Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Sta mislite o novom clanstvu sajta?

Da odgovorim na inicijalno pitanje- ja neću plaćati. 😊 Mnogo je za polufinkcionalni sajt, za nekoga ko ne prodaje dzakove, tursku robu i proda jednom u nikad (ili se razmeni). Ja sam član od 2015 godine. 10 godina. Prodala sam sve i svašta i kupila takođe. 400 saradnji sigurno. Ali više niti imam volje niti želje da kacim išta- svakako će imati 3 pregleda
2025 09 06
Takođe, sajt mi je skroz nepouzdan. Neki manji hakerski napad i podaci će biti leakovani već sutradan. Good luck 🍀
2025 09 06
Ja sam 9 godina ovde. Zao mi je..Od prosle god ne ide prodaja..Za 9 meseci 5 prodaja i jedan predmet poklonila. Ne isplati se! Necu ostati ovde
2025 09 07
Uvedena clanarina za sajt koji non stop pada, nekad cekam satima danima da udjem da pdgovorim na poruku ili ne daj Boze nesto da treba da kacim novo. Stalno je u nekom bagu, nepreglednost, nova pravila sve u svemu uzas
2025 09 08
Pošto se sajt pretvoro u svaštaru uvođenjem novih kategorija ne vidim razlog da se ne vratimo na Kupindo koji je višestruko kvalitetniji, ne pada, imaju podršku koja brzo odgovara, jasna pravila za kupce, automatsko ocennivanje za one koji ne ostavljaju utiske posle kupovine, i pre svega firma je domaća, registrovana u Srbiji, za razliku od ovog sajta koji je registrovan u Moldaviji.
2025 09 08
> MilicaMi: > Pošto se sajt pretvoro u svaštaru uvođenjem novih kategorija ne vidim razlog da se ne vratimo na Kupindo koji je višestruko kvalitetniji, ne pada, imaju podršku koja brzo odgovara, jasna pravila za kupce, automatsko ocennivanje za one koji ne ostavljaju utiske posle kupovine, i pre svega firma je domaća, registrovana u Srbiji, za razliku od ovog sajta koji je registrovan u Moldaviji. i jeftinije bude na kraju jer naplate samo proviziju za prodaju
2025 09 08
Pre par dana sam citala forum i samo videla pitanja 'kako se placa' i sve zainteresovane, raspituju se, bas sam bila očajna. Rekoh- jel moguće da je ovo samo meni suludo. Drago mi je da delimo mišljenje.
2025 09 08
Čista prevara. Podatke sa kartice tekućeg računa ne smete davati. Pogotovu onih 16 (4×4) brojeva koje traže, pa onda datum trajanja kartice (nikako), i onaj trocifreni broj kod potpisa na poleđini. Te brojeve upravo i TRAŽE!🫢🤨 Hakeri sa tim podacima mogu da skinu novac sa vašeg računa. Možete jedino davati broj svog tekućeg računa, jer na njega se jedino može vršiti UPLATA.
2025 09 09
> MilicaMi: > Pošto se sajt pretvoro u svaštaru uvođenjem novih kategorija ne vidim razlog da se ne vratimo na Kupindo koji je višestruko kvalitetniji, ne pada, imaju podršku koja brzo odgovara, jasna pravila za kupce, automatsko ocennivanje za one koji ne ostavljaju utiske posle kupovine, i pre svega firma je domaća, registrovana u Srbiji, za razliku od ovog sajta koji je registrovan u Moldaviji. Čista prevara. Podatke sa kartice tekućeg računa ne smete davati. Pogotovu onih 16 (4×4) brojeva koje traže, pa onda datum trajanja kartice (nikako), i onaj trocifreni broj kod potpisa na poleđini. Te brojeve upravo i TRAŽE!🫢🤨 Hakeri sa tim podacima mogu da skinu novac sa vašeg računa. Možete jedino davati broj svog tekućeg računa, jer na njega se jedino može vršiti UPLATA
2025 09 09
> angieengel: > Takođe, sajt mi je skroz nepouzdan. Neki manji hakerski napad i podaci će biti leakovani već sutradan. Good luck 🍀 Čista prevara. Podatke sa kartice tekućeg računa ne smete davati. Pogotovu onih 16 (4×4) brojeva koje traže, pa onda datum trajanja kartice (nikako), i onaj trocifreni broj kod potpisa na poleđini. Te brojeve upravo i TRAŽE!🫢🤨 Hakeri sa tim podacima mogu da skinu novac sa vašeg računa. Možete jedino davati broj svog tekućeg računa, jer na njega se jedino može vršiti UPLATA
2025 09 09
> MarianneMary: > > Vesna1965: > > Ja ne znam da li cu ostati kada clanstvo 100% stupi jer zaista prodaja mi nije neka vec neko vreme i onda sam odlucila da sad drasticno spustim cene i sto vise gledam da prodam sad pa cu posle odluciti isplati li se ostati > Ne vredi smanjivati cene, jer onda misle da nesto sa stvarima nije u redu. Stavila sam na forumu nekoliko lotova za sitne novce, ali niko nista nije ni pitao. Jednostavno da bi se nesto prodavalo mora se nedeljno postavljati barem nekoliko stvari ili mesecno po dva dzaka ili prodavati moderne i trazene stvari poput zare i sl. Mnogima se nece isplatiti da placaju clanstvo. I ja jos uvek razmisljam sta i kako u vezi placanja, ostati ili otici. Čista prevara. Podatke sa kartice tekućeg računa ne smete davati. Pogotovu onih 16 (4×4) brojeva koje traže, pa onda datum trajanja kartice (nikako), i onaj trocifreni broj kod potpisa na poleđini. Te brojeve upravo i TRAŽE!🫢🤨 Hakeri sa tim podacima mogu da skinu novac sa vašeg računa. Možete jedino davati broj svog tekućeg računa, jer na njega se jedino može vršiti UPLATA
2025 09 09
> MarianneMary: > > Vesna1965: > > Ja ne znam da li cu ostati kada clanstvo 100% stupi jer zaista prodaja mi nije neka vec neko vreme i onda sam odlucila da sad drasticno spustim cene i sto vise gledam da prodam sad pa cu posle odluciti isplati li se ostati > Ne vredi smanjivati cene, jer onda misle da nesto sa stvarima nije u redu. Stavila sam na forumu nekoliko lotova za sitne novce, ali niko nista nije ni pitao. Jednostavno da bi se nesto prodavalo mora se nedeljno postavljati barem nekoliko stvari ili mesecno po dva dzaka ili prodavati moderne i trazene stvari poput zare i sl. Mnogima se nece isplatiti da placaju clanstvo. I ja jos uvek razmisljam sta i kako u vezi placanja, ostati ili otici. Upravu ste opet ja eto ajde reko da probem ovako ali primetioa sam da niej nista bolja prodaja iako sam zara top nov sa dve etiketom stavila za 500rsd😅I jos brda novih h&m stvari za 200
2025 09 09
Mislim nekoliko stvari je otislo i ostavile su clanice pozitivnw utiske i naravno odusevljene sto su sve to dobile za jako sitan novac ali opet nikakva posebna brzina a ja sam imala u glavi da kroz nedelju dve vecinu stvari sklonim iz kuce i tjt
2025 09 09
mene je isto strah da na ovom sajtu na kome nista bukvalno ne funkcionise i gde mi svaki dan pisu prevaranti i hakeri da im ostavim podatke kartice....totalno nemam poverenja
2025 09 11
ne daj Boze nesto da se nesto desi sa mojim podacima.... neka DOBRO vode racuna o toj safe pay opciji...
2025 09 11
1 2 ... 6 7 8 9