Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Sta mislite o novom clanstvu sajta?

> Her_Fashion: > > Noubliezjamais: > > > Her_Fashion: > > > > TatCat: > > > > ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ > > > > Znaci nece mi nestati artikli za par dana i sl., jesam dobro shvatila? > > > Neće. Plaćanje kreće od 01 Sept. Svi oglasi ostaju na profilu (ima neki period od 2 meseca), s tim što će 3 biti vidiljva svima, a ostali u "nacrtu" ako ne uplatite odmah. Posle ta 2 meseca "prilagođavanja", imate rok od još 14 dana da uplatite neki od ponuđenih paketa, pa ako ne uplatite, tada se brišu. > > > Ako hoćete da budu odmah vidljivi svi, tj da ne idu u nacrt, onda uplatite paket čim krene to sa plaćanjem i sve ok. > > > Poenta, ima vremena😅 > > E tako volimo, na gotovo, prepričano♥️ > > Jesmo ti digle pritisak pre spavanja? Hvaaala! Taj deo gde su ponudjeni načini plaćanja nisam mogla naći. Možda zato što nisam kliknula na Dopuni novčanik nikad, nisam VIP već obični krpičar 😂 Platiću taj paket za neograničen broj oglasa jer mi je žao truda, merila sam i opisivala sve. Pomislila sam da li ima smisla uopšte ali juče sam kupila ovde tri lepe stvari, dobila sam jedan poklon i taj gest me baš obradovao. Sniziću svoje cene pa eto ako uspem da prodam otprilike koliko i kupim - to je to, to je i svrha sajta. Nadam se da neće mnogo članica obrisati profile… > Pa ono, ne, da mi je bilo teško da objasnim, ne bih. Ali jeste me malo začudilo da vas dve pitate, da budem iskrena 🤣🤣
2025 08 21
> Vagabonda81: > > Papricica: > > > Vagabonda81: > > > na kupujem prodajem i limundu prodam bez problema, ovde me samo smaraju sa pitanjima i nestanu, unisten je sajt ranije je bilo mnogo bolje > > Koji biste ocenili da je bolji, KP ili Limundo? Za odeću. Ja nekako kp doživljam više da je za tehniku > na Limundu ja nadjem za sebe svasta i to dzaba, a isti prodavci ko ovde a daju mnooogo manje cene, na krpicama se zna deracina sa cenama, ako hocu da prodam na limundu onda spustim malo cene ali prodam odmah. kupujem prodajem sam tek pocela odusevljena sam ima bukvalno sve i prodala sam svasta iako nisam imala tada nijednu pozitivnu, ide bukvalno jeste placa se ali nije strasno jer sve prodam i to po ceni kao i ovde znaci jaca cena moze da se stavi mada sta znaci jaca ja nemam nista skupo tipa Zara za 4000 rsd ahahha ja sam realna sto se toga tice😃, za Limundo da znate prolaze samo bukvalno najnize cene ali meni to i odgovara da se oslobodim stvari. Je l uplaćujete dodatnu vidljivost oglasa na KP? Ono kao da bude oglas na vrhu stranice? Ja mislim da sam jednu trenerku prodala na KP… ali nisam zaista ni kačila mnogo stvari, samo tako nešto sportsko. Kupuju ljudi i krpice na KP?
2025 08 21
@Noubliezjamais Jao, kako ti je lep onaj sako 🤣 Ne smem da ga kupim jer mi ne treba a i nemam mesta, aaali, ako si slucajno za neku razmenu nekad za njega, pisi
2025 08 21
Planiram da platim clanarinu za mesec, dva pa cu videti kako se situacija bude odvijala na dalje. Svakako je ova godina bila jako slaba sa prodajom do sada. Medjutim, ako se nista ne popravi verovatno mi se nece isplatiti da nastavljam dalje.
2025 08 21
> Her_Fashion: > @Noubliezjamais Jao, kako ti je lep onaj sako 🤣 Ne smem da ga kupim jer mi ne treba a i nemam mesta, aaali, ako si slucajno za neku razmenu nekad za njega, pisi 👍
2025 08 21
Da li neko zna neku dobru stranicu na instagramu gde možemo prodavati stvari, mislim da bi bilo isplativije....
2025 08 23
Iskreno, po mom misljenju, sajt je ugasio. Trajace ovo neko vreme, ali mislim da je vrhunac svega na krpicama prosao... Vidim da jako puno clanica sa 300 i 400 + utisaka odlazi sa sajta.. Vidim da se sve cesce otvaraju teme sa cenama od 50 i 100 dinara, da bi se sto vise svega rasprodalo do septembra. Ne znam koliko je sve ovo promisljeno uradjeno, jer ja sa jednom, dve prodaje ovog meseca ne mogu da pokrijem trosak neke vece clanarine, a sa deset predmeta cu za dva dana biti svima nevidljiva... Ne znam, nemam nista protiv clanarine, ali ne na ovaj nacin.
2025 08 24
Normalno da odlaze jer niko nije blesav da placa da bi imao izlozene stvari, a prodaje ni na vidiku.
2025 08 24
Po meni bi bilo korektno da se samo novi oglasi koji se postave plate a da stari oglasi ostanu, mislim predmeti koji su ranije postavljeni, da ostanu,ovako ako izbrišu celu stranicu, treba da platim da bih ponovo postavila, sa ovim ce brzo sajt nestati,otici ce mnogi ako vec nisu, sami sebi prave medvedju uslugu
2025 08 25
Smatram da ce na kraju ovde ostati samo prodavci na veliko, snobovi i razni prevaranti. Sa tri besplatna oglasa mogu da kradu i dalje, evo opet jednog prevaranta (pise o njemu na forumu) koji je opet nekom ukrao pare za sipak. Cini mi se da oni sa 0 utisaka i laznim predmetima lepo posluju. Pocinje sve polako da mi se gadi.
2025 08 28
> MarianneMary: > Smatram da ce na kraju ovde ostati samo prodavci na veliko, snobovi i razni prevaranti. Sa tri besplatna oglasa mogu da kradu i dalje, evo opet jednog prevaranta (pise o njemu na forumu) koji je opet nekom ukrao pare za sipak. Cini mi se da oni sa 0 utisaka i laznim predmetima lepo posluju. Pocinje sve polako da mi se gadi. Grozno je, slažem se. Pogotovo što osoba koja je prevarila tri članice na profilu prodaje stvari za decu. Znači neko odvoji novac da kupi detetu igračku i ona/on ga beskrupulozno prevari. Ali moramo i sami biti oprezni koliko možemo. Prevaranata će, izgleda, uvek biti. Ako je pre 6 dana članica ostavila utisak toj osobi i navela da nije dobila kupljenu stvar i napisala Prevara!! - kako je moguće da druga članica kupi dan posle i ostavi isti komentar i zatim još jedna nakon toga. Moramo čitati komentare i paziti sami sebe. Zato bih ja volela da pozitivni i negativni komentari stoje odvojeno pa možemo odmah pročitati negativne komentare - da li je u pitanju neka fotka sa instagrama ili obnovljen oglas ili totalni prevarant koji ne šalje plaćene predmete.
2025 08 28
> Noubliezjamais: > > MarianneMary: > > Smatram da ce na kraju ovde ostati samo prodavci na veliko, snobovi i razni prevaranti. Sa tri besplatna oglasa mogu da kradu i dalje, evo opet jednog prevaranta (pise o njemu na forumu) koji je opet nekom ukrao pare za sipak. Cini mi se da oni sa 0 utisaka i laznim predmetima lepo posluju. Pocinje sve polako da mi se gadi. > Grozno je, slažem se. Pogotovo što osoba koja je prevarila tri članice na profilu prodaje stvari za decu. Znači neko odvoji novac da kupi detetu igračku i ona/on ga beskrupulozno prevari. Ali moramo i sami biti oprezni koliko možemo. Prevaranata će, izgleda, uvek biti. Ako je pre 6 dana članica ostavila utisak toj osobi i navela da nije dobila kupljenu stvar i napisala Prevara!! - kako je moguće da druga članica kupi dan posle i ostavi isti komentar i zatim još jedna nakon toga. Moramo čitati komentare i paziti sami sebe. > Zato bih ja volela da pozitivni i negativni komentari stoje odvojeno pa možemo odmah pročitati negativne komentare - da li je u pitanju neka fotka sa instagrama ili obnovljen oglas ili totalni prevarant koji ne šalje plaćene predmete. Mene kad zanimaju ocene listam i 50strana, a od kako sam postala aktivna na sajtu kao prodavac citala sam i forum deset god unazad. Prevarante tipa koji prodaju nepostojece predmete mogu veoma lako da provalim. I ne, njih nije sramota da lazu i kradu, zabole njih za obraz i ostalo, oni sebe smatraju sposobnima. Uostalom takvo smo i drustvo, znate kada se kaze za nekog''snasao/snasla se, retko postoji osuda. Lovci u mutnom i prodavci magle. Treba biti svestan gde zivis i ne treba srljati u kupovinu, novci ne padaju sa neba da bi se tek tako poklanjali raznim bitangama. Nisu svi ljudi dobri i nemaju dobre namere.
2025 08 28
Ok, našla sam nešto što me je zabrinulo 🙃 Mislila sam da će uplate funkcionisati manje više kao do sad, ali sad vidim ovaj deo "Ažurirati podatke za plaćanje". Ako se isti "sačuvaju" na MojeKrpice nalogu, neću ni ja uplaćivati. Čekam 01. da vidim, ali mi ne pada na pamet da ostavim podatke sa kartice na ovom sajtu 😅
upload
2025 08 30
Kako da znamo da li će sačuvati sajt naše podatke sa kartice?
2025 08 30
> Her_Fashion: > Ok, našla sam nešto što me je zabrinulo 🙃 > Mislila sam da će uplate funkcionisati manje više kao do sad, ali sad vidim ovaj deo "Ažurirati podatke za plaćanje". > Ako se isti "sačuvaju" na MojeKrpice nalogu, neću ni ja uplaćivati. > Čekam 01. da vidim, ali mi ne pada na pamet da ostavim podatke sa kartice na ovom sajtu 😅 Pretpostastavljam da će kao na svim normalnim sajtovima biti opcija da li zelis da sacuvas ili ne.
2025 08 30
1 2 ... 4 5 6 7 8 9