Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pomoc na sajtu

Kradja slika sa tudjih profila, sa koje god platforme nije dozvoljena.
2025 08 09
> Esprit21: > Kradja slika sa tudjih profila, sa koje god platforme nije dozvoljena. Posto sam ja po njenom misljenju "Admin", ti mozes da budes "AdminJunior" i da se igramo tako ovde 😅
2025 08 09
I nema poente da se kače slike sa mora ako nema još neke slike kako sada predmet izgleda. Ja mogu okačiti sliku s mora a tamo da je iznosim i oštetim,pa ne bude realno,pravo stanje.. Samo iznosim svoje mišljenje,jer generalno zaobilazim takve oglase gde nema dodatne slike nakon nošenja. :)
2025 08 09
Skidaju moje slike iz stana,sve su skinute a npr ostavljaju tu sliku a ne ostave iz mog stana. To sam stavila da vidim da li ce skinuti i nisu skinuli a iz mog stana uslikano skinu. Pa gde su tu onda pravila? Moja slika tasne iz mog stana-na stranicu 3 clanice -njima ne skinu! A za patike -ne prodaje se sigurno samo jedna patika. I ne da vise od 5 slika i odredjena rezolucija i onda mi ne ubacuje sve slike. I nemojte optuzivati nekog da laze kad danima pokusavam da oglasim na raznorazne nacine da objavim. Od kud vi znate koji je razzlog moje prodaje,mozda sam gladna,imam bolesno dete i sl… zasto odmah optuzujete????? Nisam ovde da nikog prevarim jer navodim da moze i licno preuzimanje . Uvek saljem i svoj privatni broj i video snimke pre slanja.
2025 08 09
> Ejndzi: > I nema poente da se kače slike sa mora ako nema još neke slike kako sada predmet izgleda. Ja mogu okačiti sliku s mora a tamo da je iznosim i oštetim,pa ne bude realno,pravo stanje.. Samo iznosim svoje mišljenje,jer generalno zaobilazim takve oglase gde nema dodatne slike nakon nošenja. :) Stavim sliku trenutnu i sliku kako meni stoji ako nekom znaci.
2025 08 09
Ne interesuje me razlog prodaje uopste, ne ulazim u to. Kazete da su Vase slike, dostavila sam Vam dokaz da su slike ukradene sa tudjeg tiktoka - dakle to je laz, sto se mene tice, tu se sva diskusija zavrsava. U krajnjem slucaju, ne interesuje me ni sto Vam brisu predmete, odgovoreno Vam je koji su razlozi a Vi i dalje po svom, pa izvolite. Meni je svejedno a Vama ce nastaviti da brisu oglase i dalje.
2025 08 09
> Her_Fashion: > > Esprit21: > > Kradja slika sa tudjih profila, sa koje god platforme nije dozvoljena. > Posto sam ja po njenom misljenju "Admin", ti mozes da budes "AdminJunior" i da se igramo tako ovde 😅 :')
2025 08 09
> draganaambrosio: > A za patike -ne prodaje se sigurno samo jedna patika. > I ne da vise od 5 slika i odredjena rezolucija i onda mi ne ubacuje sve slike. Slikate obe patike istovremeno, ne jednu po jednu. Napravite fotke gde se vide obe. A sto se rezolucije tice, rezolucija slika je losa vec godinu i vise dana
2025 08 09
> Her_Fashion: > Ne interesuje me razlog prodaje uopste, ne ulazim u to. > Kazete da su Vase slike, dostavila sam Vam dokaz da su slike ukradene sa tudjeg tiktoka - dakle to je laz, sto se mene tice, tu se sva diskusija zavrsava. > U krajnjem slucaju, ne interesuje me ni sto Vam brisu predmete, odgovoreno Vam je koji su razlozi a Vi i dalje po svom, pa izvolite. Meni je svejedno a Vama ce nastaviti da brisu oglase i dalje. Svako polazi od sebe. Hvala na pomoci a ja cu prepiski nastaviti sa adminom jer sam mislila da ste Vi admin -nisam videla da ste poslali sliku. Svejedno ima i drugih sajtova gde moze da se proda nesto bez da Vas neko ponizava. Hvala Pozdrav
2025 08 09
A ovo "Admin mi ne odgovara". Postoje 3 profila Admina, dva nisu tako aktivna, jedan jeste. Mozda ste pisali tom sto ne ulazi redovno? Iz nekog razloga jedini Admin koji je komunicirao sa korisnicima ovde je Vanda sa hrvatskih krpica.
2025 08 09
Ju, sad sam usla. Hvala na pomoci, moguce da je problem sto sam postavljala slike sa sajtova, ali sam smatrala da to nije problem ako imam originalnu sliku predmeta i ostalo. Hvala na informacijama. 💕
2025 08 09
> NinaDragicevic: > Ju, sad sam usla. Hvala na pomoci, moguce da je problem sto sam postavljala slike sa sajtova, ali sam smatrala da to nije problem ako imam originalnu sliku predmeta i ostalo. > Hvala na informacijama. 💕 Pre je moglo ali to su izmenili pa ne može više nijedna (mada je već dugo aktuelna promena). Ima i dalje dosta takvih slika jer vrv ne postižu sve da obrišu, ali koga "uhvate", njemu brišu😅
2025 08 09
Pozdrav postavila sam nekoliko oglasa ali isti su izbrisani. Nova sam i možda je greška moja. Ili? Ja sam vlasulja i pravim umetke za kosu pa se pitam da li tje takva roba nedozvoljena na ovom sajtu. Neznam ni gde će se pojaviti ovaj moj tekst pa ako neko shvata o čemu se radi neka mi pojasni o čemu se radi. Proslediču fotografiju umetka za iz obrisanog oglasa.
upload
2025 08 13
> vlasulja: > Pozdrav > postavila sam nekoliko oglasa ali isti su izbrisani. Nova sam i možda je greška moja. Ili? Ja sam vlasulja i pravim umetke za kosu pa se pitam da li tje takva roba nedozvoljena na ovom sajtu. Neznam ni gde će se pojaviti ovaj moj tekst pa ako neko shvata o čemu se radi neka mi pojasni o čemu se radi. Proslediču fotografiju umetka za iz obrisanog oglasa. Nedozvoljene su perike, meni su skinuli oglas pre jedno pola godine
2025 08 13
Zbog cega imam "crtice" na postavljenim slikama?
2025 08 15