Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Sta mislite o novom clanstvu sajta?

Sajt treba da nam da račun na koji uplaćujemo članstvo. Ne da mi dajemo podatke sa svojih kartica. Tačka.
2025 09 11
Sto se tice prodaje kraj, bicu aktivna dok ne isteknu predmeti i to je to, Kupujem prodajem ima bolje uslove, mogu 10stvari da okacim besplatno, nema reklama i sve funkcioniše za razliku od ovog sajta. Veliki minus , dovidjenja moje krpice,srecno!
2025 09 12
> MilicaMi: > Pošto se sajt pretvoro u svaštaru uvođenjem novih kategorija ne vidim razlog da se ne vratimo na Kupindo koji je višestruko kvalitetniji, ne pada, imaju podršku koja brzo odgovara, jasna pravila za kupce, automatsko ocennivanje za one koji ne ostavljaju utiske posle kupovine, i pre svega firma je domaća, registrovana u Srbiji, za razliku od ovog sajta koji je registrovan u Moldaviji. Baš sam razmišljala o tome, svi pišu kako se na npr Limundu može prodati odeća ali samo po jako niskim cenama. Ali ako većina članica predje tamo, onda se i slika menja. Što se tehničke podrške, načina funkcionisanja i svega ostalog tiče, ne može se porediti. Kupindo je po meni bolji i od KP.
2025 09 14
> JasnaVujic: > Sta mislite o novom clanstvu sajta? > Neograničen br oglasa 550 din +provizija 70 din uplata u posti .Znaci 620 din mesecno. > Godišnje 7440 din. Izvinite kako uplatiti clanarinu
2025 09 14
> JasnaVujic: > Sta mislite o novom clanstvu sajta? > Neograničen br oglasa 550 din +provizija 70 din uplata u posti .Znaci 620 din mesecno. > Godišnje 7440 din. Kako se uplaćuje preko pošte. Ne vidim opciju da mogu sama da popunim uplatnicu i uplatim u poštni. Nisam razumela kako može da se aktivira plan. Da li možeš malo da mi pojasniš. Hvala!
2025 09 16
Ne može preko pošte nikako. Ovde imate objašnjeno kako da izvršite uplatu: mojekrpicers/forum/t/631024/pocela-je-primena-clanarina
2025 09 16
mojekrpice.rs/forum/t/631024/pocela-je-primena-clanarina
2025 09 16
Nazalost moje misljenje je da se ne isplati, krpice su sajt koji mi je uvek bio comfort zone, gde prodajem iskljucivo po mizarno niskim cenama moje stvari kako bi mozda pomogla nekoj clanici ili cisto reciklirala stvar da ne bacim jer nemam kome da poklonim, a i zadovoljava me prodaja i zadovoljsto clanica koje se oduseve da dobiju novu stvar po ceni od 100 dinara. Ali to je samo moj stav ne znam da li je ispravan, pozdrav svim devojkama. :")
2025 09 25
1 2 ... 7 8 9