Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nalog DankaDa je hakovan

Hit, nego šta! 🤣🤣🤣 Ne ostaje mi ništa drugo nego da se zezam na svoj račun. 🤣🤣🤣
2025 11 22
Evo... Tugica.
upload
2025 11 22
> Danka123456789: > Hit, nego šta! 🤣🤣🤣 > Ne ostaje mi ništa drugo nego da se zezam na svoj račun. 🤣🤣🤣 Pa realno, šta drugo😅 Svi se brinu o naplati i čudima, a niko ne razmišlja u pravcu zaštite, pa izgleda ni developeri.. Zamislite scenario gde neko plaća mesecima i desi mu se isto što i Vama posle recimo 6 meseci.. Šta onda? Ja sam pisala o 2FA na temi o članarinama kad je tek počelo, i nikom ništa.. Da je ta opcija postojala, čak i nakon što su uspeli da Vam hakuju nalog, ne bi mogli da promene mejl vezan za nalog a ni lozinku (osim ako Vam ne hakuju I mejl, što je malo verovatno). Bilo bi dovoljno da se izlogujete sa svih uređaja i promenite lozinku, I to je to.
2025 11 23
Znam, sve znam... I čitala sam kada ste pisali o tome i to više puta, ali džabe, nažalost. To je nešto što je pravi prioritet, pa onda sve ostalo! Što se moje situacije tiče, u početku sam bila uplašena i šokirana, pa onda razočarana, a sada mi je smešno iako ponekad pobesnim i to baš!
2025 11 23
Juhu! Sinoć mi je vraćen nalog konačnooo! 😀 U inboksu sam imala dvadeset dve strane poruka koje su poslate sa mog naloga, pa zamislite koliko članica su pokušali da prevare... Užas!
2025 12 01
🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 💃💃💃💃💃💃💃
2025 12 03
> lovesilver: > 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 > 💃💃💃💃💃💃💃 Hvala na podršci! 🫶🏻🌞🌞🌞🌞🌞
2025 12 03
Ma koja podrska... Slavlje!!!! 🎶💃💃💃💃🎆🎇🎆🎉🎈🎈🎈🎉🥳🥳🥳
2025 12 04
Koliko je proslo? 4 meseca?
2025 12 04
🤣🤣🤣 I slavlje je vid podrške. Više od četiri meseca (tačnije, od 22. jula).
2025 12 04
1 2