Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Sta mislite o novom clanstvu sajta?

...ali, nikada se ne zna 😅
2025 08 30
> Ankica06: > Kako da znamo da li će sačuvati sajt naše podatke sa kartice? Pa videćemo kad krene plaćanje kako će biti. Ako je neka tipa pretplata, sami ukucamo i sačuvamo podatke i to se automatski naplaćuje svakog meseca (dok ne izmenite ili ne otkažete). Kao recimo što se plaćaju Netflix, Spotify i slično. Tzv "subscription". Ja zaista dosta toga plaćam na taj način, ali Krpice su mi totalno nepouzdane za to.. Videćemo svakako, evo još neki dan, pa bi trebalo da znamo, valjda..
2025 08 31
> Her_Fashion: > > Ankica06: > > Kako da znamo da li će sačuvati sajt naše podatke sa kartice? > Pa videćemo kad krene plaćanje kako će biti. > Ako je neka tipa pretplata, sami ukucamo i sačuvamo podatke i to se automatski naplaćuje svakog meseca (dok ne izmenite ili ne otkažete). Kao recimo što se plaćaju Netflix, Spotify i slično. > Tzv "subscription". > Ja zaista dosta toga plaćam na taj način, ali Krpice su mi totalno nepouzdane za to.. > Videćemo svakako, evo još neki dan, pa bi trebalo da znamo, valjda.. Ja nikada do sada najčešće kad vadim avionske karte recimo nisam dozvolila sajtu da sačuva podatke, ali najpre dobijem pitanje da li želim a ovde ne znam da li će tako biti ili će sajt automatski to sačuvati, tj ne znam kako pre plaćanja da saznam ili vidim da li će moji podaci sa kartice biti odmah sačuvani jer to ne bih nikako želela a verujem ni većina žena
2025 08 31
> Ankica06: > > Her_Fashion: > > > Ankica06: > > > Kako da znamo da li će sačuvati sajt naše podatke sa kartice? > > Pa videćemo kad krene plaćanje kako će biti. > > Ako je neka tipa pretplata, sami ukucamo i sačuvamo podatke i to se automatski naplaćuje svakog meseca (dok ne izmenite ili ne otkažete). Kao recimo što se plaćaju Netflix, Spotify i slično. > > Tzv "subscription". > > Ja zaista dosta toga plaćam na taj način, ali Krpice su mi totalno nepouzdane za to.. > > Videćemo svakako, evo još neki dan, pa bi trebalo da znamo, valjda.. > Ja nikada do sada najčešće kad vadim avionske karte recimo nisam dozvolila sajtu da sačuva podatke, ali najpre dobijem pitanje da li želim a ovde ne znam da li će tako biti ili će sajt automatski to sačuvati, tj ne znam kako pre plaćanja da saznam ili vidim da li će moji podaci sa kartice biti odmah sačuvani jer to ne bih nikako želela a verujem ni većina žena Neće automatski sačuvati. Bolje da ne pričam unapred dok ne vidim kako će izgledati to plaćanje da ne širim paniku. Msm devojke koje inače dosta toga plaćaju online (vrv i Netflix itd, kapiraju šta hoću da kažem, ali ne znam kako drugima da objasnim o čemu pričam, tako da najbolje da sačekamo) 😅
2025 08 31
Da, bitno je da vidimo lepo gde možemo da se odjavimo ako ne želimo da nam naredni mesec automatski skinu članarinu. Ali napraviće valjda. Rečeno je da će se moći lako preći sa paketa na paket takodje.
2025 08 31
Ja uopste ne vidim gde je opcija za placanje?
2025 08 31
Nije još uvek aktivna. Obavestiće kad bude, trenutno rade (ja sam je videla pre sat vremena, sad je nestala)
2025 08 31
> Her_Fashion: > Nije još uvek aktivna. Obavestiće kad bude, trenutno rade (ja sam je videla pre sat vremena, sad je nestala) Pa kako cemo biti obavesteni? Jel kao i do sad--imate dva meseca da se prilagodite a ono mesec dana....? Mene zanimaju i uslovi posto nije lepo objasnjeno.. Oglasi koji su mi otisli u nacrte - prvo kako su odabrani koji ostaju a koji ne -na osnovu cega ? Nije jasno Drugo ako ih aktiviram vaze samo mesec dana-zbog cega? -Hoce li imati normalno vazenje ako platim uslugu? Trece, kad konacno sve proradi, do kad vazi oglas kad ga postavis? - da li i dalje 2 godine kao pre ili ne? Meni nije jasno iako sam citala vise puta....
2025 09 01
Pa vrv da će da naprave novu temu sa obaveštenjem ili će pisati na onoj drugoj. Ne znam zašto svi paniče sad, očigledno je da nije još uvek završeno sa promenama (iako je trebalo danas), tj. nije još uvek počelo. Slažem se da nismo adekvatno obavešteni o bilo čemu, ništa nije objašnjeno itd., ali nebitno. Ne znam da li su ti oglasi uopšte otišli u nacrte ili su uveli vremensko ograničenje oglasa (ima post na HR krpicama o tome, kod nas to nije bilo još uvek, a kod njih pre godinu dana). Ako se aktiviraju sad oglasi, pojavljuju se normalno, dakle nije do članarina još uvek.
upload
2025 09 01
Možda i jeste nacrt a ne ovo iznad, ali samo testiraju kako radi. Koliko sam mogla da primetim, stavljeni su stariji oglasi u neaktivane, tj po datumu postavljanja su "odabrani"
2025 09 01
Kako se uplacuje clanstvo?
2025 09 01
> jelena983: > Kako se uplacuje clanstvo? Ubacili su na kratko samo pa sklonili. Pojavice se opet uskoro. Idete na Postavke i tu ima deo koji se zove PLAN, mislim da je na pretposlednjem mestu i kad se tu udje imate ponudjena clanstva pa izaberete koje zelite
2025 09 01
Hvala lepo, ovaj sajt više ne vredi kao što je bio do pre neku godinu! Silne reklame UBIJAJU, prekidi kojekakvi-ne možeš da uđeš na sajt danima, administratori nikad ne odgovaraju, a lopova na sajtu gomila.... Ne pada mi na pamet da plaćam! TO JE ČIST LOPOVLUK! ČISTA PLJAČKA!!!!💰💰💰💸
2025 09 03
Meni nije problem da placam clanstvo mesecno, ali mi dodje skupo 150rsd za samo 10 oglasa. Da je to za 30 pa bi bilo bas dobro, ovako mi se ne isplati jer mi je i slaba prodaja. Imam doduse i stvari koje su na ceni ali ne pristajem da ih dam za dzabe maltene koliko mi traze u pp clanice odavde. Skidaju cene i preko 50% Lacam sos decije selo, Unicef, proviziju banci, pa sad jos i krpice, nakupi se mesecno...
2025 09 03
Ja ne znam da li cu ostati kada clanstvo 100% stupi jer zaista prodaja mi nije neka vec neko vreme i onda sam odlucila da sad drasticno spustim cene i sto vise gledam da prodam sad pa cu posle odluciti isplati li se ostati
2025 09 04
1 2 ... 5 6 7 8 9