! Neopisivo užasan je osećaj dok posmatram svoj profil, gledam kako se nižu negativni utisci, a nemoćna sam da bilo šta uradim, napišem, objasnim... I pitam se koliko je vremena potrebno da se odgovori na mejl i uradi nešto po pitanju ovakvih stvari. Žao mi je što su pojedine članice doživele neprijatnost, ali ja nisam slala nikakve poruke i nisam prevarant. Hvala članicama koje su prepoznale da je nalog hakovan, ali mi je žao što niko ništa nije preduzeo.
2025 07 28
mojekrpice.rs/dankada-272084
upload
2025 07 28
Da li se zna na koji nacin su hakovali? Preko cega ste se logovali, sajt ili fb ili neka druga opcija?
2025 07 30
Logovala sam se preko korisničkog imena i šifre, a putem telefona. Ne znam zaista kako i šta se desilo. Pisala sam adminu, ali još nisam dobila odgovor. Jedina novost je da je nalog blokiran.
2025 07 30
Bitno da su ubacili nove kategorije, a sajt nema ni najosnovniju zaštitu, npr. potvrda putem mejla kad se menja šifra.
2025 07 30
U pravu ste! Sajt je cirkus!
2025 07 30
Vama je mozda telefon hakovan.
2025 07 30
Kako to da proverim?
2025 07 30
> Danka123456789: > Kako to da proverim? Instalirate antimalware zastitu ili neki antivirus. Malwarebytes je jednostavan i efikasan
2025 08 10
Već jesam. Hvala. 🌸
2025 08 10
Samo da javim da mi je nalog hakovan pre mesec dana i da me admini ignorišu. Bravo!
2025 08 23
Dva meseca...
2025 09 22
Tri meseca...
2025 10 22
Četiri meseca...
2025 11 22
🤣 Ne znam više jel žalosno ili smešno, ali ovi mesečni updates su hit 😂😂 Pišite Adminima ponovo, mada slaba vajda, nisu još ni uplate koje su "prioritet" rešili..
2025 11 22
1 2