Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Sta mislite o novom clanstvu sajta?

Cena nije neka, ali je nerealno sto se opet izjednacuju komercijalni sa nama, isto deset strana i sto pedeset strana. Problem je sto ja nemam pojma gde i kako se uplacuje, a nocna mora mi je da mi nestanu oglasi sa sve merama i slikama, ebote, znate koliki je to trud... :,'( Objasnite tetka Tanji, ako Boga znate </3
2025 08 20
> TatCat: > Cena nije neka, ali je nerealno sto se opet izjednacuju komercijalni sa nama, isto deset strana i sto pedeset strana. Problem je sto ja nemam pojma gde i kako se uplacuje, a nocna mora mi je da mi nestanu oglasi sa sve merama i slikama, ebote, znate koliki je to trud... :,'( Objasnite tetka Tanji, ako Boga znate </3 Evo i ja gledam gde se kuca broj kartice, gde su ponudjeni načini plaćanja i neeee vidim… Ako može neka dobra duša da se sažali i lepo kaže kako je taj novčanik dopunjavala 😃
2025 08 20
Hvala, jamais, iskompleksirah se ziva, ja mislila da samo ja ne znam. :-*
2025 08 20
> TatCat: > Hvala, jamais, iskompleksirah se ziva, ja mislila da samo ja ne znam. :-* ♥️♥️ Samo što niko ne odgovara 😂
2025 08 20
E evooo na 1555oj strani teme od Admina u vezi sa uvodjenjem članarine žene kažu da Novčanik dopunjuju preko nečega (što ja nemam), što je kao PayPal (koji koristim) samo što nije PayPal.
2025 08 20
> Noubliezjamais: > E evooo na 1555oj strani teme od Admina u vezi sa uvodjenjem članarine žene kažu da Novčanik dopunjuju preko nečega (što ja nemam), što je kao PayPal (koji koristim) samo što nije PayPal. Novčanik se dopunjuje tako što odeš na "dopuni novčanik", ukucaš iznos i onda automatski predje na Trustapp gde ukucaš podatke sa kartice itd. (Dakle kao bilo koje drugo online plaćanje). S tim što će preći na Stripe kad počne to plaćanje (od 1 Septembra), trenutno se koristi Trustapp. PayPal je bilo samo poređenje vezano za opštu prihvaćenost i sigurnost Stripe-a, tj da su u sličnom rangu što se toga tiče, ne moraš da imaš nikakav nalog za to, bukvalno je u pitanju samo sistem za procesuiranje online uplata. Ja sam tamo objašnjavala, ima i slika kako izgleda Trustapp itd., na prvih 6 strana negde. Inače sam info dobijala sa Krpice HR foruma, pa delila ovde ali mi je Admin diskretno poručio da gledam svoja posla a ne njihova 🤣🤣
upload
2025 08 20
Ide se na usluge, pa ima opcija "dopuni novčanik", pa izadje da ukucaš iznos i onda ode na ovu stranicu: PS. Nemojte uplaćivati sad jer ne znam šta se dešava sa novcem u novčaniku, možda ga prebace u one "kredite", tako da bolje sačekajte od 01. kad krene sve.
upload
2025 08 20
I neka mi oprosti Admin Junior što radim njihov posao, eto na onoj temi više nikome ne pomažem, ostavljam njima, a ovde samo pomažem svojim forum saborcima 😂
2025 08 20
(Usluge su skroz dole na dnu stranice pored "Forumi" i to izgleda ovako, ali opet kažem za one koji se kasnije priključe a ne čitaju, nemojte još uplaćivati nego sačekajte objave Admina od 01. Septembra)
upload
2025 08 20
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ Znaci nece mi nestati artikli za par dana i sl., jesam dobro shvatila?
2025 08 20
> TatCat: > ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ > Znaci nece mi nestati artikli za par dana i sl., jesam dobro shvatila? Neće. Plaćanje kreće od 01 Sept. Svi oglasi ostaju na profilu (ima neki period od 2 meseca), s tim što će 3 biti vidiljva svima, a ostali u "nacrtu" ako ne uplatite odmah. Posle ta 2 meseca "prilagođavanja", imate rok od još 14 dana da uplatite neki od ponuđenih paketa, pa ako ne uplatite, tada se brišu. Ako hoćete da budu odmah vidljivi svi, tj da ne idu u nacrt, onda uplatite paket čim krene to sa plaćanjem i sve ok. Poenta, ima vremena😅
2025 08 20
Hvala, dame, bas sam se bila uspanicila, srca ste ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
2025 08 20
> Her_Fashion: > > TatCat: > > ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ > > Znaci nece mi nestati artikli za par dana i sl., jesam dobro shvatila? > Neće. Plaćanje kreće od 01 Sept. Svi oglasi ostaju na profilu (ima neki period od 2 meseca), s tim što će 3 biti vidiljva svima, a ostali u "nacrtu" ako ne uplatite odmah. Posle ta 2 meseca "prilagođavanja", imate rok od još 14 dana da uplatite neki od ponuđenih paketa, pa ako ne uplatite, tada se brišu. > Ako hoćete da budu odmah vidljivi svi, tj da ne idu u nacrt, onda uplatite paket čim krene to sa plaćanjem i sve ok. > Poenta, ima vremena😅 E tako volimo, na gotovo, prepričano♥️ Jesmo ti digle pritisak pre spavanja?
2025 08 20
> Noubliezjamais: > > Her_Fashion: > > > TatCat: > > > ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ > > > Znaci nece mi nestati artikli za par dana i sl., jesam dobro shvatila? > > Neće. Plaćanje kreće od 01 Sept. Svi oglasi ostaju na profilu (ima neki period od 2 meseca), s tim što će 3 biti vidiljva svima, a ostali u "nacrtu" ako ne uplatite odmah. Posle ta 2 meseca "prilagođavanja", imate rok od još 14 dana da uplatite neki od ponuđenih paketa, pa ako ne uplatite, tada se brišu. > > Ako hoćete da budu odmah vidljivi svi, tj da ne idu u nacrt, onda uplatite paket čim krene to sa plaćanjem i sve ok. > > Poenta, ima vremena😅 > E tako volimo, na gotovo, prepričano♥️ > Jesmo ti digle pritisak pre spavanja? Pa ono, ne, da mi je bilo teško da objasnim, ne bih. Ali jeste me malo začudilo da vas dve pitate, da budem iskrena 🤣🤣
2025 08 21
> Papricica: > > Vagabonda81: > > na kupujem prodajem i limundu prodam bez problema, ovde me samo smaraju sa pitanjima i nestanu, unisten je sajt ranije je bilo mnogo bolje > Koji biste ocenili da je bolji, KP ili Limundo? Za odeću. Ja nekako kp doživljam više da je za tehniku na Limundu ja nadjem za sebe svasta i to dzaba, a isti prodavci ko ovde a daju mnooogo manje cene, na krpicama se zna deracina sa cenama, ako hocu da prodam na limundu onda spustim malo cene ali prodam odmah. kupujem prodajem sam tek pocela odusevljena sam ima bukvalno sve i prodala sam svasta iako nisam imala tada nijednu pozitivnu, ide bukvalno jeste placa se ali nije strasno jer sve prodam i to po ceni kao i ovde znaci jaca cena moze da se stavi mada sta znaci jaca ja nemam nista skupo tipa Zara za 4000 rsd ahahha ja sam realna sto se toga tice😃, za Limundo da znate prolaze samo bukvalno najnize cene ali meni to i odgovara da se oslobodim stvari.
2025 08 21
1 2 3 4 5 6 7 8 9